Montreal – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 4:5 (po pr.) | Dallas – Columbus 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (po pr.)
Edmonton – Calgary 3:2 (kon.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
po prodl.
Los Angeles Kings
4:3 (1:3, 2:0, 0:0 - 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 07.03.2021, 03:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:45 Adrian KEMPE - 4:3
     
    61:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové oplácí hostům včerejší prohru v prodloužení! Sean Walker posunul puk na Vilardiho, který ho bleskově vytáhl podél pravého mantinelu. Mezi nohama Kruga pak nahrál na ADRIANA KEMPEHO a ten pohotovým zakončením nedal Binningtonovi šanci na včasný přesun k pravé tyči. Asistence: Gabriel Vilardi, Sean Walker.
     
    44:33
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Drew Doughty – 2 min., krosček). Přesilovka domácího celku končí předčasně.
     
    43:28
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Mackenzie MacEachern – 2 min., nedovolené bránění).
    39:49 Matt LUFF - 3:3
     
    39:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Skvělá koncovka druhého dějství pro Kings, kteří rychle srovnávají z 1:3 na 3:3! Pomohla k tomu i nepřesná dělovka Matta Roye. Puk si za brankou přivlastnil Kopitar a po docela dlouhém míchání ho předložil do levého kruhu MATTU LUFFOVI, který dal první gól sezóny střelou na lapačku. Asistence: Anže Kopitar, Matt Roy.
    38:09 Anže KOPITAR - 2:3
     
    38:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nezáživná druhá třetina přece jenom nabídne alespoň jeden gólový zásah! Kempe od modré rozdal puk na levou stranu. Doughtyho křižnou přihrávku v mezikruží jemně tečoval Iafallo na ANŽEHO KOPITARA a slovinský útočník nedal Binningtonovi šanci se přesunout. Svým druhým gólem večera tedy snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Alex Iafallo, Drew Doughty.
     
    37:34
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Nathan Walker – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:05
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Torey Krug – 2 min., vysoká hůl).
    13:08 Anže KOPITAR - 1:3
     
    13:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nezaujatý fanda se určitě nenudí, ve čtrnácté minutě padá už čtvrtý gól! Iafallo ve středním pásmu prodloužil Andersonovu přihrávku z obrany do útočného pásma a ANDREJ KOPITAR z levého bodu pro vhazování precizně zavěsil k bližší tyči. Asistence: Alex Iafallo, Mikey Anderson.
    11:05 Ryan O'REILLY - 0:3
     
    11:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a pokračují ve fantastické úvodu! Perron přihrával na úroveň brankové čáry Schennovi, který rychle dával kotouč pod sebe a kapitán RYAN O´REILLY ho pohotově uklidil do sítě. Pro něj je to osmý zásah v sezóně. Asistence: Brayden Schenn, David Perron.
     
    10:49
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Rasmus Kupari – 2 min., podrážení).
    04:38 Nathan WALKER - 0:2
     
    04:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Sammy Blais se při výpadu po pravé straně rychlou kličkou prosmýkl mezi několika tmavými dresy. V mezikruží se ještě rozhodl přihrát směrem k pravé tyči. NATHANA WALKERA to možná trochu překvapilo, ale i tak se stihl srovnat k dorážce na 2:0. Asistence: Sammy Blais, Robert Bortuzzo.
    00:25 David PERRON - 0:1
     
    00:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup jako z partesu v podání Blues! Binnington zapsal premiérový zákrok proti Vilardimu a započal tím brejk dvou na jednoho. Schenn přihrál přes Athanasioua s Royem do levého kruhu a na DAVIDA PERRONA čekala už jen poloprázdná branka. Asistence: Brayden Schenn, Vince Dunn.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. Kopitar (Iafallo, M. Anderson), 39. Kopitar (Iafallo, Doughty), 40. Luff (Kopitar, Roy), 62. A. Kempe (Vilardi, S. Walker) – 1. Perron (B. Schenn, Dunn), 5. N. Walker (Blais, Bortuzzo), 12. R. O'Reilly (B. Schenn, Perron)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty, M. Anderson, Roy, Björnfot, S. Walker, Määttä – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – J. Carter (A), Vilardi, Athanasiou – Luff, Lizotte, Grundström – T. Moore, Kupari, A. Kempe.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Scandella, Dunn, Bortuzzo, Mikkola – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Perron – Kyrou, R. O'Reilly (C), Sanford – Hoffman, N. Walker, Blais – MacEachern, Joshua, Clifford.

    Rozhodčí: Hebert, Hanson – Galloway, Dunning
    bahis siteleri