Montreal – Winnipeg 7:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:2 (kon.) | Vancouver – Toronto 4:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 4:5 (po pr.) | Dallas – Columbus 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:3 (po pr.)
Edmonton – Calgary 3:2 (kon.) | San Jose – Vegas 0:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Chicago – Tampa 3:6 (kon.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Carolina – Florida 4:2 (kon.)
konec
New York Islanders
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
Buffalo Sabres
Neděle 07.03.2021, 18:10 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Brock NELSON - 5:2
     
    57:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže domácí se velmi rychle trefují do opuštěné klece, když BROCK NELSON potvrdil vítězství Islanders přesnou střelou ze středového kruhu. Asistence: Ryan Pulock.
    52:57 Cal CLUTTERBUCK - 4:2
     
    52:57
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle domácí potřebovali, když Isles dostali puk ze svého obranného pásma a CAL CLUTTERBUCK si kotouč sebral na útočné modré, kde před ním navíc upadl obránce Buffala, a tak díky tomu šel sám na Johanssona, kterého překonal skvělou kličkou do bekhendu a zakončením pod břevno. Asistence: Matt Martin.
    49:37 Colin MILLER - 3:2
     
    49:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    No a pozor rázem tu máme zaděláno na drama, když Eichel přihrál na modrou čáru COLINOVI MILLEROVI, jenž si ještě trochu vybruslil dopředu a následně prostřelil Sorokina střelou na bližší tyč. U této branky nebude mít domácí brankář zrovna čisté svědomí, když se tohle dalo chytat. Asistence: Jack Eichel, Taylor Hall.
    45:41 Jeff SKINNER - 3:1
     
    45:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se dočkává kontaktní branky, když Lazar dostal kotouč před bránu Islanders, jehož zakončení šlo těsně vedle brány, ale puk si poté sebral JEFF SKINNER, který rychle vybruslil zpoza brány a prostřelil Sorokina. Asistence: Curtis Lazar, Casey Mittelstadt.
    36:56 Casey CIZIKAS - 3:0
     
    36:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Pelech parádně udržel kotouč na modré čáře, kde na něj dotíral jeden z hostujících hráčů a nahrál na levou stranu Pageauovi, jenž poté našel skvělým pasem CASEYHO CIZIKASE, který už musel jen trefit odkrytou bránu Buffala. Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Adam Pelech.
    26:15 Brock NELSON - 2:0
     
    26:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York ihned odskakuje na rozdíl dvou branek, když Wahlstrom zavezl kotouč do útočného pásma, kde následně nahrál pod sebe BROCKU NELSONOVI, jenž kotouč zpracoval a poté prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Oliver Wahlstrom, Nick Leddy.
    25:13 Anders LEE - 1:0
     
    25:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se prosazují krátce po konci přesilové hry, když Dobson poslal kotouč na pravou stranu Eberlemu, jenž následně vyslal střílenou přihrávku před bránu, kde byl ANDERS LEE, který už jen usměrnil kotouč za záda Johanssona. Asistence: Jordan Eberle, Dobson.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 26. Lee (Eberle, Dobson), 27. B. Nelson (Wahlstrom, Leddy), 37. Cizikas (Pageau, Pelech), 53. Clutterbuck (M. Martin), 58. B. Nelson (Pulock) – 46. Skinner (Lazar, Mittelstadt), 50. C. Miller (Eichel, Hall)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Pelech, Pulock, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Dal Colle – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen, Dahlin, C. Miller, Montour, Bryson, Davidson – Cozens, Eichel (C), Hall – S. Reinhart (A), E. Staal, Olofsson – Okposo (A), Eakin, Rieder – Lazar, Skinner, Mittelstadt.

    Rozhodčí: Luxmore, Peel – Nagy, MacPherson
    bahis siteleri