Nové Zámky – Miskolc 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:3 (po pr.)
Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 1:4 (kon.) | Michalovce – Košice 1:3 (kon.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Neděle 07.03.2021, 16:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:48
    HC Nové Zámky dali gól!
    Matúš Holenda vyviezol puk do útočnej tretiny, kde ho na malý okamih zabrzdil jeden z obrancov Miškovca. Puk sa mu podarilo poslať pred bránku, kde číhal TIBOR VARGA, ktorý strelou z prvej našiel voľné miesto a rozhodol tak o víťazstve Nových Zámkov 4:3 po predĺžení. Asistencia: Matúš Holenda.
     
    49:49
    HC Nové Zámky dali gól!
    Steven Iacobellis vyhral vhadzovanie. Puk poslal za seba, kde bol na strelu pripravený ALEXANDER BRANDT CLARKE, ktorý od modrej nekompromisne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Presilová hra využitá a stav stretnutia sa mení – 3:3! Asistencia: Steven Iacobellis.
     
    48:36
    Miškovec dal gól!
    Pred bránkou Nových Zámkov vzniklo totálne šialenstvo, v ktorom sa najlepšie zorientoval BALÁSZ GÖZ. Pred bránkou si prevzal voľný puk a následne ho suverénne poslal pod brvno. Stav stretnutia je 2:3! Asistencie: Jonathan Walker, Stephen Anderson.
     
    47:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Defenzíva Miškovca teraz zaspala. Po pravej strane klziska sa rútil Steven Iacobellis , ten si v predbránkovom priestore všimol úplne osamoteného JURAJA JURÍKA a poslal mu puk. Oprel sa doňho z prvej a trafil to presne do ľavej časti bránky. Stav stretnutia je 2:2! Asistencie: Steven Iacobellis, Michal Roman.
     
    37:18
    Miškovec dal gól!
    Kevin Wehrs posunul odrazený puk na lepšie postaveného STEVENA ANDERSONA. Ten neváhal a vyslal na bránku tvrdú prízemnú strelu, ktorá rozvlnila sieť. Presilová hra využitá a stav stretnutia je 1:2! Asistencie: Kevin Wehrs, Jonathan Walker.
     
    13:18
    Miškovec dal gól!
    Hostia si prvýkrát v zápase vyvinuli väčší tlak, čo malo za následok skórovanie. Veľmi kuriózny gól bude pripísaný na konto JONATHANA WALKERA, ktorý spoza bránky posielal puk pred ňu, kde si ju do vlastnej bránky vrazil gólman Henri Kiviaho. Stav stretnutia je 1:1. Asistencie: Balázs Göz, Stephen Anderson.
     
    08:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Alexander Brandt Clarke od modrej čiary posunul puk na ľavé krídlo, kde bol na strelu pripravený TIBOR VARGA. Oprel sa doň z prvej a bola to poriadna bomba, ktorá si našla cestu do siete a využil tak presilovú hru. Stav stretnutia je 1:0! Asistencie: Brandt Alexander Clarke, Steven Iacobellis.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 9. Varga (Clarke, Iacobellis), 48. Jurík (Iacobellis, Roman), 50. Clarke (Iacobellis), 62. Varga (Holenda) – 14. Walker (Göz, Anderson), 38. Anderson (Wehrs, Walker), 49. Göz (Walker, Anderson)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Hain, Västilä, Clarke, Roman, Fereta, Holenda, Šeliga, Petrík – Varga, Iacobellis, Jurík – Okoličány, Seppanen, Obdržálek – Števuliak, Doggett, Rogoň – Zahradník, Ondrušek, Majdan
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Kiss) – Fredriksson, Wehrs, Kiss, Szirányi, Láda, Göz, Vojtkó – Anderson, Vas, Walker – Magosi, Galinisz, Csányi – Lövei, Miskolczi, Rokaly – Galajda, Ritó

    Rozhodčí: Orolin, Korba – Šoltés, Konc ml. – Beniač
    thejrc.org