Nové Zámky – Miskolc 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:3 (po pr.)
Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 1:4 (kon.) | Michalovce – Košice 1:3 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (0:0, 0:2, 3:1 - 1:0)
HK Detva
sk Neděle 07.03.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak, predĺženie nám skončilo veľmi rýchlo, o druhom bode pre Poprad rozhodol Handlovský. Detva však určite môže byť spokojná s výkonom, hostia viedli v zápase aj 0:2, potom však prišli nejaké zaváhania a napokon musia byť Podpoľanci spokojní aj s jediným bodom. Proti lídrovi tabuľky však sa určite aj to ráta. (19:26:34)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:22
    Poprad dal gól!
    Predĺženie trvalo iba 22 sekúnd a je rozhodnuté o víťazovi. Puk si v obrannom pásme pri modrej čiare prevzal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý šiel do súboja jeden proti jednému, prešiel pomedzi kruhy a odtiaľ rýchlou strelou prekonal brankára Lazušina.
    Bez asistencie.
     
    60:04
    Úvodné buly predĺženia pre Detvu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Do tretej tretiny vynikajúco vstúpili Popradčania, keď sa podarilo najprv v 43. minúte znížiť Mešárovi a následne vyrovnal v 48. minúte Tavi. Detva potom dostala presilovkovú možnosť o dvoch hráčov, ktorú zužitkoval Cox. Poprad mal krátko nato presilovku, taktiež ju využil a Haščák stanovil zatiaľ výsledok 3:3. Bude sa teda predlžovať.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:34
    Žilka prešiel do pásma po ľavom krídle a skúsil to strelou. Vošvrda si po dlhšom čase siahol na puk, lapačkou sa mu to podarilo úspešne.
     
    58:06
    Svitana vykorčuľoval z rohu klziska, prešiel pomedzi kruhy, odtiaľ však strelecky trafil iba do protihráča.
     
    57:28
    Charbonneau po ľavom krídle vyrazil do bekhendového zakončenia, jeho strelecký pokus však tiež nebol presný a Vošvrda zasiahnuť nemusel.
     
    56:57
    Downing posunul na ľavé krídlo Askarovi, ktorý to nahadzoval spoza kruhu, ale jeho zakončenie bolo nepresné.
     
    56:02
    Tlak Popradu pokračoval až do týchto chvíľ. Detvania to zvládli, vyrazili dopredu. Čacho tam bol osamotený proti presile protihráčov, strela spomedzi kruhov bola nepresná.
     
    55:18
    K Haščákovi sa odrazil puk na ľavý kruh. Najlepší strelec extraligy však príliš zaváhal a napokon dobrú pozíciu nevyužil na strelu.
     
    54:27
    Drgoň dostal prihrávku na modrú čiaru. Jeho strela bola odrazená a puk opustil hraciu plochu. Vhadzovať sa bude pred Lazušinom.
     
    52:58
    Poprad dal gól!
    Domáci bleskovo využívajú presilovku. Svitana dostal viac priestoru na pravom kruhu, miešal puk, neulakomil sa a naservíroval na strelu z prvej MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý spoza ľavého kruhu tvrdou strelou prekonal neskoro presúvajúceho sa Lazušina.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    52:49
    Poprad má presilovkovú možnosť. Dve minúty za vyhodenie puku si odpyká River Rymsha.
     
    52:45
    Skokan presunul puk na ľavý kruh Haščákovi, ktorý skúsil zo svojej tradičnej pozície, bránu však netrafil a ozvalo sa iba plexisklo.
     
    52:00
    Detva dala gól!
    Dve sekundy pred skončením Drgoňovho trestu a presne osem minút do konca tretej tretiny Podpoľanci využívajú presilovú hru. Perfektnú prihrávku dal od modrej čiary Rymsha, ktorý našiel prudkým pukom pred bránkou TREVORA COXA a ten zblízka z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: River Rymsha, Daniel Gachulinec.
     
    51:16
    Svitana získal nejaké sekundy, následne Detvania rýchlo otočili hru. Sýkora krížnou prihrávkou hľadal Charbonneaua, no ten si nespracoval puk.
     
    50:24
    Popradčania si to zbytočne komplikujú. Detva má dvojnásobnú presilovkovú možnosť. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Mike Dalhuisen.
     
    50:02
    V tejto chvíli prichádza presilovka pre Detvu. Adam Drgoň dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    49:26
    Downing zaviezol puk do útočného pásma, z rohu klziska sa však už presadiť nedokázal. Detva zatiaľ zaspali v prvej časti tretej tretiny a potrebujú ožiť. Dvojgólové manko bolo Podtatrancami zmazané.
     
    47:53
    Poprad dal gól!
    Aktivita Podtatrancov je odmenená vyrovnávajúcim gólom. Najprv sa Bjalončíkovi otvoril priestor pred bránkou, blafákom na bekhend však trafil betón Lazušina. K dorážke sa dostal JANNE TAVI a zblízka bezpečne zakončil do odkrytej brány.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Mike Dalhuisen.
     
    47:36
    Vandas mal na hokejke puk v útočnom pásme, pri mantineli a za pravým kruhom ho miešal a potom posunul Dalhuisenovi, ktorý to vyskúšal strelou spoza ľavého kruhu. Lazušin však bol plne skoncentrovaný.
     
    46:39
    Viktor Fekiač zachytil puk pri mantineli, o chvíľu však oň prišiel a dopredu sa znovu pokúšajú ísť domáci.
     
    46:02
    Seigovo nahodenie spoza pravého kruhu bolo zastavené a nik už z popradských hráčov nedokázal dorážať.
     
    45:12
    Livingston si prevzal na ľavom kruhu puk od Bjalončíka, vyslal strelu, no mieril nepresne. Popradčania po strelenom góle výrazne herne ožili.
     
    44:18
    Preisinger vymanévroval z postavenia za bránkou a posunul na modrú čiaru Ulrychovi. Po jeho strele Lazušin nemal úplne puk pod kontrolou, ale po chvíli ho dokázal skrotiť a prikryť.
     
    43:18
    Haščák si vylepšil streleckú pozíciu na ľavom kruhu, puk mu však nesadol podľa predstáv a bola z toho nerazantná a nepresná strela.
     
    42:26
    Poprad dal gól!
    Gólman Lazušin je v zápase po prvýkrát prekonaný. Nenápadná krídelná akcia Popradu sa skončila gólom. Po pravej strane vnikol do pásma s pukom Matúš Paločko, ktorý to prenechal presne na hranici pravého kruhu FILIPOVI MEŠÁROVI a jeho strela švihom zapadla ponad vyrážačku gólmana Detvy.
    Asistencie: Matúš Paločko, Marek Zagrapan.
     
    41:48
    Livingstonovi síce unikol puk, no dostal sa na hokejku Brejčáka, ktorý to nahadzoval na bránu. Na dorážku bola pripravená dvojica Popradčanov, ale Lazušin opäť stopercentne zasiahol.
     
    41:05
    Dobrú prihrávku blízko pred bránku medzi kruhy dostal Peter Bjalončík. Zakončoval však len priamo do tela gólmana Lazušina, ktorý spoľahlivo pokryl.
     
    40:44
    Nahodenie puku do útočnej tretiny z popradských hokejok znamená ofsajd, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    40:25
    Popradčania zaviezli puk do útočného pásma, následne Detvania vyhodili na zakázané uvoľnenie a vhadzuje sa pred Lazušinom.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prvá tretina priniesla prvé dva góly v zápase. Oba padli do siete Popradu, kedy najprv v 28. minúte otvoril skóre Ščurko a krátko nato o dve minúty sa presadil aj Charbonneau. Detva teda po 40 minútach pod Tatrami vedie 0:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:16
    Popradčania po nepresnej prihrávke stratili puk v pásme, hostia sa znovu oslobodili a blíži sa záver ďalšej presilovky kamzíkov.
     
    38:31
    Ďalší strelecký pokus v podaní Drgoňa bol veľmi nepresný. K puku sa dostali hostia a bezpečne sa oslobodili.
     
    38:00
    Haščák z rohu klziska prekorčuľoval k bránke, zblízka však minul bránu a Detvanom sa podarilo dostať puk aspoň do stredného pásma.
     
    37:28
    Detvania ponúkajú Popradčanom ďalšiu presilovku. Za podrazenie si dve minúty odsedí Matúš Rais.
     
    36:30
    V závere presilovej hry si streleckú pozíciu na pravom kruhu vytvoril Janne Tavi. Jeho prudká strela švihom opečiatkovala vzdialenejšiu žŕdku.
     
    35:51
    Poprad sa napokon v druhej časti presilovky usadil v pásme. Od modrej čiary to strelecky skúšal Handlovský, opäť mieril iba do výstroje Alexandra Lazušina.
     
    35:22
    Ďalší neúspešný pokus o usadenie sa v pásme z pohľadu popradských hokejistov. Ani táto presilovka nie je zatiaľ veľmi vydarená.
     
    35:04
    Svitana mal Haščákovu prihrávku na dlhú hokejku. Klímovi sa nepodarilo vyhodiť, Viktorovi Fekiačovi však už áno a hostia získavajú sekundy.
     
    34:32
    Presilovú hru budú hrať domáci. Viliam Čacho si odsedí dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    34:28
    Popradčania po problémoch v rozohrávke vyrazili do protiútoku. Po pravom krídle to potiahol Livingston, ktorý to nahadzoval priamo na bránu, pred ktorú korčuľoval Tavi, no Lazušin zabránil akýmkoľvek dorážkam.
     
    33:21
    Vošvrda mal počas Gachulincovej strely pomerne zakrytý výhľad, napokon ho puk nezasiahol, ale skončil na klbku hráčov stojacich pred ním.
     
    32:52
    Po vyhratom buly v útočnom pásme zakončoval od modrej čiary Ulrych a lapačka Lazušina bola opäť v pohotovosti. Ruský gólman v službách Detvy už viac ako polovicu riadneho hracieho času neinkasoval a čisté konto si stále drží.
     
    32:12
    Popradská presilovka je už minulosťou. Po jeho návrate sa domáci previnili zakázaným uvoľnením a vhadzovanie bude pred Vošvrdom.
     
    31:32
    Po vyhodenom puku sa rozohrávky z rohu klziska ujal Vošvrda, ktorý to nastrelil do stredného pásma na hokejku Gachulinca a ten chcel rýchlo zakončovať. Popradskí hráči však rýchlo prišli pred vlastnú bránu a zabránili tretiemu gólu v sieti.
     
    31:21
    Ďalší pokus Popradčanov o zisk útočného pásma sa znovu nevydaril, hostia sa znovu bezpečne oslobodili.
     
    30:55
    Popradu zatiaľ nevychádza presilová hra, ešte sa domáci kamzíci vôbec neusadili v pásme. Hostia zaútočili, vystavili sa do ofsajdu, a tak zbierajú ďalšie cenné sekundy.
     
    30:07
    Presilovú hru si zahrajú hokejisti Popradu a majú lepšiu príležitosť na vyrovnanie. Viliam Čacho dostáva dve minúty za krosček.
     
    29:34
    Detva dala gól!
    Detvy využíva presilovku a získava dvojgólové vedenie. Sýkora prestrelil bránu spomedzi kruhov. K odrazenému puku pri ľavej žrdi sa dostal JONATHAN CHARBONNEAU, ktorý zblízka prekonal z dorážky položeného Vošvrdu.
    Asistencie: Ján Sýkora, River Rymsha.
     
    29:16
    Po strelenom góle si Detva zahrá aj presilovú hru. Mike Dalhuisen dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    27:57
    Detva dala gól!
    Sme svedkami prvého gólu v zápase, Detvania sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Dobrú prihrávku do voľnej pozície medzi kruhmi dostal od Lalíka LADISLAV ŠČURKO, ktorý z prvej sebaisto prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Lukáš Lalík, Viliam Čacho.
     
    27:22
    Haščák prišiel s pukom medzi kruhy a odtiaľ to skúsil strelou švihom. Lazušin spoľahlivo vyrážal a puku sa ujali jeho spoluhráči.
     
    26:22
    Popradčania si museli dať pozor na Tomáša Klímu, ktorý strieľal z pravého kruhu a Vošvrda vyrazil. O pár sekúnd neskôr sa do individuálneho prieniku dostal Patrik Svitana, ktorý to skúsil blafákom na forhend a Lazušin výborne zanechal betón pri žrdi, ktorým zastavil puk.
     
    25:47
    Mešárovi sa medzi kruhmi ukazoval Paločko, prihrávku si však spracovať nedokázal, objavil sa pri ňom protihráč.
     
    25:11
    Zagrapanova strela mierne prekvapila Lazušina. K odrazenému puku sa za bránkou dostal Livingston, ktorý prišiel pred bránu a zblízka to skúsil. Lazušin opäť však úspešne zasiahol.
     
    23:58
    Čacho sa pokúsil ísť dopredu po ľavom krídle, zabrzdil s pukom už v útočnom pásme, krátko nato však o puk prišiel.
     
    23:12
    Viktor Fekiač vyrazil dopredu po pravom krídle po zisku puku a spoza kruhu prevetral lapačku gólmana Vošvrdu.
     
    22:54
    V rohu klziska bojovali o puk štyria hráči, obsekávali sa tam Skokan s Turanom, nedošlo však k nedovolenému zákroku.
     
    22:28
    Seigo podnikol individuálny výpad, prekľučkovať sa chcel cez Rymshu, to sa mu však nepodarilo a stratený puk prikryl lapačkou Lazušin.
     
    21:12
    Askarov z pravého kruhu nahadzoval puk na Downinga, ktorý sa to snažil tečovať, brankár Vošvrda však úspešne zasiahol.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka duelu medzi Popradom a Detvou priniesla zaujímavé okamihy vďaka svižnému hokeju. Videli sme niekoľko šancí, viacero presiloviek, ani jedna však nebola využitá, a tak je stav po prvej tretine bezgólový.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:51
    Pred nami posledné buly v prvej tretine. Po icingu Detvy sa vhadzuje pred Lazušinom.
     
    19:28
    Ulrych vyrazil z obranného pásma s pukom na hokejke, nahodil ho do útočnej tretiny, hráči už oň bojujú v rohu klziska.
     
    18:53
    Ľupták naskočil na ľad z trestnej lavice a v totožnom momente sa Popradčania previnili zakázaným uvoľnením.
     
    18:12
    Popradskí hráči opätovne získali útočné pásmo. Po pár prihrávkach to strelou z osi ihriska na modrej čiare skúsil švihom Dalhuisen, Lazušin použil vyrážačku.
     
    17:23
    Dalhuisen vysunul Taviho po ľavom krídle. Lazušin však inštinktívne zmenšil strelecký uhol a voči Taviho strele zasiahol.
     
    16:52
    Po druhýkrát v zápase pôjde na trestnú lavicu Matej Ľupták. Dve minúty dostáva za podrazenie na Bjalončíka.
     
    16:27
    Prvá popradská formácia sa udržala v útočnom pásme nejaký čas, nedostali sa však do streleckej príležitosti.
     
    15:26
    River Rymsha dostal na modrej čiare prihrávku od Kinga. Prvú delovku napálil do obetavého Mešára, tou druhou už prestrelil všetko okrem gólmana Vošvrdu, ktorý úspešne zasiahol.
     
    14:26
    Ľuptákovi sa už skončil trest, je späť v hre. Ani tretia presilovka v doterajšom priebehu zápasu nie je využitá.
     
    13:38
    Dalhuisen počas svojej strely zlomil hokejku. Za pukom ihneď vyštartoval Sýkora, ktorý sa chcel natlačiť po pravom krídle. Puk mu na kruhu vypichol Seigo, a tak útočník Detvy nezakončil.
     
    13:22
    Livingston ostal na moment osamotený pred detvianskou bránkou. Dostal prihrávku od Skokana, z prvej však prízemne namieril iba do ľavého betónu gólmana Lazušina.
     
    12:42
    Popradčania vyhrali buly v pásme, udržali sa na puku a po pár prihrávkach od modrej čiary strieľal Drgoň. Jeho príklep Lazušin s prehľadom zaregistroval a zachytával do lapačky.
     
    12:20
    Vylučovací proces po niekoľkých sekundách pokračuje. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá hosťujúci Matej Ľupták.
     
    11:48
    Seigo už naskočil na ľad, pred bránku dostal prihrávku Čacho, ktorý to skúsil tiež z blízkosti, mieril však iba do Vošvrdu.
     
    11:08
    Krížnu prihrávku na ľavý kruh dostal Jonathan Charbonneau, Vošvrda počas zákroku mal aj kúsok šťastia, takže neinkasoval.
     
    10:26
    Po menších problémoch so skrotením puku sa Detvania už usadili. Spoza bránky sa skúšal presadiť Downing, zblízka Vošvrdu neprekvapil.
     
    09:42
    Ščurko sa po naskočení na ľad ihneď zapojil do útoku. Steven Seigo ho chcel zastaviť a pomohol si nedovoleným bránením. Presilovku teda teraz bude hrať Detva.
     
    09:00
    Tak paradoxne v oslabení mali hostia dobrú šancu. Sýkora vykorčuľoval po ľavom krídle, vystrelil, Vošvrda vyrážal, Seigovi sa nešťastne odrazil od výstroje. Vošvrda vyrazil na druhýkrát, k dorážke sa dostal Downing, no zblízka namieril priamo do popradského gólmana.
     
    08:36
    Puk opustil obranné pásmo Detvy, hostia sa oslobodili a presilovka sa už preklápa do druhej časti.
     
    08:14
    Livingstonovi sa medzi kruhmi ukazoval Skokan, prakticky ihneď však bol v opatere hráčov Detvy, ktorí mu nedovolili spracovať prihrávku.
     
    07:31
    Po necelých ôsmich minútach prichádza prvá presilovka, bude ju hrať Poprad. Ladislav Ščurko dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    07:10
    Brejčák vyviezol puk po pravom krídle a zabrzdil až v rohu klziska v útočnom pásme. Popradčania si tam poprihrávali, no šanca z toho nebola.
     
    05:55
    Prvá príležitosť pre Detvu a hneď veľmi významná. Po pravom krídle vykorčuľoval Jonathan Charbonneau, ktorý sa samostatne dostal zoči-voči Vošvrdovi, no popradský brankár dokázal jeho nájazd zastaviť.
     
    05:34
    Popradčania sú od úvodného buly aktívnejší a znovu sú nasťahovaní v útočnom pásme. Strelecky to spomedzi kruhov spoza protihráča skúšal Bjalončík, mieril však mimo brány.
     
    04:51
    Detvania stratili puk v strednom pásme, Vandas rýchlo otočil hru, už sa mu v prečíslení dvoch proti jednému ukazoval na ľavom kruhu Handlovský, v poslednej chvíli však zasiahla hokejka Gachulinca.
     
    04:16
    Višnevskij vyskúšal strieľať od modrej čiary, nastrelil však iba do hráča Detvy. Hostia sa chceli dostať do protiútoku, podarilo sa im to však až na druhý pokus. River Rymsha prešiel medzi kruhy a odtiaľ švihovkou trafil rameno Vošvrdu.
     
    03:44
    Svitana šikovnou prihrávkou od zadného mantinelu našiel pred bránkou uvoľneného Dávida Skokana, ktorý z prvej namieril na Lazušinov betón. Bola to výhodná pozícia, Detvania nechali Skokana zabudnutého.
     
    02:42
    Matúš Paločko prešiel po pravom krídle do útočného pásma, natlačil sa pred bránku a zblízka ohrozil Lazušina. Gólman Detvy bol pripravený zasiahnuť.
     
    00:58
    Krídelná akcia Handlovského skončila nahodením puku na brankára Lazušina, ktorý bezpečne strelu zastavil na výstroji.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Višnevskij, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Ulrych, Demo – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Bjalončík, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Mešár, Preisinger, Matúš Paločko – Valigura

    HC 07 WPC Koliba Detva: Lazušin (Petrík) – Lalík, F. Fekiač, Rymsha, Gachulinec, Rais, King, Jendroľ, Turan – Ščurko, Čacho, Ľupták – Askarov, Downing, Sýkora – Cox, Valent, Charbonneau – Klíma, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodca: Lokšík, Žák – Jedlička, D. Konc ml..
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 46. kola Tipos Extraligy, v ktorom uvidíme aj duel medzi HK Poprad a HC 07 WPC Koliba Detva. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Poprad sa nachádza v tabuľke na líderskej pozícii so ziskom 90 bodov vďaka lepšiemu skóre, ktoré majú horšie druhé Michalovce, no majú rovnaký počet bodov. Popradčania majú najlepšie skóre 168:112, a to im teda momentálne zaručuje priebežnú prvú pozíciu. Poprad po dvoch zaváhaniach s Banskou Bystricou a Michalovcami dokázal opäť v ďalších dvoch zápasoch naplno bodovať. Dve kolá dozadu triumfoval v Nových Zámkoch 1:3 a v poslednom kole bral tri body aj vďaka tesnému víťazstvu 2:3 na ľade Miškovca.

    Detvania sa niekoľko kôl držali stabilne v prvej extraligovej šestke, no po poslednom odohratom zápase sa zosunuli na 7. miesto. Momentálne majú na konte 73 bodov, skóre 141:128 a na šiesty Trenčín strácajú len jeden bod. Detva sa v poslednom kole predstavila na domácom ľade proti Michalovciam, ktorým podľahla 1:3, predtým Podpoľanci triumfovali na ľade Banskej Bystrice 2:6.

    V rámci tejto ligovej sezóny pôjde o štvrté vzájomné stretnutie medzi Popradom a Detvou. Predošlé tri duely boli veľmi vyrovnané a vždy zvíťazil tím, ktorý dal len o gól viac. Detva 8. novembra triumfovala v Poprade 2:3 po predĺžení, následne Poprad 29. novembra zvíťazil vonku 3:4 a v poslednom vzájomnom zápase 29. januára sa zrodilo popradské víťazstvo 2:3 po nájazdoch.
    Okrem toho tieto mužstvá narazili na seba aj vo štvrťfinále pohára. Poprad v prvom dueli doma zvíťazil 4:0 a v odvete už stačila Podtatrancom na postup do semifinále aj remíza 3:3.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 43. Mešár (Matúš Paločko, Zagrapan), 48. Tavi (Bjalončík, Dalhuisen), 53. Haščák (Svitana, Skokan), 61. Handlovský – 28. Ščurko (Lalík, Čacho), 30. Charbonneau (Sýkora, Rymsha), 52. Cox (Rymsha, Gachulinec)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Višnevskij, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Ulrych, Demo – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Bjalončík, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Mešár, Preisinger, Matúš Paločko – Valigura
    HK Detva: Lazušin (Petrík) – Lalík, F. Fekiač, Rymsha, Gachulinec, Rais, King, Jendroľ, Turan – Ščurko, Čacho, Ľupták – Askarov, Downing, Sýkora – Cox, Valent, Charbonneau – Klíma, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodčí: Lokšík, Žák – Jedlička, D. Konc ml.
    thejrc.org