Nové Zámky – Miskolc 4:3 (po pr.) | Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Detva 4:3 (po pr.)
Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – HC Slovan 1:4 (kon.) | Michalovce – Košice 1:3 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (0:0, 0:2, 3:1 - 1:0)
HK Detva
sk Neděle 07.03.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak, predĺženie nám skončilo veľmi rýchlo, o druhom bode pre Poprad rozhodol Handlovský. Detva však určite môže byť spokojná s výkonom, hostia viedli v zápase aj 0:2, potom však prišli nejaké zaváhania a napokon musia byť Podpoľanci spokojní aj s jediným bodom. Proti lídrovi tabuľky však sa určite aj to ráta. (19:26:34)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:22
    Poprad dal gól!
    Predĺženie trvalo iba 22 sekúnd a je rozhodnuté o víťazovi. Puk si v obrannom pásme pri modrej čiare prevzal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý šiel do súboja jeden proti jednému, prešiel pomedzi kruhy a odtiaľ rýchlou strelou prekonal brankára Lazušina.
    Bez asistencie.
     
    60:04
    Úvodné buly predĺženia pre Detvu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Do tretej tretiny vynikajúco vstúpili Popradčania, keď sa podarilo najprv v 43. minúte znížiť Mešárovi a následne vyrovnal v 48. minúte Tavi. Detva potom dostala presilovkovú možnosť o dvoch hráčov, ktorú zužitkoval Cox. Poprad mal krátko nato presilovku, taktiež ju využil a Haščák stanovil zatiaľ výsledok 3:3. Bude sa teda predlžovať.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:34
    Žilka prešiel do pásma po ľavom krídle a skúsil to strelou. Vošvrda si po dlhšom čase siahol na puk, lapačkou sa mu to podarilo úspešne.
     
    58:06
    Svitana vykorčuľoval z rohu klziska, prešiel pomedzi kruhy, odtiaľ však strelecky trafil iba do protihráča.
     
    57:28
    Charbonneau po ľavom krídle vyrazil do bekhendového zakončenia, jeho strelecký pokus však tiež nebol presný a Vošvrda zasiahnuť nemusel.
     
    56:57
    Downing posunul na ľavé krídlo Askarovi, ktorý to nahadzoval spoza kruhu, ale jeho zakončenie bolo nepresné.
     
    56:02
    Tlak Popradu pokračoval až do týchto chvíľ. Detvania to zvládli, vyrazili dopredu. Čacho tam bol osamotený proti presile protihráčov, strela spomedzi kruhov bola nepresná.
     
    55:18
    K Haščákovi sa odrazil puk na ľavý kruh. Najlepší strelec extraligy však príliš zaváhal a napokon dobrú pozíciu nevyužil na strelu.
     
    54:27
    Drgoň dostal prihrávku na modrú čiaru. Jeho strela bola odrazená a puk opustil hraciu plochu. Vhadzovať sa bude pred Lazušinom.
     
    52:58
    Poprad dal gól!
    Domáci bleskovo využívajú presilovku. Svitana dostal viac priestoru na pravom kruhu, miešal puk, neulakomil sa a naservíroval na strelu z prvej MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý spoza ľavého kruhu tvrdou strelou prekonal neskoro presúvajúceho sa Lazušina.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    52:49
    Poprad má presilovkovú možnosť. Dve minúty za vyhodenie puku si odpyká River Rymsha.
     
    52:45
    Skokan presunul puk na ľavý kruh Haščákovi, ktorý skúsil zo svojej tradičnej pozície, bránu však netrafil a ozvalo sa iba plexisklo.
     
    52:00
    Detva dala gól!
    Dve sekundy pred skončením Drgoňovho trestu a presne osem minút do konca tretej tretiny Podpoľanci využívajú presilovú hru. Perfektnú prihrávku dal od modrej čiary Rymsha, ktorý našiel prudkým pukom pred bránkou TREVORA COXA a ten zblízka z prvej prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: River Rymsha, Daniel Gachulinec.
     
    51:16
    Svitana získal nejaké sekundy, následne Detvania rýchlo otočili hru. Sýkora krížnou prihrávkou hľadal Charbonneaua, no ten si nespracoval puk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 43. Mešár (Matúš Paločko, Zagrapan), 48. Tavi (Bjalončík, Dalhuisen), 53. Haščák (Svitana, Skokan), 61. Handlovský – 28. Ščurko (Lalík, Čacho), 30. Charbonneau (Sýkora, Rymsha), 52. Cox (Rymsha, Gachulinec)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Višnevskij, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Ulrych, Demo – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Bjalončík, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Mešár, Preisinger, Matúš Paločko – Valigura
    HK Detva: Lazušin (Petrík) – Lalík, F. Fekiač, Rymsha, Gachulinec, Rais, King, Jendroľ, Turan – Ščurko, Čacho, Ľupták – Askarov, Downing, Sýkora – Cox, Valent, Charbonneau – Klíma, V. Fekiač, Žilka

    Rozhodčí: Lokšík, Žák – Jedlička, D. Konc ml.
    bahis siteleri