Čeljabinsk – Ufa 0:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 2:3 (po pr.) | N.Novgorod – Kazaň 0:4 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1) Stav série: 0:3
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 07.03.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:12:58)
     
    Utkání sledovalo 3050 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    David Sklenička (JOK) – 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě 26:14
     
    Střely na branku: 38 – 45
     
    Je dobojováno! Lokomotiv Jaroslavl nakonec rozhodl o svém triumfu až v prodloužení! Dlouho dobu se hrál velmi opatrný hokej. Poté se do úniku dostal Jegor Korškov, ale domácí brankář velkou šanci ještě zneškodnil. Až v 77. minutě rozhodl krásnou střelou Teemu Pulkkinen.
     
    Konec zápasu.
    76:30 Teemu PULKKINEN - 2:3
     
    76:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Lokomotiv Jaroslavl nakonec zvládl i třetí duel osmifinále s Jokeritem Helsinky! Hosté se po vhazování v obranném pásmu vydali do útoku. Domácí zadáci nedokázali puk vyhodit za modrou čáru a TEEMU PULKKINEN svižnou střelou pod břevno rozhodl o vítězství Jaroslavle. Asistence: Artur Kajumov.
     
    76:24
    Jensen si pěknou kličkou vytvořil střelecký prostor v útočném pásmu, ale jeho pokus brankář Pasquale udržel mezi betony.
     
    76:03
    Daniil Misjul na modré čáře získal volný puk a nahodil jej před klec Jokeritu. Jeho pobídku však nikdo v bílém dresu Lokomotivu netečoval.
     
    75:32
    Georgij Ivanov se dostal k puku za brankou Jokeritu a přihrávkou na modrou čáru našel Baranceva. Druhý jmenovaný pohotově pálil, jenže branku minul.
     
    75:02
    Právě domácí brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté Jokeritu už zakládají další výpad směrem vpřed.
     
    74:29
    Daniil Misjul se dostal do zakončení příklepem v útočném pásmu. Jeho pokus však domácí brankář Anders Lindbäck dobře viděl a puk vyrazil.
     
    74:05
    Sami Lepistö získal kotouč v souboji za brankou Jokeritu a prudkou přihrávkou na pravé křídlo rozjel spoluhráče. Veli-Matti Savinainen trefil jen boční síť.
     
    73:34
    Sám na domácího brankáře se z pravé strany hnal Jegor Korškov, který se pokusil o forhendový blafák, ale nedokázal zakončit kolem betonu!
     
    73:26
    Pasquale si dal pozor na odražený kotouč a se štěstím jej dokázal přizvednout nad břevno. Jokerit si nyní vytvořil silnější pasáž prodloužení.
     
    73:05
    Nicklas Jensen se po vyhraném vhazování v útočném pásmu položil příklepem do odraženého kotouče, ale jeho dělovka jen zaduněla o mantinel.
     
    72:45
    Rušan Rafikov vyvezl puk z obranného pásma do pásma středního, jenže bekhendovým nahozením kotouč jen odevzdal hráčům Jokeritu.
     
    72:06
    Pasquale vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Lokomotiv se následně vydal do útoku, ale hosté už nezakončili.
     
    71:20
    Další útočnou akci domácího Jokeritu zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Jordan Schroeder.
     
    71:06
    Veli-Matti Savinainen projel do útočného pásma, jenže z rohu kluziště už přihrávkou mezi kruhy našel jen vracejícího se zadáka v bílém dresu.
     
    70:29
    Jordan Schroeder se ve středním pásmu dobře otočil kolem napadajícího soupeře a rozehrál na levé křídlo.
     
    70:02
    Daniil Misjul vyjel z obranného pásma s pukem na čepeli až do střelecké pozice, jenže obránce v černém jej skvěle odstavil k hrazení.
     
    69:35
    Pasquale si musel dát pozor na nahození za branku Lokomotivu. Hostující brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    69:02
    Teemu Pulkkinen projel po pravém křídle do útočného pásma a nahodil puk před klec Jokeritu. Zadáci finského celku tentokrát brankáři pomohli.
     
    68:17
    Na opačné straně naopak musel zasahovat Anders Lindbäck, který si dal pozor na střelu z ostrého úhlu a zákrokem lapačkou přerušil hru.
     
    68:05
    Marko Anttila bojoval o kotouč na útočné modré čáře, jenže zadáci Lokomotivu byli velmi důrazní a nedovolili soupeři projet do zakončení.
     
    67:35
    Denis Alexejev dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se snažil uklidit kotouč do odkryté části branky, ale Anders Lindbäck se opět skvěle přesunul.
     
    67:06
    André Petersson si v útočném pásmu naznačením položil obránce, ještě si vylepšil střeleckou pozici, ale Anders Lindbäck jeho ránu vyrazil!
     
    66:28
    Po delší době se Jokerit dostal s pukem na hokejkách ven z obranného pásma. Hokejisté finského celku se však do zakončení nedostali.
     
    66:10
    Artur Kajumov dostal prostor v rohu útočného pásma, odkud vymyslel nebezpečnou přihrávku mezi kruhy, ale Peterssonovu ránu domácí brankář schoval do lapačky.
     
    65:24
    André Petersson nabral rychlost ve středním pásmu a projel do pásma útočného. Jeho pokus však srazil obránce do ochranné sítě.
     
    65:03
    Pasquale si dal pozor na slabou střelu z pravé strany útočného pásma a ramenem vyrazil puk někam k mantinelu. Pokračuje velmi opatrný hokej.
     
    64:30
    Domácí v plném počtu.
     
    64:03
    Lokomotiv se zatím v přesilovce není schopen usadit v útočném pásmu. Naopak hokejisté Jokeritu sbírají jeden nahozený kotouč za druhým.
     
    63:23
    André Petersson chtěl udržet puk v útočném pásmu, ale podle rozhodčího zasáhl vysokou holí. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    63:00
    Domácí se v obranném pásmu dostali k volnému kotouči a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za branku Lokomotivu Jaroslavl.
     
    62:30
    Lokomotiv si zahraje přesilovou hru. Antti Pihlström dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    62:10
    Marko Anttila se stáhl do obranného pásma a bekhendem odehrál puk do bezpečí. Lokomotiv se nyní tlačí do zakončení.
     
    61:29
    Viktor Lööv se jako obránce prosmýkl až před branku Lokomotivu, jenže nikdo v černém si na jeho zadovkou nesjel. Zatím se hraje hodně opatrně.
     
    61:10
    Artur Kajumov nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, jenže nikdo z jeho spoluhráčů za pobídkou nepokračoval v pohybu.
     
    60:32
    Alex Grant poslal přihrávku na pravé křídlo, kam si sjel Jordan Schroeder, ale útočník domácího Jokeritu se nedostal přes modrou čáru.
     
    60:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování prodloužení. Uvidíme, zda se dnes nedočkáme nějakého maratonského zápasu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 30 – 31
     
    Základní hrací doba končí! Šedesát minut hokeje o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Domácí Jokerit totiž hrál velmi trpělivě a ve třetí části využil svou šanci. Necelé čtyři minuty před koncem se o vyrovnání postaral Nicklas Jensen. O vítězi utkání tak rozhodne prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:32
    Nicklas Jensen se po rychlé akci prosmýkl mezi kruhy, kde si puk přehodil na forhend, ale svižnou střelou zápěstím branku netrefil.
     
    59:10
    Hosté se ještě dostali do útočného pásma, ale Georgij Ivanov dělovkou z pravého kruhu trefil prvního hráče v černém dresu Jokeritu.
     
    58:26
    Jordan Schroeder se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, který poslal bekhendem na branku Lokomotivu, ale Pasquale vytáhl jistý zákrok.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Anders Lindbäck vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Do útočného pásma se následně prosmýkl Marko Anttila, ale vysoký hokejista nezakončil.
     
    57:02
    Alex Grant rozjel další akci finského celku a zavezl kotouč do útočného pásma. Domácí Jokerit bude chtít o svém triumfu rozhodnout ještě před koncem základní hrací doby.
    56:28 Nicklas JENSEN - 2:2
     
    56:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit se vrací do boje! Domácí celek se krátce před koncem třetí třetiny dostává do vedení! Po nenápadné akci si na přihrávku mezi kruhy sjel NICKLAS JENSEN a zápěstím překonal brankáře! Asistence: Jesse Joensuu, Brian O'Neill.
     
    56:03
    Hosté už v závěru spoléhají na protiútoky. Anders Lindbäck si dal na střelu z ostrého úhlu dobrý pozor a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    55:43
    André Petersson zavezl puk do útočného pásma, kde se skvěle zbavil obránce, jenže jeho nahození bekhendem skončilo vedle přední tyčky.
     
    55:06
    Brian O'Neill si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, ale důrazný Denis Barancev mu čistým hitem vystavil jasnou stopku.
     
    54:36
    André Petersson si najel na přihrávku do středního pásma, prosmýkl se do pásma útočného, jenže střelu zápěstím zablokoval obránce.
     
    54:05
    Pasquale potvrdil svůj fantastický výkon zákrokem proti dělovce Jordana Schroedera z těsné blízkosti. Hostující brankář chytá skvělé utkání.
     
    53:38
    Veli-Matti Savinainen se snažil protečovat kotouč ven z obranného pásma, jenže z jeho čepele se puk odrazil jen k obráncům Lokomotivu.
     
    53:05
    Rušan Rafikov dostal nabito na modrou čáru, nicméně jeho projektil skončil vedle zadní tyčky. Odražený puk získali zadáci Jokeritu.
     
    52:35
    Jegor Korškov si najel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže ve skvělé pozici kotouč vůbec netrefil a připravil Lokomotiv o solidní šanci.
     
    52:02
    Další útočnou akci Lokomotivu Jaroslavl zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Georgij Ivanov. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    51:28
    Arťom Iljenko se dostal do útočného pásma, ale jeho projektil zápěstím prosvištěl kolem vzdálenější tyčky. Jeho pokus pouze zaduněl o mantinel.
     
    51:05
    Daniil Tesanov skvěle napadal rozehrávku Jokeritu na modré čáře a vypíchl puk do bezpečí. Hráči Lokomotivu vypadají hodně živě.
     
    50:10
    Alex Grant projel do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo vedle branky Lokomotivu. Jokerit postupňuje stupňuje svůj tlak.
     
    49:27
    Veli-Matti Savinainen se musel vrátit do obranného pásma, kde vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jaroslavl pokračuje v pozorné defenzivě.
     
    49:12
    Viktor Lööv na pravé straně získal volný puk a bekhendem jej poslal do prostoru před brankou. Na brankovišti však zasáhl Georgij Ivanov.
     
    48:22
    Nicklas Jensen v útočném pásmu nechtěně schytal tvrdý zásah někam nad brusli a odjíždí s bolestivou grimasou v obličeji na střídačku.
     
    48:10
    Arťom Iljenko dojel nahození do útočného pásma, kde se dobře zbavil obánce, jenže zadovkou mezi kruhy daroval puk domácím zadákům.
     
    47:56
    Artur Kajumov se dokonce dostal do zakončení příklepem, ale jeho pokus skončil vedle levé tyčky.
     
    47:20
    Zadáci Jokeritu nyní uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu Jaroslavle zatím akci domácího mužstva neatakuje.
     
    46:45
    Rušan Rafikov zastavil rodící se akci Jokeritu, dostal se ke kotouči a nahodil puk na pravé křídlo. Jaroslavl zatím ve třetí části bez problémů maže akce finského mužstva.
     
    46:15
    Vladimir A. Tkačov dostal přihrávku na levou stranu a poslal puk na branku soupeře. Připravený brankář domácího celku puk vyrazil k mantinelu.
     
    45:54
    Denis Alexejev se na levé straně útočného pásma probil k volnému puku a nahodil jej před branku Jokeritu. Domácí brankář opět zasáhl.
     
    45:10
    Artur Kajumov si v obranném pásmu pohlídal přihrávku směřující před klec Jaroslavle a bez váhání puk před napadajícím soupeřem vyhodil.
     
    44:19
    Teemu Pulkkinen projel po pravém křídle do útočného pásma a dostal se do zakončení příklepem. Anders Lindbäck schoval puk do lapačky.
     
    44:00
    Jokerit se opět dostal do útočného pásma, jenže kombinace domácího celku byla plná nepřesností a Lokomotiv se bez problémů osvobodil.
     
    43:10
    Marko Anttila nahodil puk do útočného pásma, jenže tam si nesjel nikdo z hráčů domácího celku a zadáci Jaroslavle opět uklidňují rozehrávku.
     
    42:41
    Domácí brankář si připsal další důležitý zákrok, když dokázal vyrazit tečovaný projektil od modré čáry. Gólman Jokeritu zatím působí jistě.
     
    41:35
    Pavel Ťutněv se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a odrazem o mantinel jej odehrál do bezpečí. Skvěle zatím působí defenziva Jaroslavle.
     
    41:12
    Petersson si na levé straně našel odražený puk a z ostrého úhlu zkoušel překvapit domácí brankáře. Ten však utěsnil mezírku u přední tyčky.
     
    40:36
    Brian O'Neill dojel nahození do útočného pásma, ale přihrávku na brankoviště nikoho v černém dresu neoslovil. Lokomotiv může uklidnit hru.
     
    40:10
    Domácí Jokerit uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Finský celek si ve třetí části bude chtít zasloužit vyrovnání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:52.
     
    Střely na branku: 23 – 22
     
    Druhá třetina končí! Domácí Jokerit se během prostřední části dokázal vrátit zpátky do utkání. Krátce po polovině utkání se dělovkou od modré čáry prosadil Sami Lepistö. Ve zbytku třetiny se Jokerit aktivně tlačil za vyrovnáním, ale obrana Lokomotivu předvedli obětavý výkon.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Artur Kajumov se na modré čáře opřel do odraženého kotouče, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky. Jokerit má čas na poslední akci.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:36
    Jordan Schroeder táhl akci Jokeritu na opačné straně, jenže jeho kličku si obránce dobře pohlídal a odehrál puk za modrou čáru.
     
    38:10
    Lokomotiv se nenápadnou akcí dostal do útočného pásma, kde si hosté vyměnili několik rychlých přihrávek, ale do zakončení se nedostali.
     
    37:41
    Nikita Čerepanov dostal přihrávku na levý kruh, ale jeho pokus skončil vysoko nad břevnem domácí klece. Jokerit musí dávat pozor i na zadní vrátka.
     
    37:15
    Jesse Joensuu projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže na přihrávku mezi kruhy nikdo z hráčů finského Jokeritu nedosáhl.
     
    36:45
    Nicklas Jensen střílel od modré čáry, ale do jeho rány si obětavě lehl jeden z obránců, který puk zastavil svou výstrojí.
     
    36:10
    Julius Junttila vyjel zpoza branky před klec hostujícího celku, ale forhendem nedokázal zasunout puk podél betonu brankáře.
     
    35:41
    Georgij Ivanov projel s pukem na čepeli do útočného pásma, kde si udělal prostor pro zakončení, ale jeho pokus zápěstím minul branku.
     
    35:10
    Sami Lepistö dostal přihrávku do středního pásma a z levé strany jej nahodil do pásma útočného. Tam se však nedostal nikdo v černém.
     
    34:42
    Hosté v plném počtu.
     
    34:07
    Alex Grant dostal přihrávku na levý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovku si brankář bez problémů pohlídal a schoval puk do lapačky.
     
    33:35
    Sami Lepistö dostal přihrávku na modrou čáru, jenže kotouč mu přes čepel přeskočil za modrou a domácí museli vyklidit útočné pásmo.
     
    33:06
    Lokomotiv se vlastním oslabení dostal do útočného pásma, kde hosté nasbírali cenné sekundy k dobru a nahodili kotouč za branku Jokeritu.
     
    32:42
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Osipov – 2 min., podrážení).
     
    32:06
    Hostující kouč si bere oddechový čas!
     
    32:06
    Lokomotiv se ze sílícího tlaku soupeře dokázal vymanit jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry za branku Jokeritu.
     
    31:41
    Jokerit se znovu usadil v útočném pásmu soupeře a tlačí se do zakončení. Finský celek ví, že v případě porážky by na tom už byl hodně špatně.
    30:23 Sami LEPISTÖ - 1:2
     
    30:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Krátce za polovinou dnešního souboje se Jokerit dostává do vedení! Domácí zamkli soupeře v jeho obranném pásmu. Přihrávku na modrou čáru dostal SAMI LEPISTO a tvrdou střelou překonal brankáře! Asistence: Jordan Schroeder, Iiro Pakarinen.
     
    29:41
    David Sklenička od modré čáry zakončil příklepem, ale i jeho pokus dokázal skvěle zablokoval jeden z dobře postavených obránců.
     
    29:10
    Viktor Lööv si sjel pro přihrávku na levou stranu útočného pásma, přehodil si puk na forhend a nahodil jej na branku. Gólman Lokomotivu byl znovu pozorný.
     
    28:29
    Saku Mäenalanen se na levé straně dostal do zakončení, ale jeho projektil hostující brankář Pasquale dobře viděl a schoval jej do lapačky.
     
    28:10
    Georgij Ivanov se otočil na modré čáře a bekhendem přihrál k hrazení. Následně přiletěla přihrávka na brankoviště, ale gólman puk zalehl.
     
    27:42
    Teemu Pulkkinen ve středním pásmu skvěle napadal rozehrávku domácího Jokeritu, jenže na prudkou přihrávku o kousek nedosáhl.
     
    27:08
    Hosté v plném počtu.
     
    26:27
    Až nyní zakončoval z levého kruhu Schneider, ale jeho projektil příklepem skončil vedle branky Lokomotivu Jaroslavl.
     
    26:10
    Jokerit se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v černém dresu se zatím nedostává do zakončení. Kvarteto hráčů Lokomitivu brání skvěle.
     
    25:32
    Hosté se i během vlastního oslabení dostali do útočného pásma. Důrazný Marčenko se tlačil k přihrávce mezi kruhy, ale střelou trefil obránce.
     
    25:08
    Poprvé ve druhé části se bude vylučovat. Teemu Pulkkinen dostává dvě minuty za sekání.
     
    24:45
    Hraje se takřka tři minuty bez přerušení. Po delší době se hosé dostali do útočného pásma, jenže nikdo z hokejistů v bílém nevypálil.
     
    24:15
    Jonathan Pudas získal puk ve středním pásmu a projel do pásma útočného. Nikdo v černém dresu jeho průnik nepodpořil.
     
    23:29
    Marko Anttila si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se zbavil soupeře a projel do útočného pásma. Hokejisté v černém jsou aktivnější.
     
    23:06
    Peter Regin dlouho váhal s rozehrávkou ve středním pásmu. Domácí hokejista poté bekhendem přihrál na pravé křídlo, ale Jokerit o puk přišel.
     
    22:15
    Lokomotiv se z tlaku domácího celku vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Jaroslavle.
     
    21:35
    Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže akce Jokeritu skončila ztrátou kotouče za brankou Lokomotivu Jaroslavl. Jokerit však do druhé části vstoupil aktivněji.
     
    21:10
    Veli-Matti Savinainen dostal přihrávku na levou stranu, dostal se do útočného pásma, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    20:17
    Domácí v plném počtu.
     
    20:10
    Jokerit uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Finský celek bude muset výrazně zlepšit svůj výkon. V opačném případě už to s ním bude hodně špatné.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:00.
     
    Střely na branku: 4 – 18
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější Lokomotiv Jaroslavl. Favorizovaný celek se do vedení dostal po pěti minutách, kdy obrovskou chybu v rozehrávce Jokeritu potrestal Beljajev. Minutu před přestávkou pak využil početní převahu Pulkkinen. Po dvaceti minutách tak platí stav 0:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Lokomotiv se znovu usadil v útočném pásmu soupeře, jenže zadáci Jokeritu se tentokrát dostali k puku a vyhodili jej do středního pásma.
    19:00 Teemu PULKKINEN - 0:2
     
    19:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv Jaroslavl využívá minutu před koncem první třetiny přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek! Přihrávku na vrchol pravého kruhu dostal TEEMU PULKKINEN a krásnou dělovkou nedal brankáři šanci! Asistence: Andre Petersson.
     
    18:17
    Přesilovka pro Jaroslavl! První část se nám hodně natahuje! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Viktor Lööv.
     
    18:10
    Nicklas Jensen se prosmýkl do útočného pásma a chtěl zakončit forhendem. Jeho projektil však skončil na brusli prvního soupeře.
     
    17:31
    Jenže přesilovka neměla dlouhého trvání. Beljajev dostává trest za vysokou hůl.
     
    17:26
    Další početní převaha pro Lokomotiv! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Alex Grant.
     
    16:32
    Brian O'Neill dostal přihrávku do útočného pásma, kde se dobře otočil kolem obránce, jenže bekhendovým pokusem poslal puk vedle branky.
     
    16:05
    Lokomotiv se nyní musel bránit. Averin sice před vlastní brankou získal odražený puk, jenže se unáhlil při rozehrávce a poslal kotouč na zakázané uvolnění.
     
    15:37
    Jonathan Pudas dostal nabito na modrou čáru, ale jeho pokus příklepem skončil vedle branky Lokomotivu Jaroslavl.
     
    15:05
    Marko Anttila zavezl puk po pravé straně do útočného pásma, dobře přehodil puk mezi kruhy, ale tam se nedostal nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    14:46
    Domácí v plném počtu.
     
    14:08
    Georgij Ivanov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma. Z jeho rohu poté poslal přihrávku mezi kruhy, nicméně tam neměl spoluhráče.
     
    13:37
    Vladimir A. Tkačov dostal přihrávku do střelecké pozice, jenže dlouho váhal s finálním zakončením a jeho projektil jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    13:10
    Domácí se v obranném pásmu zmocnili kotouče a osamocený Grant jej prudkým vyhozením poslal až za klec Lokomotivu Jaroslavl.
     
    12:46
    Lokomotiv si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za napadení dostává Viktor Lööv.
     
    12:10
    Jonathan Pudas se skvěle vrátil na obrannou modrou čáru a před rozjetým soupeřem odehrál kotouč do bezpečí. Jokerit potřebuje hrát ofenzivně.
     
    11:27
    Veli-Matti Savinainen při návratu do obranného pásma protečoval rozehrávku Lokomotivu na vlastní střídačku. Rozhodčí nařídili vhazování před klecí finského mužstva.
     
    11:10
    Domácí v plném počtu.
     
    10:27
    Denis Alexejev dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončoval zápěstím, ale připravený Anders Lindbäck jeho pokus lapil.
     
    10:05
    Jaroslavl se během početní převahy usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém se zatím nedostal do zakončení. Hosté si stále hledají pozici.
     
    09:10
    Přesilovku si zahrají i hráči Lokomotivu. Dvě minuty za podrážení dostává Viktor Lööv.
     
    09:09
    Hosté v plném počtu.
     
    08:27
    Hráči Jaroslavle znovu získali volný puk a obloučkem jej poslali za modrou čáru. Kvarteto hokejistů Lokomotivu odjíždí střídat.
     
    08:02
    Jokerit se zatím v přesilovce vůbec nedaří. Hokejisté Lokomotivu se zmocnili kotouče v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    07:09
    Jokerit si zahraje první přesilovku dnešního zápasu. André Petersson dostává dvě minuty za sekání.
     
    07:02
    Marko Anttila si sjel na přihrávku na modrou čáru, jenže při pokusu o zakončení zlomil hokejku. Odražený puk poté získali zadáci Lokomotivu.
     
    06:28
    Málem z toho byla druhá branka! Bekhendem se do skákavého kotouče položil Kraskovskij, ale jeho pokus proskákal skrz brankoviště těsně vedle!
     
    06:03
    Lokomotiv i po vstřelení úvodní branky dnešního souboje pokračuje v aktivní hře. Jaroslavl se nadále tlačí do útočného pásma a zadáci Jokeritu mají moře práce.
    05:12 Michail BELJAJEV - 0:1
     
    05:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se hned v úvodu souboje dostává do vedení! Zadáci Jokeritu chybovali před vlastní brankou a nedokázali odehrát puk za modrou čáru. Zcela osamocený pak zůstal MICHAIL BELJAJEV a trefil horní roh!
     
    05:03
    Brian O'Neill zavezl puk do útočného pásma, jenže hnedz a modrou čárou k němu přistoupil obránce, který jej dokázal odstavit.
     
    04:29
    Pavel Ťutněv si dal pozor na akci Jokeritu, dostal se k nahozenému kotouči a před rozjetým Schroederem odehrál puk o mantinel do středního pásma.
     
    04:15
    Někteří hráči se ve středním pásmu pustili do potyčky. Celou akci však velmi rychle rozehnali rozhodčí. Vylučovat se zatím nebude.
     
    03:34
    Sami Lepistö se v útočném pásmu dostal k volnému kotouči, ale jeho projektil příklepem skončil v lapačce připraveného Pasqualeho.
     
    03:06
    Regin projel po levém křídle do útočného pásma, kde k němu přistoupil důrazný obránce, který jej čistým zákrokem tělem odstavil od kotouče.
     
    02:51
    Nakonec se vylučovat nebude! Rozhodčí trest pro domácího hokejistu po dlouhé poradě odvolali.
     
    02:06
    Julius Junttila nahodil puk do útočného pásma, kam spěchali další hokejisté Jokeritu, ale zadáci Lokomotivu byli i v tomto případě důraznější.
     
    01:23
    Anders Lindbäck si dal pozor na Peterssonovo zakončení z ostrého úhlu. Domácí brankář si pokryl prostor u přední tyčky a nepustil puk za svá záda.
     
    01:05
    Marko Anttila poslal nahození na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho pobídku si zadáci Lokomotivu Jaroslavl bez problémů pohlídali.
     
    00:37
    Lokomotivu se vůbec nepovedla rozehrávka po pravém křídle. Nahozený kotouč prosvištěl přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování dnešního souboje uspěl Jordan Schroeder, který se ihned rozjel do útočného pásma, ale o puk přišel na modré čáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Jokerit bude hrát v černém, zatímco Lokomotiv oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Lepistö, Lööv, A. Grant, D. Sklenička, Pudas, Kivistö – O'Neill (A), Schroeder, Savinainen – Nicklas Jensen, Regin, Junttila – Pakarinen, Mäenalanen, Hännikäinen – Anttila (C), Pihlström, Joensuu (A).

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko (A), Rafikov, Barancev, M. Osipov, Ohtamaa, Čerepanov, Misjul – Beljajev, Kraskovskij, Alexejev – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Ivanov, Kajumov – J. Averin (A), Ťutněv, Iljenko – Tesanov.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Bersenjov, Judin.
     
    Češi a Slováci

    David Sklenička (JOK) – 2 zápasy, 0+0
    Jakub Krejčík (JOK) – 2 zápasy, 0+0
     
    Průběh série

    2. zápas Jaroslavl - Jokerit 5:0
    Branky a nahrávky: 6. A. Petersson (V. A. Tkačov, Ohtamaa), 34. A. Petersson (Rafikov, V. A. Tkačov), 41. V. A. Tkačov (Korškov), 47. V. A. Tkačov (Korškov, A. Petersson), 51. Pulkkinen (Kajumov).

    1. zápas Jaroslavl – Jokerit 1:0
    Branky a nahrávky: 46. M. Osipov (Pulkkinen, V. A. Tkačov).
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání play-off KHL mezi Jokeritem Helsinky a Lokomotivem Jaroslavl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Lepistö (Schroeder, Pakarinen), 57. Nicklas Jensen (Joensuu, O'Neill) – 6. Beljajev, 19. Pulkkinen (A. Petersson), 77. Pulkkinen (Kajumov)


    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Lepistö, Lööv, A. Grant, D. Sklenička, Pudas, Kivistö – O'Neill (A), Schroeder, Savinainen – Nicklas Jensen, Regin, Junttila – Pakarinen, Mäenalanen, Hännikäinen – Anttila (C), Pihlström, Joensuu (A).
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko (A), Rafikov, Barancev, M. Osipov, Ohtamaa, Čerepanov, Misjul – Beljajev, Kraskovskij, Alexejev – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Ivanov, Kajumov – J. Averin (A), Ťutněv, Iljenko – Tesanov.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 3050
    Jokerit 0 4 Jaroslavl
    #1 Středa 03.03.2021 • 17:30
    Jaroslavl - Jokerit 1:0
    #2 Pátek 05.03.2021 • 17:30
    Jaroslavl - Jokerit 5:0
    #3 Neděle 07.03.2021 • 15:00
    Jokerit - Jaroslavl 2:3 po prodl.
    #4 Úterý 09.03.2021 • 17:30
    Jokerit - Jaroslavl 1:4
    bahis siteleri