Slavia – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Kadaň 5:4 (kon.)
Jihlava – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – Prostějov 6:1 (kon.) | Vsetín – Sokolov 7:2 (kon.)
Kolín – Třebíč 3:6 (kon.) | Kladno – Vrchlabí 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:2 (1:2, 3:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
Pondělí 08.03.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    HC Baník Sokolov:

    Sokolov zaznamenal oproti loňské nováčkovské sezoně prudký skok vpřed, zatímco před rokem uzavíral tabulku na 16. místě, letos se celkem bez problémů probojoval do postupové dvanáctky a převážnou část základní části se držel v první desítce. Baník zdobí také vysoký počet vstřelených branek, celkem jich Západočeši do sítě soupeřů nasázeli 125, lepší už je pouze o dvě branky Jihlava. Na druhou stranu Baník také hodně inkasuje, přes 100 branek inkasovali v první desítce pouze Litoměřice a právě Baník.

    Kdo se skrývá za mimořádnou produktivitou Baníku? Výrazné individuality bychom hledali marně, Sokolov spoléhá na týmový výkon a jeho produktivita je rozprostřena mezi více hráčů. Tahouny však Baník určitě má v Tomáši Rohanovi a Jaromíru Kverkovi, oba borci se dělí o pozici nejlepšího střelce týmu, když zaznamenali shodně 14 branek, Rohan navíc přidal 19 asistencí, Kverka pak 14. V Sokolově se daří také ještě v loňské sezoně vsetínskému útočníkovi Davidu Tůmovi (10+15). Před startem play-off určitě mrzí odchod mladého forvarda Otakara Šika, jenž zaznamenal 24 kanadských bodů, zbytek sezony však dohraje v Tipsport extralize za Karlovy Vary.

    Sokolov umí být efektivní v koncovce, s úspěšností střelby 11,4 procent je na 2. místě za nováčkem z Vrchlabí. Také přesilové hry jsou devízou Baníku, procentuální úspěšnost činí 22,88, což je 4. nejlepší výsledek v lize. Navzdory tomu všemu Sokolov v posledním utkání s Přerovem neskóroval a moravskému soupeři podlehl v prodloužení nejtěsnějším možným rozdílem.

    Defenzíva Sokolova ztratila v závěru sezony Denise Zemana, nadějného beka si pro zbytek sezony stáhl Litvínov. Obranné řady tak budou ve zbytku sezony stát na Janu Pohlovi (4+20). Druhým produktivním obránce je Patrik Kadeřávek (3+9). Branku Sokolova střežil v 19 případech Jakub Neužil, kterého vsetínští fanoušci mohou znát například ze čtvrtfinálové série s Prostějovem posledního odehraného play-off, v Sokolově má Neužil úspěšnost zákroků na úrovni 91,03 procent, což není zrovna špatné, vezmeme-li v potaz, kolik branek Baník inkasoval. Do branky může naskočit také devatenáctiletý Oldřich Cichoň.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Vsetín předvedl v závěru základní části skvělou formu, z posledních deseti utkání slavil hned v osmi případech plnohodnotný tříbodový zisk. I přesto se však nedotáhl na vysněnou elitní čtveřici, zaručující přímý postup do čtvrtfinále. Vsacané však mohou v posledním kole usilovat o nejlepší výchozí pozici do předkola. V případě tříbodového vítězství se nemusejí ohlížet na výsledky Poruby a Litoměřic a půjdou do předkola z 5. místa, což znamená, že by Valaši ve čtvrtek přivítali na Lapači nejhoršího soupeře z postupové dvanáctky, zatím se na této pozici nachází Ústí nad Labem, ale může tam skončit i Prostějov. Ovšem to předbíháme.

    Vsetínský útok není zdaleka tak produktivní jako ten ze Sokolova. Nicméně Vsetínští se v posledních utkání rozstříleli, za poslední čtyři zápasy nasázeli do sítě soupeřů 17 branek. Valachům se probouzejí střelci i mimo první formaci, třeba Lukáš Bednář zaznamenal na ledě Kadaně hned dvě trefy. Na Valaašsku se dobře aklimatizoval i Jan Berger . Po zranění se dostává do formy David Březina (10+9). Vsetínskou produktivitu nadále vede Antonín Pechanec (7+21), nejlepším střelcem je Sebastian Gorčík (12+15).

    Mezi obránci vypomáhá útoku mimořádně Jan Bartko, v letošní sezoně už obstaral několik vítězných branek, jeho bilance momentálně činí (6+20). V posledním utkání se třemi kanadskými body blýskl také mladíček Šimon Jenáček.

    Poslední povedené výsledky Vsetínských jdou také za spolehlivými výkony brankářů, David Gába momentálně vládne ligovým brankářům ve statistice procentuální úspěšnosti zákroků, v této disciplíně se do první desítky vleze i vsetínský junior Jakub Málek, jenž prožívá premiérovou sezonu mezi muži. Valachům se po nepříznivých lednových výsledcích podařilo zapracovat na defenzívě a před play-off stoupla také úspěšnost střelby, byť za celou základní část je statistika pro Vsetín hodně tristní.
     
    Vzájemné utkání v sezoně 2020/2021:

    12.12.2020, 17.kolo: Sokolov – Vsetín 4:3pp (1:2, 0:0, 2:1 – 1:0)

    Prosincové utkání na západě Čech nabídlo hned tři obraty ve skóre. Vsetín držel před třetí třetinou nadějné vedení 2:1, ovšem mohl litovat zbytečných faulů, neboť Baník trestal zejména v přesilových hrách. Zápas tak dospěl do prodloužení a černožlutí si doma ponechali bonusový bod, když rozhodující branku obstaral Jaromír Kverka, čímž zaznamenal hattrick. Podaří se Vsetínu uspět v odvetě a získat pro sebe konečné 5. místo v tabulce? Valaši mají vše ve svých rukou, zápas startuje na Lapači v pondělí od 17:30.
     
    VSETÍN – SOKOLOV

    Hezký den z Valašska. Chance liga dospěla k poslednímu 34. kolu. Na Lapači přijede v rámci generálky na předkolo play-off celek Sokolova. Západočechům už v zápase téměř o nic nejde, maximálně se v případě úspěchu mohou posunout v tabulce na 9. místo, které však neřeší fakt, že Baník zahájí vyřazovací část na půdě soupeře. Domácím Valachům jde o víc, v případě vítězství půjdou do předkola z 5. místa a vyjde na ně nejhorší celek z postupové dvanáctky. Potvrdí Vsetín svou skvělou formu, která ho v závěru základní části provází?
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), Š. Jenáček – Březina, Pechanec, R. Půček – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – L. Bednář, A. Zeman, Berger.

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Přindiš, Poizl, Kadeřávek, Benda, Březák, Sýkora – Švec, Vrána, Kropáček – Prymula, Hašek, Vitouch – Slavíček, Kulhánek, Cikhart.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Novák, Zedník.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    Valaši se ihned hrnou do útočného pásma.
     
    01:08
    Střela Hryciowa byla Prymulou sražena do ochranné sítě.
     
    01:41
    První přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za podrážení fasuje Tomáš Kulhánek.
     
    02:20
    Po nahození Bartka tečoval puk jen těsně mimo branku Berger.
     
    02:36
    Vsetínská kombinace byla narušena tečí puku, která končí až mimo ledovou plochu, vhazuje se před brankou Sokolova.
     
    03:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání! Od modré čáry se po přihrávce Kucharczyka prosadil LUBOMÍR ŠTACH. Asistence: Radim Kucharczyk.
    03:24 Lubomír ŠTACH - 1:0
     
    03:47
    Vsetínští se nadále drží v útočném pásmu, kde momentálně krouží třetí útočná formace domácích.
     
    04:05
    Kulhánek nahozením prověřil Gábovou pozornost, ten bez problému reagoval a připsal si první zákrok v dnešním utkání.
     
    04:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Hryciow – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:51
    Vsetín se ihned osvobozuje.
     
    05:28
    Hostům se zatím přesilová hra příliš nedaří, ještě se neusadili v útočném pásmu.
     
    06:07
    Kadeřávek vypálil od modré čáry, Gába musel zasáhnout betonem.
     
    06:25
    Vsetín vyhodil a kotouč dojel ještě Hořanský, který stačil i zakončit, ale skulinku ve výstroji brankáře Cichoně nenašel.
     
    06:44
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    07:03
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník vyrovnává při plném počtu hráčů na ledě. Po nahození PETRA PŘINDIŠE si puk do branky nešťastně srazil obránce Bartko. Bez asistence:
    07:03 Petr PŘINDIŠ - 1:1
     
    07:32
    Pohledná kombinace první útočné formace Valachů, Březina poslal puk na Pechance, ten ještě zadovkou vylepšil pozici Půčkovi, ovšem vsetínský mladík v tváří v tvář Cichoňovi nezamířil přesně.
     
    08:45
    Sokolovu se nyní daří držet domácí mimo obranné pásmo, Prymula však v protiútoku pouze nahodil puk do pásma.
     
    08:59
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vítek Benda – 2 min., podrážení).
     
    09:43
    Vsetínskou kombinaci zakončil bekhendem z mezikruží Březina, Cichoň dokázal vyrazit, Valaši jsou nadále na puku.
     
    10:03
    Baník se osvobozuje.
     
    10:27
    Štach střelou z voleje protáhl Cichoně, který zatím odolává vsetínskému náporu.
     
    10:56
    Štach znovu nahazoval puk na branku Sokolova, kde číhal Smetana, Cichoň dokázal i tak zasáhnout a hru přerušil.
     
    12:13
    Vsetínští přesilovou hru nevyužili, ale nadále se snaží hledat cesty k vedoucí brance, Sokolov pouze brání.
     
    13:00
    Po Štachově střele se k dorážce dostával Půček, puk mu však v klíčové chvíli přeskočil hůl.
     
    13:19
    Zakázané uvolnění Sokolova.
     
    14:04
    Vsetínskou kombinaci vystihl na modré Švec, domácí tak musí pro puk zpět do obranného pásma.
     
    14:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov se z ojedinělé akce dostává do vedení a otáčí skóre ve svůj prospěch! Zpoza branky dostal nabito od Haška na kruh DAVID VITOUCH a přesnou střelou z voleje překonal Gábu. Asistence: Petr Hašek.
    14:47 David VITOUCH - 1:2
     
    16:21
    Vsetínu se nyní nedaří přechod přes střední pásmo, druhá inkasovaná branka Baníkovce nakopla a ti jsou teď v pohybu aktivní.
     
    17:05
    Kucharczyk dostal nabito na pravý kruh, ale z voleje trefil pouze boční konstrukci, od níž se puk odrazil mimo ledovou plochu.
     
    17:45
    Druhé formaci Vsetína se nepovedlo usadit v útočném pásmu, Sokolov vyráží do protiútoku.
     
    18:48
    Hostující Poizl vypálil od modré čáry, Gába vyrazil střelu betonem.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny.
     
    19:46
    Prymula vybojoval puk za brankou a předložil jej Haškovi, tentokrát však střelec Baníku branku netrefil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Vsetín zahájil utkání dle předpokladu, když přesilovou hru využil Lubomír Štach. Hosté ovšem z minima těžili na Lapači maximum. Po bekhendu Petra Přindiše si puk do vlastní branky nešťastně srazil obránce Bartko. Valaši poté uzavřeli hosty v obranném pásmu, ale z drtivého náporu další branku nevytěžili. Sokolov pak z ojedinělé akce otočil skóre, Hašek vybojoval puk pro Davida Vitoucha a ten z voleje propálil Gábu. Po prvních dvaceti minutách tak hosté ze západu Čech na Lapači překvapivě drží vedení. Prostřední dějství začne v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:54
    Vsetín se snaží dostat do útočného pásma, hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    21:19
    Baník nyní v útočném pásmu, z voleje zakončoval Vitouch, ale trefil jen boční síť.
     
    22:02
    Čtvrtá formace domácích se snažila usadit před Cichoněm, jeden ze sokolovských hráčů však puk obloučkem vyhodil a ten se dotkl prohnuté střechy místního stadionu.
     
    22:39
    Vsetínu se nyní nedaří rozehrávka, Sokolov dobře pokryl střední pásmo.
     
    23:05
    Kadeřávek poslal puk Bendovi, jenž zamířil z vrcholku kruhu, Gába si chvíli nebyl jistý, zda má kotouč pod kontrolou, nakonec jej však našel ve výstroji.
     
    24:24
    Sokolov dobře brání, Vsetínským se nyní nepodařilo ani vystřelit.
     
    24:35
    Vlach dostal přihrávku od Kucharczyka, odkrytou branku Sokolova však trestuhodně přestřelil!
     
    24:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:18
    Hašek dostal puk na levý kruh, měl dostatek času, aby zamířil, ale branku přestřelil.
     
    25:35
    Babka osvobozuje Vsetín.
     
    26:19
    Kadeřávek nabil Slavíčkovi, Gába dokázal střelu soupeřova útočníka vychytat.
     
    26:34
    Sokolov v ofsajdu, a tak hosté musejí vyklidit útočné pásmo.
     
    26:45
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    27:11
    Kadeřávek pálil z levého křídla, Gába opět úspěšně zasáhl.
     
    27:57
    Vsetínu se nyní vůbec nedaří projít do útočného pásma, defenzíva Sokolova pracuje velmi spolehlivě a s rozehrávkou pomáhá i brankář Cichoň.
     
    28:45
    Sokolov vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    29:43
    Vsetínu se nadále nedaří směrem dopředu nic moc vymyslet, Sokolov brání velmi dobře.
     
    30:48
    Kudělka od modré čáry nastřelil pouze bránícího hráče Sokolova, ti se tak znovu dostávají z obranného pásma.
     
    31:35
    Sokolovu momentální obraz hry maximálně vyhovuje, zabezpečil obrannou modrou čáru a čeká na možnosti vyrazit do nebezpečných protiútoků.
     
    32:16
    Ondráčka propasíroval puk na Bergera, ale jeho střela z pravého křídla skončila mimo branku Sokolova.
     
    32:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši srovnávají skóre! Povedenou individuální akcí se prezentoval ADAM ZEMAN, jeho první střelu sice Cichoň vyrazil, ale tentýž hráč se dostal k bekhendové dorážce a překonal hostujícího brankáře napodruhé. Asistence: Šimon Jenáček.
    32:32 Adam ZEMAN - 2:2
     
    32:50
    Po vhazování okamžitě pálil Jenáček, branku těsně minul.
     
    33:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí během osmadvaceti vteřin skóre zpět na svou stranu! Z vrcholku kruhu vypálil Pechanec a na brankovišti předvedl důraz ROMAN PŮČEK, po jehož zásahu puk doputoval za záda Cichoně. Asistence: Antonín Pechanec.
    33:00 Roman PŮČEK - 3:2
     
    33:18
    Za hosty se snažil bleskově srovnat Hašek, ale jeho střela skrz bránícího hráče skončila nad brankou Vsetína.
     
    33:50
    Sokolov se teď drží v útočném pásmu a do slibného pokusu se dostal Cikhart, Gába měl prostor u bližší tyče pokrytý.
     
    34:01
    Bartko přenesl hru na Zemana, ten se dostal na levé straně ke střele z kruhu, ale trefil jen připraveného Cichoně.
     
    34:40
    Sokolov se snaží o srovnání, Kropáček na útočné modré poslal puk Vránovi, jenž si ještě najel na pravý kruh, Gába ovšem znovu úspěšně zasáhl.
     
    35:14
    Pechanec nyní nabil Březinovi, ten okamžitě pálil, ale Cichoňovu klec minul.
     
    36:23
    Babka se nyní dostal k bekhendovému zakončení z bezprostřední blízkosti, ale jeho pokus skončil mimo branku Sokolova.
     
    36:56
    Vsetínskou rozehrávku vystihl Kropáček a dostal se do bekhendu na pravé straně, Gába vyrazil.
     
    37:53
    Vsetín nyní kontroluje kotouč, ale má to v útočném pásmu složité, hráči Sokolova rychle přistupují k Valachům a nepřipouštějí přímé ohrožení Cichoně.
     
    38:23
    Po delší době zde máme přerušenou hru, Sokolov v ofsajdu.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Hašek – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá druhou přesilovou hru v utkání a odskakuje do dvoubrankového vedení! Pechanec vystřelil na branku Sokolova z pravého kruhu, pak se ještě sám snažil o dorážku, ale nakonec se puk v brance ocitl díky dobrému důrazu JANA BERGERA, který tak skóroval ve třetím zápase v řadě. Asistence: Antonín Pechanec, David Březina.
    38:57 Jan BERGER - 4:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhou třetinu výsledkově ovládl Vsetín, ale domácí to dnes se Sokolovem rozhodně nemají jednoduché. Baník sice na Valašsko přicestoval v oslabené sestavě, ale hosté dlouho drželi jednobrankový náskok, úspěšně bránili modrou čáru a čekali na chyby domácích. Vedení mohl Baník navýšit v přesilové hře, ale neprosadil se. Vsetínu se pak podařilo vyrovnat díky individuální akci Adama Zemana, jenž nadvakrát vyrovnal. Za pouhých 28 vteřin šel Vsetín podruhé v utkání do vedení, střelu Pechance dorazil za Cichoňova záda Roman Půček. Potřebný důraz byl třeba také u čtvrté branky Valachů, kterou v přesilové hře zaznamenal Jan Berger. Vsetín má po dvou třetinách slibně nakročeno ke kýženému 5. místu v tabulce, ale musí se mít na pozoru, Baník rozhodně nepůsobí jako odevzdaný tým. Závěrečná třetina odstartuje v 19:06.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Půček zpoza branky připravil střeleckou pozici Březinovi, jeho střelu si Cichoň pohlídal lapačkou.
     
    41:29
    Babka najel do útočného pásma, sice vypálil, ale byl už v příliš ostrém úhlu vůči brance Baníku.
     
    42:38
    Sokolov se na chvíli usadil v útočném pásmu, ale vlastní vinnou o toto území přišel.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení).
     
    43:54
    Střelu Slavíčka Gába vyrazil, následně pálil prudce Kadeřávek, i s jeho pokusem si Gába poradil a Valaši vyhazují.
     
    44:34
    Hryciow znovu osvobodil Vsetín.
     
    44:51
    Babka nyní šetří cenné vteřinky pro Vsetín v útočném pásmu.
     
    45:21
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    45:55
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    46:44
    Babka se díky nepřesnosti v rozehrávce Sokolova rozjel vstříc Cichoňovi, ale prostřelit jej nedokázal!
     
    47:20
    Štach se nikam nežene, v klidu si počká na dostřídání spoluhráčů a založí útočnou akci Vsetína.
     
    48:52
    Vsetínu se nyní daří držet s pukem v útočném pásmu, ale sokolovská obrana je ve střehu.
     
    49:03
    Bartko nabil Bednářovi na modrou čáru, jeho ránu musel Cichoň pohotově schovat v lapačce.
     
    49:21
    Prymulova střela byla sražena do ochranné sítě, vhazovat se bude před Gábou.
     
    49:42
    Kadeřávek přihrál do střely Haškovi, Gába vyrazil a puk sbírají Vsetínští.
     
    51:05
    Ondračka chyboval v rozehrávce a z toho mohl těžit Ševc, naštěstí pro Vsetín branku minul!
     
    52:01
    Hořanský aktivně napadá rozehrávku Sokolova a působí tím soupeři velké problémy.
     
    52:09
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vítek Benda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín potřetí v zápase využívá přesilovou hru! Znovu vsetínskému úspěchu předcházela přihrávka Pechance, který naservíroval puk na hranici brankoviště, kde byl opět zaparkovaný JAN BERGER a nadvakrát překonal Cichoně. Díky této trefě dosáhl Vsetín 100. branky v základní části. Asistence: Antonín Pechanec, Jan Bartko.
    52:40 Jan BERGER - 5:2
     
    53:25
    Vsetín je nadále usazen v útočném pásmu, na branku Baníku nahazoval puk Bartko, ale nikdo z jeho spoluhráčů neusměrnil puk do branky.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Šimon Jenáček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (David Vitouch – 2 min., hrubost).
     
    54:00
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    54:59
    Hra ve čtyrech jde zatím lépe Vsetínu, domácí se usazují v útočném pásmu.
     
    55:25
    Valaši už se nikam neženou, v klidu kontrolují puk a čas míří ke konci základní hrací doby.
     
    55:42
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    56:26
    Březina postupoval do útočného pásma po pravém křídle, zkusil překonat Cichoně pohotovou střelou zápěstím, ten se však dokázal orientovat a vsetínského útočníka vychytal.
     
    57:12
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Prymula – 2 min., sekání).
     
    58:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se dnes počtvrté prosazuje v přesilové hře! Pechanec si připisuje další úspěšnou asistenci, když poslal puk do mezikruží, kde jej za Cichoňova záda usměrnil DAVID BŘEZINA. Asistence: Antonín Pechanec, Jan Berger.
    58:44 David BŘEZINA - 6:2
     
    59:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši demonstrují svou sílu v závěru utkání! Za brankou vybojoval puk Berger a předložil jej na levý kruh, kde se do puku opřel domácí kapitán TOMÁŠ KUDĚLKA a nekompromisní střelou nedal Cichoňovi šanci. Asistence: Jan Berger, Šimon Jenáček.
    59:09 Tomáš KUDĚLKA - 7:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a základní část Chance ligy je minulostí. Vsetín zcela ovládl třetí třetinu, celkově v utkání využil čtyři přesilové hry a zaslouženě získává tři body, které ho katapultují na konečné 5. místo po základní části, což Valachům přisuzuje za soupeře do předkola Ústí nad Labem. Sokolov odjíždí domů na západ s vědomím, že ve čtvrtek míří k úvodnímu zápasu předkola do Litoměřic. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního přenosu a přeji příjemný zbytek večera. (19:43:19)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 4. Štach (Kucharczyk), 33. A. Zeman (Š. Jenáček), 33. R. Půček, 39. Berger (Pechanec, Březina), 53. Berger (Pechanec, Bartko), 59. Březina (Pechanec, Berger), 60. Kudělka (Berger, Š. Jenáček) – 8. Přindiš, 15. Vitouch (Hašek)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), Š. Jenáček – Březina, Pechanec, R. Půček – Babka, R. Vlach, Kucharczyk (A) – Hořanský, Šilhavý, Vítek – L. Bednář, A. Zeman, Berger.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Přindiš, Poizl, Kadeřávek, Benda, Březák, Sýkora – Švec, Vrána, Kropáček – Prymula, Hašek, Vitouch – Slavíček, Cikhart.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Novák, Zedník
    thejrc.org