Barys – Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.)
Minsk – Petrohrad 2:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:2 (1:1, 1:1, 2:0) Stav série: 2:2
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 08.03.2021, 12:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další play-off boje, my se společně zaměříme na souboj mezi Barys Nur-Sultan a Metallurg Magnitogorsk.
     
    Průběh série – 1:2 na zápasy:

    Metallurg ovládl úvodní duel, navíc i dost jednoznačně, protože Barysu nasázel sedm branek a s přehledem vyhrál. Nur-Sultan však následně srovnal krok při druhém utkání na soupeřově ledě, kdy už to bylo o dost těsnější, protože se šlo do prodloužení za stavu 1:1. Šťastnější byl následně kazašský celek, který o svém vítězství rozhodl hned po 29 sekundách v prodloužení. Třetí vzájemný duel ovšem vyzněl lépe pro Metallurg, který díky vítězství 2:1 se totožným vedením ujímá také v celkové sérii.

    1. zápas: Magnitogorsk vs. Barys – 7:4 (1:3, 4:1, 2:0)
    Branky a nahrávky:
    1. Korobkin (Košelev, Goldobin), 22. J. Jakovlev (Prochorkin), 27. S. Mozjakin (Minulin, A. Nestrašil), 29. Goldobin (Košelev), 34. Goldobin (J. Jakovlev, S. Plotnikov), 53. J. Jakovlev, 54. Prochorkin (Pašnin, S. Plotnikov) – 6. Paňukov (Orechov), 14. R. Starčenko (Paňukov), 16. Dietz (Paňukov), 37. Varone (Dietz, H. Karlsson)

    2. zápas: Magnitogorsk vs. Barys – 1:2pp (0:1, 1:0, 0:0 – 0:1)
    Branky a nahrávky:
    29. A. Nestrašil (S. Mozjakin) – 12. Paňukov

    3. zápas: Barys vs. Magnitogorsk – 1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
    Branky a nahrávky:
    15. Lilja (Videll) – 24. Goldobin (Zemčonok, S. Plotnikov), 26. Martynov (Košelev, Beck)
     

    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET)
     
    Nejproduktivnější hráči v play off:

    Barys Nur-Sultan:


    Darren Dietz – 4 body (2+2)
    Kirill Panjukov – 4 body (2+2)
    Roman Starčenko – 2 body (1+1)

    Metallurg Magnitogorsk


    Nikolaj Goldobin – 4 body (3+1)
    Sergej Plotnikov – 4 body (0+4)
    Jegor Jakovlev - 3 body (2+1)
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Šalapov, Heatherington, Blacker, Lintuniemi – Frattin, Varone, Paňukov – Petuchov, Videll (A), R. Starčenko (A) – Michajlis, Valk, Lilja – Ševčenko, Šestakov, Akolzin – Musorov.

    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, Dronov, Pašnin (A), Minulin, Martynov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Goldobin – Košelev, Rasmussen, Beck – Karpov, A. Nestrašil, N. Kuljomin (C) – Švyrjov, Několenko, Korobkin – Rožkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Lavrentěv – Golovljov, Savenkov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal směrem do obranného pásma, odkud rozehrával Dronov.
     
    00:41
    Poprvé se do útočného pásma dostal také domácí celek, který ovšem nedokázal vypálit. Na opačné straně zakončoval Prochorkin.
     
    01:16
    Poprvé si s pukem zahrál brankář Olkinuora, který rozehrál pouze za cenu zakázaného uvolnění. To znamená, že se bude poprvé vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    02:09
    S pukem si poté pohrával domácí Lintuniemi. Jeho rozehrávka putovala přes levou stranu, kde se Valkovi povedlo na dlouhou hokejku protečovat kotouč.
     
    02:53
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Pavel Akolzin – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    03:30
    Metallurg Magnitogorsk se dokázal usadit v pásmu soupeře, kde to nahrávkou na teč zkoušel hostující Plotnikov, po jehož nahrávce mířil vedle Goldobin.
     
    03:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru! Sledovali jsme totiž nahození směrem na brankáře Ortia, který vyrážel pouze před sebe, kam si jako první sjel NIKOLAJ PROCHORKIN. Tomu se povedlo poslat puk přesně pod horní konstrukci a Metallurg Magnitogorsk se dostává do vedení!
    Asistence: Philip Holm, Nikolaj Goldobin.
    03:33 Nikolaj PROCHORKIN - 0:1
     
    04:24
    Barys to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá ještě hodně času, výsledek se tak klidně může otočit.
     
    05:11
    Poté Metallurg Magnitogorsk zahrál pouze za cenu dalšího zakázaného uvolnění a hra se tak vrací zpět do pásma hostů, kde bude Olkinuora pozorný.
     
    06:01
    Za volným kotoučem se poté dostal domácí zadák Blacker, který počkal na podporu od svých spoluhráčů. Rozehrávku ovšem velice aktivně napadá Plotnikov.
     
    07:11
    Plotnikov se poté zapojil do akce, jenomže se jednalo o ofsajdové postavení. Na řadu přichází první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    07:57
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Arťom Minulin – 2 min., hákování).
     
    08:20
    Ven z branky poté musel brankář Ortio, který vypomohl s rozehrávkou. Poté od modré čáry ovšem dokázal nahodit na branku Zemčonok, který trefil beton.
     
    09:01
    Hodně nebezpečné zakončení před malým momentem vyslal domácí Varone, který trefil pouze rameno brankáře. Posléze se málem k dorážce dostal Panjukov.
     
    10:00
    K pravému kruhu si posléze sjel Michajlis, který ovšem mířil vedle hostující branky. Barys se dostal k drtivému náporu, jenž přinesl prudkou ránu z hole Dietze.
     
    10:14
    Je za námi přesná polovina první periody, zatím jsme se dočkali jediné branky. O tu se postaral hostující Nikolaj Prochorkin, kterému se povedlo využít přesilovku.
     
    11:21
    Starčenko vracel kotouč k hostující brance, kde Olkinuora vyrážel pouze před sebe. Metallurg Magnitogorsk přesto zahrozil, na poslední chvíli zakročil Šalapov.
     
    12:07
    Snadný zákrok pro brankáře Olkinuoru, který zastavil kotouč do své lapačky. Posléze se strhla menší strkanice, navíc na řadu přijde komerční přestávka.
     
    13:20
    Nahození podél mantinelu jako první dojel hostující Košelev, který se ovšem nedostal přes protihráče. Na druhé straně jsme sledovali další nahození.
     
    13:37
    Do vyložené šanci si sjel Prochorkin, který málem překonal brankáře. Ortio přesto dokázal zakročit, puk poté skončil v ochranné síti.
     
    14:27
    Aby toho nebylo málo, tak jsme po dalším přerušení sledovali strkanici, která se přesunula až k mantinelu. Nakonec to vypadá, že se vylučovat nebude
     
    15:03
    Po zablokované střele se Metallurg Magnitogorsk pustil do útočného pásma, kde ovšem moc dlouho nevydržel. Poté nastřeloval kotouč Martynov, navíc nebezpečně.
     
    16:22
    Makljukov rozehrál do jízdy na Ševčenka, kterému se ovšem nepovedlo ohrozit branku soupeře. Metallurg Magnitogorsk se rovněž nedostal k zakončení.
     
    16:44
    Barys je přesto v závěru první periody o něco aktivnější. Nyní na modré čáře číhal obránce Šalapov, jehož nahození trefilo soupeře do hokejky.
     
    17:23
    Napadající Nikolajev málem vybojoval touš zpět, jenomže domácí celek ho přesto udržel na hokejkách a sledujeme útočnou akci po pravém křídle plochy.
     
    18:24
    Olkinuora zkontroloval nahození po mantinelu, jenomže nerozehrál nejlépe. Hostující obrana navíc zapomněla na Petuchova, který z levé strany neusplěl.
     
    18:39
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Dennis Rasmussen – 2 min., podrážení).
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    19:59
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácím se v závěru první třetiny povedlo využít přesilovou hru! Barys totiž rozjížděl jednu z posledních akcí, při které na levém křídle dokázal Varone nahrát do tandemu na MATTA FRATTINA. Ten zvolil velice složité zakončení, které ovšem směřovalo přesně nad rameno finského brankáře.
    Asistence: Filip Varone, Kirill Paňukov.
    19:59 Matt FRATTIN - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nám nakonec nabídla hned dva přesné zásahy Metallurg Magnitogorsk byl v úvodu zápasu o něco aktivnější, jenomže poté si přesilovku zahrál také domácí celek, který se hned několikrát dostal k vyložené šanci, avšak k překonání Olkinuora to stačilo až v závěru první třetiny, kdy se také domácímu celku povedlo zužitkovat přesilovou hru.
     
    Střely na branku: 11 – 13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, konkrétněji se dokázal na vhazování prosadit Varone, který vyhrál za sebe na Dietze.
     
    20:44
    Poté se Barys dostal do pásma soupeře, kde ovšem zas tak dlouho nevydržel. Na opačnou stranu pro změnu uháněl Dronov, který poté nahazoval k mantinelu.
     
    21:13
    Přes protihráče si to chtěl namířit hostující Pašnin, který ovšem neuspěl. Mnohem lépe to poté provedl domácí Petuchov, který ale trefil pouze beton brankáře.
     
    22:09
    U levého kruhu převzal nahrávku domácí Michajlis, který se dokonce dostal ke střele. Tu ovšem zablokoval protihráč a puk se poté snesl vedle branky.
     
    22:47
    Z protiútoku se pokoušel zahrozit hostující Beck, který se nakonec protáhl až do konce. To ovšem putovalo do nohy protihráče, Ortio nemusel zasahovat.
     
    23:13
    Poté podél hrazení nahazoval hostující Beck, kterému se povedlo najít Nestrašila. Ten se ovšem nedostal přes protihráče, domácí celek tak odpálil kotouč.
     
    23:34
    Vyloženou šanci měl poté na své hokejce domácí Akolzin, kterému se nepovedlo zamířit přesně.
     
    24:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se podruhé v tomto duelu dostává do vedení! Od modré čáry totiž zakončoval Nikolaj Prochorkin, do jehož rány vložil šikovně hokejku kolega NIKOLAJ GOLDOBIN. Od ní se puk odrazil mimo dosah brankáře Ortia, kterému se tak nepovedlo ideálně reagovat.
    Asistence: Nikolaj Prochorkin, Michail Pašnin.
    24:03 Nikolaj GOLDOBIN - 1:2
     
    25:21
    Nur-Sultan tak inkasoval branku také v úvodu druhé třetiny a znovu bude muset dotahovat nepříznivý výsledek. Přesto do konce zbývá ještě hodně času.
     
    26:10
    Je za námi první komerční přestávka druhé třetiny. Krátce po ní se Metallurg Magnitogorsk usadil v pásmu soupeře, kde momentálně operuje s pukem Nestrašil.
     
    26:58
    Barys právě vstřelil branku!
    Podruhé v tomto duelu je srovnáno! Druhá lajna domácích se jednoduše dostala na druhou stranu, kde Videll u pravého kruhu našel obránce JESSEHO BLACKERA. Ten spíše nahazoval na branku, nicméně kotouč nakonec proletěl přímo mezi betony brankáře Olkinuory, který určitě nemá čisté svědomí.
    Asistence: Linus Videll.
    26:58 Jesse BLACKER - 2:2
     
    27:04
    V krátkém časovém sledu další ofsajdové postavení domácího celku, tentokráte se do něj dostal Ševčenko. Znovu se tak bude vhazovat před brankářem Ortiem.
     
    28:13
    Hodně nebezpečně od modré čáry pálil jeden z hostujících obránců, jehož rána dost možná orazítkovala brankovou konstrukci!
     
    29:04
    Další icing, tentokráte v podání Metallurgu. Domácí celek najednou ožil, před malým momentem dvakrát nebezpečně pálil, nicméně hosté hrají dost obětavě.
     
    29:30
    Je za námi přesná polovina řádné hrací doby, zatím jsme viděli čtyři přesné zásahy. Metallurg Magnitogorsk dvakrát vedl, jenomže domácí celek dvakrát vyrovnal.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Roman Starčenko – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jegor Korobkin – 2 min., sekání).
     
    30:12
    Další složitý zákrok pro brankáře Ortia, který nakonec dokázal zakročit levým betonem.
     
    31:24
    Obránce Šalapov si nakonec rozmyslel výpad směrem dopředu, poté se přesto dostal před hostující branku. Tam si ovšem velice dobře počínal Pašnin.
     
    32:08
    Nikolajev narazil s pukem pouze do protihráče, jeho celek se tak musel vracet zpět do středního pásma. Tam navíc zasahoval Dietz, který rozehrál o mantinel.
     
    33:47
    S pukem si poté zahrál také domácí Frattin, kterému se pod sebou povedlo najít volného Varoneho. Ten okamžitě pálil směrem na branku, trefil však protihráče.
     
    34:12
    Po dalším zákroku hostujícího brankáře se strhla menší strkanice, což je tradiční obrázek tohoto zápasu. Znovu se však bude vhazovat před Olkinuorou.
     
    34:45
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Curtis Valk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    34:56
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., sekání).
     
    35:25
    Metallurg Magnitogorsk má k dispozici dlouhou přesilovou hru pět na tři, navíc kombinuje kolem domácí branky.
     
    36:12
    Ortio musel zasahovat proti nebezpečnému zakončení z hole Prochorkina. Aby toho nebylo málo, tak zápěstím mířil do brankové konstrukce Dronov.
     
    37:01
    Hostující celek nakonec promarnil možnost dostat se zpět do vedení. Na konci přesilové hry měl další šanci zadák Dronov, který ale netrefil prázdnou branku.
     
    37:24
    To jsou věci! Z trestné lavice totiž vyskočil Starčenko, který se řítil sám na branku, nicméně po forhendové kličce trefil tyč!
     
    38:15
    V posledních minutách jsme sledovali celou řadu vyložených šancí. Nyní to na sebe vzal hostující Rasmussen, který místo zakončení pouze nahazoval.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi také druhá třetina, která nám rovněž nabídla dva přesné zásahy. Metallurg Magnitogorsk se v úvodu třetiny dostal zpět do vedení, jenomže domácí celek znovu srovnal krok, což vydrželo až do konce. Druhá třetina ovšem přinesla celou řadu vyložených šancí, snad třikrát byla trefena branková konstrukce. Oba celky hrají naprosto vyrovnaně a tento duel tak může skončit jakkoliv.
     
    Střely na branku (celkem): 21 – 25.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se jako první vydal směrem do obranného pásma, odkud dokázal rozehrát Makljukov.
     
    40:27
    Úvodní zakončení třetí třetiny obstaral domácí Paňukov, který ovšem trefil pouze připraveného brankáře. Poté se na druhou stranu dostal Metallurg Magnitogorsk.
     
    41:24
    U červené čáry si na padající předmět počkal hostující Nikolajev, který poté dokázal rozehrát za sebe. Hostující celek se ovšem po pravém křídle daleko nedostal.
     
    41:47
    Znovu se vhazovalo u středového kruhu, kde byl pro změnu úspěšnější Metallurg Magnitogorsk, kterému se povedlo rozehrát po pravém hrazení.
     
    42:04
    Na případný odražený kotouč potom čekal hostující Beck, který se málem dostal k dorážce. Puk ovšem směřoval mimo jeho dosah, domácí nyní měli štěstí.
     
    43:13
    Ven z branky poté musel domácí brankář Ortio, kterému se povedlo rychle rozehrát. Jeho celek poté operoval kolem branky, střelecky to zkoušel zadák Dietz.
     
    44:07
    Makljukov znovu v tandemu dokázal najít Dietze, který také v tomto případě nastřeloval kotouč směrem na branku soupeře, kde ovšem zasahoval Olkinuora.
     
    44:26
    Do úniku se poté dostal hostující Goldobin, který to zkoušel zakončením nad beton, avšak na brankáře si nakonec nepřišel.
     
    45:12
    Nástřel od modré čáry se od jedné z bruslí nakonec odrazil vedle domácího brankáře, který nakonec schoval kotouč do své lapačky a bude se tak vhazovat.
     
    46:15
    Šance také na druhé straně, nicméně brankář Olkinuora dal rychle betony sobě. Metallurg Magnitogorsk poté nastřeloval na branku, puk ale trefil protihráče.
     
    47:06
    Jako první se poté k volnému puku dostal hostující Holm, který ho na jistotu odehrál do bezpečí. Do útoku se poté zapojil také Goldobin, který ale přišel o touš.
     
    47:59
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Arkadij Šestakov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jegor Martynov – 2 min., hrubost).
     
    48:15
    Makljukov si dokázal kličkou připravit střeleckou pozici, jenomže kotouč nakonec poslal pouze vedle branky. Olkinuora nemusel ani zasahovat.
     
    49:09
    Dietz si poté sjel k levému kruhu, odkud zakončoval pouze do protihráče. Olkinuora ani v tomto případě nemusel zasahovat, domácí jsou ale nyní o něco aktivnější.
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby zbývá poslední desetiminutovka, výsledek je stále nerozhodný. Dost možná se vůbec poprvé v této sérii dočkáme prodloužení.
     
    50:18
    Lintuniemi to pro změnu zkoušel z levého kruhu zápěstím, puk ovšem poslal pouze vysoko nad branku.
     
    50:51
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Taylor Beck.
     
    51:25
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikolaj Kuljomin – 2 min., podrážení).
     
    51:37
    Hodně prostoru měl obránce Dietz, který se dostal k dělové ráně z ideální pozice. Olkinuora ovšem dokázal zakročit a puk nakonec směřoval do ochranné sítě.
     
    52:21
    Metallurg Magnitogorsk se ovšem odpalem do bezpečí dokázal osvobodit a domácí se tak musí vracet až ke své brance.
     
    52:38
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí celek nakonec využívá dvojnásobnou přesilovou hru! Domácí komando sice kombinovalo, avšak k ničemu nebezpečnému to dlouhou dobu nevedlo. Nakonec to na sebe vzal ROMAN STARČENKO, který to zkoušel zápěstím nad rameno brankáře. Olkinuora sice puk dokázal zasáhnout, ten ovšem skončil v síti.
    Asistence: Nikita Michajlis, Curtis Valk.
    52:38 Roman STARČENKO - 3:2
     
    52:57
    Tak pozor, pěstní výměna a v ní Andrej Nestrašil! Ten měl proti domácímu Paňukovovi navrch, druhý jmenovaný dokonce skončil bez dresu.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Nestrašil – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Kirill Paňukov – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Roman Starčenko – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Maxim Karpov – 2 min., sekání).
     
    53:30
    S pukem si nyní zahrál také domácí brankář Ortio, který šikovně rozehrál na vedle stojícího protihráče. Barys se přesto při další akci dostal pouze do ofsajdu.
     
    54:16
    A při dalším přerušení sledujeme další strkanici, která div neskončila další bitkou. Tentokráte se hodně angažoval hostující Plotnikov, vylučovat by se nemělo.
     
    54:16
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Alex Lintuniemi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., hrubost + 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikolaj Prochorkin – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
     
    55:15
    V posledních minutách se moc nehraje. Na trestné lavici je snad osm hráčů. Ani to však nestačí, neboť Lintuniemi komunikuje s dalším vyloučeným protihráčem.
     
    56:47
    Za modrou čáru se nyní nedostal domácí Videll, který tak pouze odevzdal kotouč na druhou stranu. Soupeř se ovšem hodně trápí, daleko nedojel ani Beck.
     
    57:54
    Až nyní se Metallurg konečně dostal do pásma soupeře, kde se mu málem povedlo vyrovnat, avšak Ortio v kritické pozici na zemi dokázal zakročit!
     
    58:11
    Kotouč se nyní dostal na domácí střídačku, vhazovat se bude před Ortiem.
     
    58:11
    Hosté hrají v šesti!
     
    58:29
    Kotouč se nyní o vlásek nesvezl do prázdné branky!
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    59:20
    Barys právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácím povedlo trefit prázdnou branku! Brankář Ortio totiž zastavil kotouč za vlastní brankou a poté ho vyhodil do středního pásma, kde se k němu jako první dostal KIRILL PAŇUKOV, který bekhendem trefil odkrytou branku.
    Asistence: Joni Ortio.
    59:20 Kirill PAŇUKOV - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Nur-Sultanu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:2. Také poslední perioda nám přinesla nesmírně vyrovnanou podívanou, která se přelévala z jedné strany na druhou. Metallurg se nakonec v krátkém časovém sledu nechal dvakrát vyloučit, což přineslo vítěznou branku soupeře, kterému se vítězství povedlo pečetit trefou do prázdné Dnešní utkání rovněž nabídlo řadu osobních soubojů, dokonce se do pěstní výměny dostal také Andrej Nestrašil.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 32:33.
    Zblokované střely – 14:16.
    Vyloučení – 11:11.
    Využití přesilovek 2/11 – 1/11.
    Vhazování – 28:36.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET)
    0+0, 0 střel, 4 TM, čas na ledě 16:02 (14:33:38)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 20. Frattin (Varone, Paňukov), 27. Blacker, 53. R. Starčenko (Michajlis, Valk), 60. Paňukov (Ortio) – 4. Prochorkin (Holm, Goldobin), 25. Goldobin (Prochorkin, Pašnin)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Šalapov, Heatherington, Blacker, Lintuniemi – Frattin, Varone, Paňukov – Petuchov, Videll (A), R. Starčenko (A) – Michajlis, Valk, Lilja – Ševčenko, Šestakov, Akolzin – Musorov.
    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, Dronov, Pašnin (A), Minulin, Martynov, Holm, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Goldobin – Košelev, Rasmussen, Beck – Karpov, A. Nestrašil, N. Kuljomin (C) – Švyrjov, Několenko, Korobkin – Rožkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Lavrentěv – Golovljov, Savenkov
    Barys 2 4 Magnitogorsk
    #1 Úterý 02.03.2021 • 15:00
    Magnitogorsk - Barys 7:4
    #2 Čtvrtek 04.03.2021 • 15:00
    Magnitogorsk - Barys 1:2 po prodl.
    #3 Sobota 06.03.2021 • 12:00
    Barys - Magnitogorsk 1:2
    #4 Pondělí 08.03.2021 • 12:00
    Barys - Magnitogorsk 4:2
    #5 Středa 10.03.2021 • 15:00
    Magnitogorsk - Barys 5:1
    #6 Pátek 12.03.2021 • 14:30
    Barys - Magnitogorsk 3:5
    thejrc.org