Sparta – Rapid Ústí n/L 7:2 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 2:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
7:2 (2:1)
FC Rapid Ústí nad Labem
Středa 17.03.2021, 20:00 • UNYP Arena, Praha 9 • 1. Futsal liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! AC Sparta Praha potvrdila roli favorita zápasu a vítězí pohodlně 7:2. Pražský celek byl v průběhu druhého poločasu o poznání efektivnější, povedlo se mu totiž přidat dalších pět branek. Rapid přesto dnes nepředvedl vůbec špatný výkon, s velkým favoritem zápasu dlouhou dobu držel krok, avšak poté přeci jenom několikrát inkasoval. Ústí nad Labem se dnes prosadilo dvakrát, což na výhru stačit nemohlo. (21:40:04)
     
    Konec zápasu.
     
    39:30
    Žlutou kartu dostává Josef Gabčo (AC Sparta Praha).
     
    39:25
    Po souboji skončil na zemi hostující Jelínek, který musí být ošetřen. Zřejmě tomu tak bylo po předchozím zakončení Carlinhose.
     
    39:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    37:27
    Pražané se po oddechovém času usadili s míčem na polovině soupeře, kde rozjeli další kombinaci. Ta zatím nic nepřináší, soupeř se totiž velice dobře brání.
    36:09 JELÍNEK - 7:2
     
    36:09
    Rapid právě vstřelil branku!
    Šestý faul Sparty znamenal desetimetrový kop pro soupeře! K němu se postavil TOMÁŠ JELÍNEK, který nekompromisním způsobem poslal míč přesně nad rameno brankáře Rakvaaga.
     
    35:21
    Do kombinace se poté zapojil také brankář Rakvaag, který rozehrál do strany. Jeho celek se daleko nedostal, do šance se tak prodral Rozboud, jenž neuspěl.
     
    34:28
    Ústí nad Labem rozjelo hru bez brankáře, která nabídla dlouhou kombinaci. Po ní se do střelecké pozice dostal Jelínek, který z přijatelné vzdálenosti mířil nad.
    33:41 ANGELLOTT - 7:1
     
    33:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom další branka domácích! Angellott se od poloviny hrací plochy dostal do úniku, načež to zkoušel střelou vedle nohy, avšak Votava přeci jenom míč vytěsnil mimo tři tyče. Posléze ANGELLOTT operoval mezi dvojicí protihráčů, proti které se přesto prosadil.
     
    33:21
    Zajíček nebyl daleko od druhé branky svého celku, jenomže na Rakvaaga si nepřišel!
     
    33:03
    Angellott to nyní vzal sám na sebe, jenomže se dostal do pořádného úhlu. Přesto to zkoušel hodně důrazným zakončením, které směřovalo pouze do boční sítě.
     
    32:09
    Do rychlého protiútoku se poté dostával hostující Výborný, který ještě zkoušel v tandemu najít spoluhráče, jenž skončil na zemi, avšak sudí tento faul neviděli.
     
    31:25
    Angellott parádním dloubáčkem našel za obranou soupeře Carlinhose, který se pravačkou pokoušel přehodit brankáře, jenomže míč poslal vysoko nad branku.
    30:00 BRAHIMI - 6:1
     
    30:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu další zásah domácího celku! Angellott si počkal na náběh v podání AZEMA BRAHIMIHO, který se z úhlu dostal do úniku, při kterém dělovkou vyzrál na hostujícího brankáře.
     
    30:00
    Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi tohoto zápasu je zřejmě rozhodnuto. Ústí nad Labem se ale pokouší s nepříznivým výsledkem něco udělat.

    David Suchý

    Branky: 9. Diego, 14. Carlinhos (Angellott), 23. Diego (Brahimi), 24. Angellott (Brahimi), 28. Vokoun (Angellott), 30. Brahimi (Angellott), 34. Angellott (Křivánek) – 18. Macháček, 37. Jelínek (10 m kop)

    Karty:   40. Gabčo (SPA)


    Sparta Praha: Rakvaag, Gerčák – Brahimi (C), Angellott, Bernardo, Carlinhos, Maicon, Diego, Křivánek, Vokoun, Gabčo, Hora, Hudousek, Fejzullahi
    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava, Mrázek – Čapek, Macháček, Rozboud, Zajíček, Ja. Zápotocký, Ji. Zápotocký, Dlouhý, Výborný, Jelínek (C)

    Rozhodčí: Lafek, Cichra
    thejrc.org