Hoffenheim – Mohuč 1:2 (kon.) | Hertha – Leverkusen 3:0 (kon.) | Freiburg – Augsburg 2:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:2 (1:2)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 21.03.2021, 13:30 • PreZero Arena • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Mohuče, která svého soupeře porazila výsledkem 2:1. Druhý poločas nám znovu nabídl hodně vyrovnanou podívanou. Hoffenheim měl sice územní převahu, avšak většinu času narážel na pozornou obranu soupeře. Mohuč byla navíc směrem dopředu nebezpečnější, při troše štěstí klidně mohla přidat třetí a rozhodující branku. To se jí nakonec nepovedlo, přesto se jí povedlo své hubené vedení udržet až do konce. (15:24:01)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:9. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jsme za polovinou nastaveného času. FSV Mohuč hraje v závěru zápasu velice zkušeně, svého soupeře totiž drží daleko od pokutového území
     
    90+1
    Nedovoleným způsobem si před malým momentem pomáhal domácí Dabbur, který nakonec poslal k zemi Brosinskiho a hosté tak zahrávají volný kop.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Mohuč stále vede o jednu branku, přesto ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Hoffenheim zahrával rohový kop z pravé strany, ke kterému se postavil Skov. Jeho nabídka směřovala na přední tyč, kde Daburr zakončoval nad branku.
     
    85
    Do útočnou polovinu poté vyrazil také Kramarić, který si ale předkopl míč daleko od své nohy, čehož okamžitě dokázal využít pozorný protihráč.
     
    84
    Brosinski poté zahrával rohový kop, který byl prodloužen k zadní tyči. Tam měl před sebou prázdnou branku St. Juste, který jí překvapivě netrefil.
     
    83
    Za obranu si poté seběhl hostující Quaison, který se mohl stát hrdinou zápasu. Své zakončen36í cpal k zadní tyči, kam se natáhl také Baumann.
     
    82
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Paul Boëtius, přichází Kevin Stöger.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Hoffenheim se sice snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, stále však naráží na obranu.
     
    80
    Obrannou povinnost si poté dokázal splnit také hostující St. Juste, který za sebe nepustil Skova. V krátkém časovém sledu si dalším faulem pomohl Grillitsch.
     
    79
    Hoffenheim pokračoval v kombinaci, do které se zapojil také Kadeřábek. Český obránce to zkoušel pasem k hranici šestnáctky, kde ovšem číhal St. Juste.
     
    77
    Pasem za obranu to Mohuč udělala parádně. Onisiwo navíc v tandemu našel kolegu Quaisona, který trefil posledního vracejícího se protihráče do nohy.
     
    76
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Diadie Samassékou, přichází Stefan Posch.
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Chris Richards, přichází Georginio Rutter.
     
    75
    Znovu byl do rozehrávky svého celku zapojen také brankář Baumann, který to také v tomto případě zkoušel rozehrávkou nakrátko, přičemž našel Vogta.
     
    73
    Poté jsme sledovali pas na zatím nenápadného Dabbura, kterému se povedlo zastihnout míč na hrací ploše. Jeho zablokovaný centr skončil u Zentnera.

    David Suchý

    Branky: 39. Bebou (Richards) – 1. Glatzel, 41. Kohr (Boëtius)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:9. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:12.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Vogt, Grillitsch, Richards (76. Rutter) – Kadeřábek, Rudy (64. Dabbur), Samassékou (76. S. Posch), John (64. Skov) – Baumgartner – Bebou, Kramarić.
    Náhradníci: Pentke – Rutter, Skov, Belfodil, Adamjan, S. Posch, Bogarde, R. Sessegnon, Dabbur.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Bell, Niakhaté – D. da Costa (20. Brosinski), Barreiro, Kohr, Mwene – Burkardt (65. Quaison), Boëtius (82. Stöger) – Glatzel (65. Onisiwo).
    Náhradníci: Dahmen – Hack, Brosinski, Öztunali, Stöger, Ádám Szalai, Onisiwo, Quaison, Latza.

    Rozhodčí: Fritz – Kempter, Pelgrim
    bahis siteleri