Slavia – FTZS Liberec 7:2 (kon.) | Olympik Mělník – Chrudim 2:8 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
2:8 (0:3)
FK Chrudim
Úterý 23.03.2021, 20:30 • SH Gymnázium Mělník • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    39. MUŽÍK - 2:8
     
    39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácím se nelíbil zákrok na Šmejkala na pivotu. Hrálo se dál. Po nahrávce na pravou stranu stačil Balog přihrál křížem. Byl faulovaný a ve výhodě následovalo přesné zakončení JIŘÍHO MUŽÍKA na zadní tyč. Kouč Němec a Kalabis se ještě zlobili na rozhodčího Krestu. Asistence: Dominik Balog.
    36. FELIPE - 2:7
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Mělník udělal chybu při powerplay! Max nahrál zprava na střed a FELIPE skóroval levačkou k pravé tyči prázdné brány. Asistence: Max.
    32. KALABIS - 2:6
     
    32
    Mělník právě vstřelil branku!
    Kubát zaváhal na pozici obránce a JAN KALABIS přehodil Rennana z bezprostřední blízkosti – 2:6. Asistence: Martin Šanda.
    31. EVERTON - 1:6
     
    31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Felipe připravil míč EVERTONOVI a ten z levé strany procedil míč k zadní tyči přes obránce stojícího na čáře. Asistence: Felipe.
    25. NEDOSTUP - 1:5
     
    25
    Mělník právě vstřelil branku!
    ALEXANDR NEDOSTUP si zaběhl za obranu a úplně sám před Rennanem obstřelil brazilského brankáře ke střelcově levé tyči. Asistence: Jan Kalabis.
    23. MAX - 0:5
     
    23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimský signál při standardní situaci končí přesnou trefou MAXE z levé strany po posunutí Davida Drozda – 0:5. Asistence: David Drozd.
    23. DOŠA - 0:4
     
    23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim rozpohybovala mělnickou obranu. Doša centroval z první placírkou z pravé strany na zadní tyč, kde MAX uklízel do prázdné brány. Asistence: Martin Doša.
    11. P. DROZD - 0:3
     
    11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    PAVEL DROZD si seběhl na levou stranu při křižné nahrávce. Obrana k němu pozdě přistoupila a je to 3:0 pro hosty. Asistence: Jaroslav Kubát.
    10. D. DROZD - 0:2
     
    10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelka rozehrál aut z levé strany. Jeden z hostů potom přes obránce propasíroval míč v brankovišti propasíroval míč pod sebe a DAVID DROZD bombou pod břevno nedal Šandovi sebemenší šanci. Asistence: Pavel Drozd.
    6. MAX - 0:1
     
    6
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton hezky přihrál zprava na levou stranu, Šanda si docela sáhl na zakončení MAXE, ale nestačilo to. Chrudim vede 1:0. Asistence: Everton.

    Vít Muzikář

    Branky: 25. Nedostup (Kalabis), 32. Kalabis (Šanda) – 6. Max (Everton), 10. D. Drozd (P. Drozd), 11. P. Drozd (Kubát), 23. Max (Doša), 23. Max (D. Drozd), 31. Everton (Felipe), 36. Felipe (Max), 39. Mužík (Balog)

    Karty:   23. Šustr (MEL), 36. Prejsa (MEL), 39. Němec (trenér) (MEL)


    SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Prejsa, Nečas (C), Kalabis – Miker, Šustr, Nedostup, Jungbauer – Šmejkal.
    FK Chrudim: Rennan (Javorski) – Koudelka, Kubát, P. Drozd, D. Drozd – Everton, Max (C), Felipe, Doša – Mužík, Balog, Malý.

    Rozhodčí: Kresta – Šmíd

    Diváci: -0-
    bahis siteleri