Slavia – FTZS Liberec 7:2 (kon.) | Olympik Mělník – Chrudim 2:8 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:2 (3:1)
FTZS Liberec
Úterý 23.03.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39
    Slavia stále brání velký náskok. Hosté si větší příležitost stále nevypracovali. Aktivní je naopak brankář Vondráček, který trefil přes celé hřiště tyčku!
    37. ZÁRUBA - 7:2
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak s tímto bude trenér Frič určitě spokojený. Pražané nedovolili Liberci během devadesáti sekund ani jednou vypálit. Navíc Žočka připravil o míč RADIM ZÁRUBA a dovezl ho až do opuštěné branky FTZS – 7:2. Bez asistence.
     
    35
    Šestý akumulovaný faul znamenal dlouhou penaltu pro Slavii. David Jošt ale trefil pouze střed branky, kde vyrazil míč nad břevno Dominik Vogt.
     
    34
    Jiří Šisler zastavil na polovině hrací plochy Davida Jošta. Rozhodčí jeho počínání označili jako nedovolené a FTZS tak zapisuje pátý akumulovaný faul.
    32. ŽOČEK - 6:2
     
    32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po faulu Sity využili hosté desetimetrový kop. Míč si postavil JAKUB ŽOČEK, který nedal brankáři Vondráčkovi šanci – 6:2.
     
    32
    Pátý akumulovaný faul domácího celku mohl potrestat ze standardní situace Jiří Novotný. Zkušený futsalista nechal vyniknout brankáře Vondráčka!
     
    32
    Žlutou kartu dostává Matúš Ševčík (SK Slavia Praha).
     
    31
    Žlutou kartu dostává Jiří Novotný (FTZS Liberec).
    30. SITA - 6:1
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní to bylo trochu o štěstí, které nakonec měla Slavia. ZDENĚK SITA vyslal tvrdou střelu směrem k Vogtovi, který si míč neštastně srazil za brankovou čáru – 6:1. Asistence: Filip Vaktor.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Jakub Žoček (FTZS Liberec).
    27. JOŠT - 5:1
     
    27
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID JOŠT dotlačil míč za brankovou čáru a využil tak perfektní přihrávky Jana Křemena – 5:1. Asistence: Jan Křemen.
     
    27
    Na druhé straně se dostal do obrovské šance Zdeněk Sláma, který mohl ke dvěma asistencím přidat také branku. Trefil ale lobem pouze břevno.
    23. JOŠT - 4:1
     
    23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda ze strany Zdeňka Sity. Mladý futsalista potáhl míč po pravé lajně a přesným lobem překonal Vogta. Celou situaci ještě pojistil dorážející DAVID JOŠT – 4:1. Asistence: Zdeněk Sita.
    20. KŘEMEN - 3:1
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají této situace a vedou již o dvě branky. Radim Záruba vybídl k teči JANA KŘEMENA, který umístil míč za Vogta – 3:1. Asistence: Radim Záruba.
    17. ŠEVČÍK - 2:1
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Zdeněk Sláma předal míč MATÚŠI ŠEVČÍKOVI. Slovenský reprezentant si navedl míč na osu hřiště a parádní ranou o tyč překonal brankáře Liberce – 2:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
    16. ZÁRUBA - 1:1
     
    16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Překvapení pro brankáře Dominika Vogta. RADIM ZÁRUBA vystřelil z kryté pozice a schovanou střelou rozvlnil libereckou síť – 1:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
    13. ŠISLER - 0:1
     
    13
    Liberec právě vstřelil branku!
    FTZS se dostává do vedení! Rohový kop rozehráli hosté naprosto precizně a po přihrávce Vrabce se krásnou ranou do horního rohu Vondráčkovy branky prosazuje JIŘÍ ŠISLER – 0:1. Asistence: Karel Vrabec.
     
    12
    Slavia utahuje šrouby! Zdeněk Sláma byl blízko ke vstřelení úvodní branky zápasu. Dominik Vogt ale vytáhl balon z brankové čáry a pohlídal si i následnou dorážku Ševčíka.
     
    10
    Důležitý zákrok brankáře Vondráčka! Ke střele se odhodlal Jakub Žoček a dobrou ránu vyrazil ještě lepším zásahem sešívaní strážce svatyně.

    Martin Kamenik

    Branky: 16. Záruba (Sláma), 17. Ševčík (Sláma), 20. Křemen (Záruba), 23. Jošt (Sita), 27. Jošt (Křemen), 30. Sita (Vaktor), 37. Záruba – 13. Šisler (Vrabec), 32. Žoček (10 m kop)

    Karty:   32. Ševčík (SLA) – 28. Žoček (ZSL), 31. Novotný (ZSL)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Jošt, Homola (C), Záruba, Křemen – Sita, Ševčík, Ostrák, Vaktor, Sláma, Leovski, Hruška, Plíšek
    FTZS Liberec: Vogt (C) (Plechatý) – Benek, Žoček, Vobořil, Novotný – Henzl, Janáček, Janouš, Šisler, Vrabec, Zdržálek, Žampa,

    Rozhodčí: Vaněk – Černý
    thejrc.org