Helas Brno – FTZS Liberec 5:4 (kon.) | Sparta – Interobal Plzeň 4:0 (kon.) | České Budějovice – Rapid Ústí n/L 5:2 (kon.)
Olympik Mělník – Svarog Teplice 3:2 (kon.) | Slavia – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
5:2 (3:1)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 26.03.2021, 20:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    31:46 RADOUCH - 5:2
     
    31:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Střelecký pokus Koce z velkého úhlu, který Křížek odrazil před sebe, získal pod kontrolu Radouch. Ten se nerozpakoval a ze své poloviny trefil prázdnou branku. Autorem branky je RADOUCH.
    26:58 SLAVÍK - 4:2
     
    26:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté doplatili na špatnou rozehrávku při powerplay. Do samostatného útoku se vydal Slavík, kterého doplnil Radouch. Slavík předal Radouchovi, který se štěstím propasoval na Slavíka. Ten uklidil na štěstí pro domácí do branky. Autorem branky je SLAVÍK. Asistence: Radouch.
    21:22 KOC - 3:2
     
    21:22
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Koc si udělal malý nenápadný výlet na polovinu hostů. Pohybem těla zmátl obránce a bodlem nedal Křížkovi nejmenší šanci.
     
    19:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hrbáč se štěstím prostrčil na Hrice, který se dostal k odraženému balonu jako slepý k houslím. Přihrávkou našel Hrice, který zakončoval do prázdné branky.
     
    17:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rdaouch dobře zabojoval o míč na pravé straně palubovky. Čapek tak dlouho otálel s rozehrávkou až byl potrestán ztrátou. Radouch předal Pouzarovi, který stahovačkou zmátl obránce a slabší levou zakončil za Votavova záda. Autorem branky je POUZAR. Asistence: Radouch.
     
    05:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Peterek dobře vyvezl míč na levé straně, když už to vypadalo, že je v beznadějné situaci, opřel se do balonu, který Votav pouze vyrazil k Radouchovi. Ten se s ničím nepáral a vše propálil.
     
    01:59
    Rapid právě vstřelil branku!
    Votava dlouhým výhozem našel nehlídaného Výborného, který si poradil s obráncem a ranou pod víko nedal Křížkovi sebemenší šanci.

    Štěpán Prokeš

    Branky: 6. Peterek (Radouch), 18. Pouzar (Radouch), 20. J. (Hrbáč), 27. Slavík (Radouch), 32. Radouch – 2. Výborný (Votava), 22. Koc (Jar.)

    Karty:   18. Pouzar (CEB) – 30. Koc (RUL)


    Dynamo PCO České Budějovice: Křížek – Pouzar (K), Hric J., Peterek – Hrbáč, Sláma, Radouch, Slavík

    Trenér: Vojtěch Vejvar

    FC Rapid Ústí nad Labem: Mrázek (Džudža) – Votava, Čapek, Macháček, Zajíček, Zápotocký Jar., Zápotocký Jiří, Dlouhý, Výborný, Jelínek, Gajdoš, Koc

    Trenér: Martin Dlouhý

    Rozhodčí: Čep, Kabeláč. Delegát: Primus
    bahis siteleri