Helas Brno – FTZS Liberec 5:4 (kon.) | Sparta – Interobal Plzeň 4:0 (kon.) | České Budějovice – Rapid Ústí n/L 5:2 (kon.)
Olympik Mělník – Svarog Teplice 3:2 (kon.) | Slavia – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
3:2 (1:1)
Svarog FC Teplice
Pátek 26.03.2021, 20:00 • SH Mělník, Gymnázium • 1. Futsal liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:46:59)
     
    Futsalisté Mělníka se v rámci 21. kola 1. FUTSAL ligy postarali o obrovskou senzaci, když v domácí hale porazili jednoho z kandidátů na titul, a sice teplický Svarog výsledkem 3:2. Domácí získali vedení do své moci po trefě Radka Hrdého, který byl nejvýraznější postavou utkání. Favorit srovnal krok ještě v úvodním dějství, v 19. minutě brankáře nadvakrát prostřelil Adriano.

    Teplice hrály aktivněji, ale byl to Olympik, kdo trestal chyby. Na sklonku 34. minuty Hrdý v situaci dvou na gólmana nahrál Janu Kalabisovi, ten nemohl netrefit odkrytou svatyni. Radek Hrdý pak ke gólu a asistenci přidal druhý zásah, když skóroval při powerplay soupeře střelou do prázdné brány z vlastní poloviny. Teplice ještě dokázaly ve 39. minutě snížit Adrianem, ale alespoň bod za remízu v poslední minutě nevybojovaly.

    Olympik se díky senzačnímu vítězství přiblížil postupu play-off, náskok na deváté České Budějovice čítá čtyři body. Svarog přišel o sedmizápasovou sérii výher v řadě a druhá Chrudim mu odskočila na rozdíl tří bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    39:47
    Útočný faul na gólmana, s Olympikem to vypadá velmi dobře. Martin Šanda následně s rozehrávkou dlouho neotálel, míč odkopl na útočnou polovinu.
     
    39:29
    Narážečka mezi Césarem a Tavernou nebyla úspěšná. Chyběl kousek, Radek Hrdý odkopával před prvním jmenovaným za pět minut dvanáct.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
    38:45 ADRIANO - 3:2
     
    38:45
    Teplice právě vstřelily branku!
    ADRIANO dává gól, ještě to bude drama! Teplice rozehrály roh na krátko. Následovala nahrávka Alemaa před bránu na ADRIANA, Brazilec z bezprostřední blízkosti prostřelil bezmocného Šandu.
     
    38:12
    Teplice bojují, ale čas hraje proti nim. Okamžitě odvolali gólmana za se mají o jednoho hráče v poli více. Mělník dnes brání skvěle.
    37:30 Radek HRDÝ - 3:1
     
    37:30
    Mělník právě vstřelil branku!
    Olympik odskakuje do dvoubrankového náskoku a v roli velkého outsidera sahá po vítězství! Nečas srazil nahrávku soka ke spoluhráči RADKOVI HRDÉMU, a ten z vlastní poloviny dokázal trefit prázdnou bránu Svarogu.
     
    36:47
    Chyběl kousek. Dominik Šustr získal balón a měl minimum času na zamíření. Kulatý nesmysl poslal směr brána, jenže začal padat příliš pozdě, skončil nad břevnem.
     
    36:14
    Rostislav Šebek naznačil střelu, ale ještě rozehrál do lepší pozice postavenému Alemaovi. Jeho zakončení prosvištělo těsně vedle levé tyčky.
     
    35:45
    Výborný zákrok předvedl Michal Šanda! Vystartoval proti střílejícímu Baranovi, míč zastavil levou horní končetinou. Výborný zákrok.
     
    35:19
    Může pokračovat kombinace Svarogu. Adriano hledal před brankou Sallu, jemuž zabránil v gólovému zakončení Lukáš Nečas.
     
    34:58
    Hosté přišli o balón a Mirco Cassasa měl co dělat, aby se stihl vrátit do branky proti nákopu Nedostupa. Míč zachytil těsně před brankovou čárou.
     
    34:20
    Teplice si jsou moc dobře vědomi, že není nač čekat. Veškeré síly nyní vrhnou do ofenzivy, to je jasné. Okamžitě sáhli k powerplay.
     
    33:55
    Oddechový čas pro Teplice.
    33:55 Jan KALABIS - 2:1

    Milan Huppert

    Branky: 8. Hrdý (Šanda), 34. Kalabis (Hrdý), 38. Hrdý (Nečas) – 19. César (Deco), 39. Adriano (Alemao)


    SK Olympik Mělník: Šanda (Žežulka) – Jungbauer, Nedostup, Hrdý, Nečas, Šustr, Kalabis, Šmejkal, Lehner, Mikyska, Gombáš.
    Svarog FC Teplice: Casassa (Marek, Hůla) – Šebek, Salla, Paulinho, César, Alemao, Taverna, Deco, Adriano, Chondor, Baran (C), Žolcer.

    Rozhodčí: Kaštánek, Matyš
    bahis siteleri