FTZS Liberec – Interobal Plzeň 0:4 (kon.) | Olympik Mělník – Slavia 3:6 (kon.)
konec
SK Olympik Mělník
3:6 (2:3)
SK Slavia Praha
Úterý 30.03.2021, 20:30 • SH Gymnázium Mělník • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
    40. KALABIS - 3:6
     
    40
    Mělník právě vstřelil branku!
    Povedlo se! Mělník hrál powerplay se Šandou v poli! Šup odcentroval z levé strany na hlavu JANA KALABISE, jeho první zakončení hlavou skončilo na horní tyči, ale mělnický pivot měl dost času na snadnou dorážku do prázdné brány. Asistence: Dominik Šup.
     
    38
    Sita (SLA) dostává kartu po souboji s Mikyskou na polovině hřiště. Protestující hostující kouč David Frič si také prohlédl žlutou kartu, a to již potřetí za pět zápasů na lavičce Slavie.
     
    36
    Ostrák posílal desítku mezi nohy Šandy, ten je sklapl k sobě.
     
    36
    Desítka po faulu Nečase na Ševčíka.
    35. JOŠT - 2:6
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Homola běžel po levé straně a nahrál DAVIDU JOŠTOVI, který přidal svou 27. trefu v letošní sezoně. Tomáš Vnuk dnes neskóroval v Liberci, takže se tím dostal český reprezentant do čela tabulky střelců! Homola byl dohraný a sudí dopískli pátý faul Mělníka. Asistence: Jan Homola.
     
    33
    Hezký pas za obranu na dlouhou nohu Lehnera, ten už přehodil Vondráčka, ale Slavii zachránilo břevno!
    26. LEOVSKI - 2:5
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ostrák poslal hezkou přihrávku za obranu IGORU LEOVSKIMU a ten měl proti sobě pouze Šandu. Tohle nevypadá pro domácí vůbec dobře. Asistence: Dominik Ostrák.
    25. LEOVSKI - 2:4
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlou souhru se Ševčíkem a Ostrákem zakončuje po Ostrákově nahrávce zleva IGOR LEOVSKI a sám v pravé polovině brankoviště před Šandou zvyšuje na 4:2 pro hosty. Asistence: Dominik Ostrák.
     
    24
    Kalabis (Mělník) naskočil zezadu na Slámu. Legenda českého futsalu byla otřesena, ale je v pořádku a sama se dostane z hrací plochy. Na fauly 2:1.
     
    23
    Nedostup (Mělník) se přetlačoval se Zárubou na pravé straně až jej před vlastní střídačkou fauloval a dostal žlutou kartu.
    17. ZÁRUBA - 2:3
     
    17
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA se prosazuje z pravé strany utaženou střelou na zadní tyč a Slavia podruhé v zápase vede. Asistence: Jan Homola.
    15. NEDOSTUP - 2:2
     
    15
    Mělník právě vstřelil branku!
    Mělník byl pod tlakem při rozehrávce z levé strany, ale dostal se z něj nahrávkou na levou stranu. V situaci dva na jednoho se Šustrem to vzal ALEXANDR NEDOSTUP na sebe a ranou pod víko srovnal. Asistence: Radek Šmejkal.
     
    13
    Emoce na hrací ploše po zákroku Hrdého (Mělník) z pravé strany na střelce zatím poslední branky zápasu. Hrdý vidí kartu. Nejhorší na tom je, že posila z Ústí nad Labem nemůže došlápnout na nohu a vypadá to tak, že stejně jako Kalabis odstoupí z dnešního zápasu. Danuše Hrbáčková jej v doprovodu někoho z realizačního týmu domácího mužstva odvádí z hrací plochy.
    13. OSTRÁK - 1:2
     
    13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po rozehrávce rohu křížem zprava přišel povedený volej DOMINIKA OSTRÁKA, jeho zakončení bez přípravy srazil Šanda rukama na přední tyči do sítě. Asistence: Igor Leovski.
     
    12
    Záruba upadl při zakončení z levé strany. Šustr (Mělník) poté přidal na důrazu a za svůj faul vyfasoval žlutou kartu od hlavního rozhodčího Řeháčka.
    8. ŠEVČÍK - 1:1
     
    8
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slovenská souhra znamená vyrovnání! Ostrák sklepával na levé straně pod sebe a MATÚŠ ŠEVČÍK tvrdou střelou z prvního doteku k bližší tyči skóroval. Asistence: Dominik Ostrák.
     
    7
    Nedostup přetlačil Křemena na pravé straně, ale v zajímavé pozici pálil nad branku.
    2. KALABIS - 1:0
     
    2
    Mělník právě vstřelil branku!
    Záruba přišel o míč a při rychlém kontru využil společně se Šupem a Hrdým využil Šupova sklepnutí pod sebe JAN KALABIS. Asistence: Dominik Šup.
     
    2
    Paráda z obou stran! Zleva vypálil Šup na přední tyč a Vondráček předvedl parádní skok, při dorážce selhal Hrdý v obrovské šanci!
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.

    Vít Muzikář

    Branky: 2. Kalabis (Šup), 15. Nedostup (Šmejkal), 40. Kalabis (Šup) – 8. Ševčík (Ostrák), 13. Ostrák (Leovski), 17. Záruba (Homola), 25. Leovski (Ostrák), 26. Leovski (Ostrák), 35. Jošt (Homola)

    Karty:   12. Šustr (MEL), 13. Hrdý (MEL), 23. Nedostup (MEL), 24. Kalabis (MEL) – 38. Sita (SLA), 38. Frič (trenér) (SLA)


    SK Olympik Mělník: Šanda (Žežulka) – Nečas, Hrdý, Šup (C), Kalabis – Lehner, Šmejkal, Šustr, Nedostup – Mikyska, Gombáš.
    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Záruba, Homola (C), Křemen, Jošt – Sláma, Ševčík, Leovski, Ostrák – Plíšek, Vaktor, Sita, Hruška.

    Rozhodčí: Řeháček – Lafek

    Diváci: -0-
    thejrc.org