Svarog Teplice – Sparta 6:3 (kon.) | Slavia – České Budějovice 12:1 (kon.) | Olympik Mělník – FTZS Liberec 2:6 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
12:1 (6:1)
Dynamo PCO České Budějovice
Pátek 16.04.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
    38. KŘEMEN - 12:1
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další hattrick! JAN KŘEMEN tvrdou ránu poslal nechytatelně do Beránkovy branky. Domácí si nadále zlepšují statistiky – 12:1. Asistence: Igor Leovski.
    35. KŘEMEN - 11:1
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Sláma narazil míč JANU KŘEMENOVI, který pohodlně zvýšil náskok Slavie. Domácí celek se zjevně dobře naladí na čtvrtfinálovou sérii se Spartou – 11:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
    29. DANIEL - 10:1
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kapitán Homola se snažil překvapit obranu Dynama. Nakonec ale poslal míč DANIELOVI, který po krátké době přidal další branku – 10:1. Asistence: Jan Homola.
    29. DANIEL - 9:1
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Opět v akci David Jošt. Tentokrát předal míč vedle stojícímu DANIELOVI, který kladenským nártem překonal brankáře Beránka – 9:1. Asistence: David Jošt.
    24. VAKTOR - 8:1
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rohový kop domácí rozehráli na Situ, který se opřel do míče. FILIP VAKTOR pak nechytatelně balon tečoval za záda brankáře Beránka – 8:1. Asistence: Zdeněk Sita.
    23. JOŠT - 7:1
     
    23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byl parádní slalom Jana Křemena! Sešívaná sedmadevadesátka se dostala až před branku. Křemen nesobecky přihrál míč DAVIDU JOŠTOVI, který zkompletoval hattrick – 7:1. Asistence: Jan Křemen.
    19. ZÁRUBA - 6:1
     
    19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Daniel posunul míč na pravé straně RADIMU ZÁRUBOVI. Tvrdá rána skončila nad ramenem brankáře Beránka v hostující síti – 6:1. Asistence: Daniel.
    13. KŘEMEN - 5:1
     
    13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým znovu utekl do přečíslení a tentokrát se Jošt proměnil v nahravače. JAN KŘEMEN v klidu poslal míč do odkryté branky – 5:1. Asistence: David Jošt.
    11. SLÁMA - 4:1
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK SLÁMA využil perfektního pasu od Leovského a zavěsil další gól do sítě Dynama – 4:1. Asistence: Igor Leovski.
    10. RADOUCH - 3:1
     
    10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DAVID RADOUCH se uvolnil na ose hřiště a tvrdou ránu namířil pod břevno Vondráčkovy branky – 3:1. Asistence: Radim Pouzar.
    10. ŠEVČÍK - 3:0
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Makedonský reprezentant Leovski přihrál MATÚŠI ŠEVČÍKOVI do zdánlivě složité pozice. Slovenský legionář si ale poradil a trefil balon mezi nohy brankáře Beránka – 3:0. Asistence: Igor Leovski.
    7. JOŠT - 2:0
     
    7
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dynamo na malou chvíli zatlačilo Slavii. Domácí celek se ale rychle vymanil a vyrazil ke smrtícímu brejku. Zárubova přihrávka byla využita přesným obstřelem DAVIDA JOŠTA, který přidává druhou branku v zápase – 2:0. Asistence: Radim Záruba.
    6. JOŠT - 1:0
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní futsalisté jsou zatím o poznání aktivnější a nyní využili rozehrávky Záruby. Křemen předal balon na DAVIDA JOŠTA, který potvrdil pozici krále střelců a překonal brankáře Dynama – 1:0. Asistence: Jan Křemen.

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Jošt (Křemen), 7. Jošt (Záruba), 10. Ševčík (Leovski), 11. Sláma (Leovski), 13. Křemen (Jošt), 19. Záruba (Daniel), 23. Jošt (Křemen), 24. Vaktor (Sita), 29. Daniel (Jošt), 29. Daniel (Homola), 35. Křemen (Sláma), 38. Křemen (Leovski) – 10. Radouch (Pouzar)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Sláma, Plíšek, Homola (C), Daniel, Ostrák, Záruba, Křemen
    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Křížek) – Pouzar (C), Benát, Radouch, Peterek, Sláma, Hric, Hrbáč

    Rozhodčí: Vlašič – Košťál
    thejrc.org