Svarog Teplice – Sparta 6:3 (kon.) | Slavia – České Budějovice 12:1 (kon.) | Olympik Mělník – FTZS Liberec 2:6 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
12:1 (6:1)
Dynamo PCO České Budějovice
Pátek 16.04.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za přízeň a někdy příště na počtenou! (21:19:10)
     
    Slavia si dnešní utkání pohlídala a bere jasné vítězství. Hosté končí sezonu na deváté příčce. Slavia se ve čtvrtfinále popasuje se Spartou. Série začíná již za týden.
     
    Konec zápasu.
     
    39
    Petr Benát nedovoleně zastavil Situ. Standardní situace se ale nepovedla domácímu celku a do brejku zamířil právě Benát. Vondráček hráče Dynama vytlačil mimo střelecký úhel.
    38. KŘEMEN - 12:1
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další hattrick! JAN KŘEMEN tvrdou ránu poslal nechytatelně do Beránkovy branky. Domácí si nadále zlepšují statistiky – 12:1. Asistence: Igor Leovski.
     
    38
    Hosté se už dostávali do úinku na polovině Slavie. Konkrétně Karel Sláma. Před jeho zraky míč ale upálil do bezpečí brankář Vondráček.
     
    36
    David Radouch poslal tvrdým projektil směrem k Vondráčkovi. Brankář Slavie si poradil a dopředu naopak zamířil Sita. Beránek sešívaného futsalistu vychytal.
    35. KŘEMEN - 11:1
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Sláma narazil míč JANU KŘEMENOVI, který pohodlně zvýšil náskok Slavie. Domácí celek se zjevně dobře naladí na čtvrtfinálovou sérii se Spartou – 11:1. Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    34
    Druhý akumulovaný faul pro domácí Slavii. Následná střela Hrice ze standardní situace skončila vedle branky.
     
    33
    Hra se trochu uklidnila. Dynamo se snaží dostat do blízkosti branky Slavie. Zatím se mu to ale příliš nedaří.
     
    31
    David Radouch se dostal do zajímavé pozice. Překonal vyběhnutého Vondráčka. Balon ale trefil pouze tyč. Pouzarovi se pak nepodařilo míč dorazit do domácí svatyně.
    29. DANIEL - 10:1
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kapitán Homola se snažil překvapit obranu Dynama. Nakonec ale poslal míč DANIELOVI, který po krátké době přidal další branku – 10:1. Asistence: Jan Homola.
    29. DANIEL - 9:1
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Opět v akci David Jošt. Tentokrát předal míč vedle stojícímu DANIELOVI, který kladenským nártem překonal brankáře Beránka – 9:1. Asistence: David Jošt.
     
    27
    David Jošt se uvolnil k dalšímu zakončení a tvrdou ranou nastřelil břevno! Nejlepší střelec 1. FUTSAL ligy hraje ve velké formě.

    Martin Kamenik

    Branky: 6. Jošt (Křemen), 7. Jošt (Záruba), 10. Ševčík (Leovski), 11. Sláma (Leovski), 13. Křemen (Jošt), 19. Záruba (Daniel), 23. Jošt (Křemen), 24. Vaktor (Sita), 29. Daniel (Jošt), 29. Daniel (Homola), 35. Křemen (Sláma), 38. Křemen (Leovski) – 10. Radouch (Pouzar)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Sláma, Plíšek, Homola (C), Daniel, Ostrák, Záruba, Křemen
    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Křížek) – Pouzar (C), Benát, Radouch, Peterek, Sláma, Hric, Hrbáč

    Rozhodčí: Vlašič – Košťál
    thejrc.org