AC Milán – Janov 2:1 (kon.) | Atalanta BC – Juventus 1:0 (kon.) | Bologna – Spezia 4:1 (kon.)
Lazio – Benevento 5:3 (kon.) | Turín – AS Řím 3:1 (kon.) | Neapol – Inter 1:1 (kon.)
konec
Bologna FC
4:1 (2:1)
Spezia Calcio
Neděle 18.04.2021, 15:00Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:52:33)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:0. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 6:4. Fauly: 15:11.
     
    Je konec! Domácí Bologna zvládla domácí duel a poráží Speziu 4:1. Domácí celek totiž zvládl lépe vstup do utkání a z penalty otevřel skóre Orsolini. Na jeho zásah navázal po rychlém protiútoku Musa Barrow. Spezia však dokázala odpovědět z rohového kopu, kdy se trefil Ismajli. Hosté po návratu z kabin nedokázali najít recept na domácí obranu. Bologna naopak udeřila ze standardních situací. Hned dvakrát se prosadil Mattias Svanberg.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Luca Vignali se z hranice velkého vápna položil do odraženého míče, jenže jeho prudkou ránu srazil obětavý obránce v domácím dresu na roh.
     
    90
    Giulio Maggiore prošel do blízkosti velkého vápna, kde začal kličkovat a sám se obral o možnost na zakončení pravačkou. Spezia však pokračuje v kombinaci.
     
    89
    Právě Vignali zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Uvidíme, zda bude schopen duel dohrát.
     
    88
    Luca Vignali dostal přihrávku na pravou stranu a pobavil parádním zpracováním. Hostující fotbalista si však následně pomohl jen přihrávkou na obránce.
     
    87
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Mitchell Dijks, přichází Valentin Antov.
     
    86
    Spezia zahrávala rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kam vystartoval domácí brankář Skorupski a ukryl míč do svých rukavic.
     
    85
    Spezia se opět usadila na polovině soupeře, jenže kombinace hostujícího celku je zatím hodně kostrbatá. Naopak domácí drží defenzivní blok.
     
    84
    Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Emmanuel Gyasi, přichází Roberto Piccoli.
     
    83
    Matteo Ricci se uvolnil na levé straně, jenže se nedokázal zbavit Sansoneho, který jeho následný pokus o odcentrování srazil do autu.
     
    82
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Nicola Sansone.
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Lorenzo De Silvestri, přichází Ibrahima M'Baye.
     
    81
    Další akce hostujícího celku končí odmávaným ofsajdem. Na své postavení si tentokrát nedal pozor N´zola.
     
    80
    Ardian Ismajli poslal nákop na pravé křídlo, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů. Spezia se sice snaží hrát ofenzivně, ale z její strany je to spíše křeč.
     
    79
    Riccardo Marchizza dostal přihrávku na levou stranu, přehodil si míč na pravačkou a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídku si domácí pohlídali.
     
    78
    Matteo Ricci prošel do blízkosti velkého vápna, jenže přenesení vnějším nártem skončila u obránce v dresu domácího mužstva.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 13. Orsolini (pen.), 19. Barrow (J. Schouten), 55. Svanberg (Danilo), 61. Svanberg (Barrow) – 35. Ismajli (Bastoni)

    Karty:   41. Soumaoro (BLG) – 37. Bastoni (SPZ)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:0. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 6:4. Fauly: 15:11.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri (82. M'Baye), Danilo, Soumaoro, Dijks (87. Antov) – J. Schouten, Svanberg (67. Domínguez) – Orsolini (67. Skov Olsen), R. Soriano (82. N. Sansone), Barrow – Palacio.
    Náhradníci: A. Da Costa, Ravaglia – Antov, Baldursson, Domínguez, Faragò, Juwara, M'Baye, A. Poli, N. Sansone, Skov Olsen, Vignato.

    Spezia Calcio: Provedel – Vignali, Ismajli, Erlić (75. Marchizza), Bastoni (75. Terzi) – Maggiore, M. Ricci, Sena (66. Acampora) – D. Verde (66. Agudelo), N'Zola, E. Gyasi (84. Piccoli).
    Náhradníci: Zoet – Acampora, Agoumé, Agudelo, Estevez, Farias, Chabot, Ferrer, Marchizza, Piccoli, Pobega, Terzi.
    bahis siteleri