Mohuč – Hertha 1:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:1 (1:1)
Hertha BSC
Pondělí 03.05.2021, 18:00 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Z rohového kopu mohla a měla Mohuč rozhodnout! Na centr si totiž naskočil Moussa Niakhaté, jenž razantní hlavičku poslal jen doprostřed branky, kde se nacházel připravený Alexander Schwolow!
     
    84
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Paul Boëtius, přichází Danny Latza.
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Daniel Brosinski.
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Danny da Costa, přichází Robin Quaison.
     
    83
    Na levou stranu šestnáctky si naběhl Vladimír Darida, který dal přihrávku před branku. Ve stoprocentní šanci se nacházel Krzysztof Piątek, jenž už byl v malém vápně, ale míč poslal zcela nepochopitelně vedle levé tyče!
     
    80
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Jhon Córdoba, přichází Krzysztof Piątek.
     
    74
    Dalším potrestaným hráčem je Santiago Ascacibar (Hertha), který zastavil zezadu ve skluzu pronikajícího soupeře. Mohuč bude rozehrávat přímý kop z velmi nadějné pozice!
     
    73
    V přerušené hře uviděl žlutou kartu ještě Leonardo Barreiro (Mohuč), který zastavil rychle rozvíjející se akci Herthy.
     
    72
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Ádám Szalai, přichází Robert Glatzel.
     
    71
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Matheus Cunha, přichází Nemanja Radonjić.
     
    67
    Po nepřesné přihrávce šel do zbytečného skluzu Matheus Cunha (Hertha), který je tak dalším hráčem, jenž si prohlédl, jak vypadá žlutá karta.
     
    65
    Na levé straně pronikl do pokutového území Matheus Cunha, který směřoval střelu kolem obránce až na zadní tyč. Jenomže parádní zákrok vytáhl Robin Zentner, který míč vyrazil na roh.
     
    62
    Karim Onisiwo výborně zapracoval na pravé straně šestnáctky, kde udržel míč! Následně z úhlu pálil do bližšího spodního rohu branky, ovšem Alexander Schwolow vytáhl parádní zákrok nohou. Dedryck Boyata si hned po svém nástupu musel připadat jako mladší žák.
     
    61
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Dedryck Boyata.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Lucas Tousart, přichází Santiago Ascacibar.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Deyovaisio Zeefuik, přichází Vladimír Darida.
     
    60
    Mohuč rozehrávala rohový kop, který hlavou zakončil Phillipp Mwene. Jeho hlavička mířila do země a následně ji lapil Alexander Schwolow.
     
    40
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Před domácí brankou spálil tutovou příležitost Matheus Cunha a hra se velmi rychle přenesla na druhou stranu! Centr z pravé strany byl odvrácen za šestnáctku, kde se nacházel PHILLIPP MWENE, jenž si míč posunul více na střed a pak jej poslal do pravé šibenice.
     
    39
    Matheus Cunha ztratil míč, čímž pustil soupeře do kombinace! Celou situaci za cenu žluté karty zastavil Lucas Tousart (Hertha)!
     
    37
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Stefan Bell, přichází Alexander Hack.
     
    36
    Hertha právě vstřelila branku!
    Stefan Bell sice vyloučen nebyl, ale Mohuč i tak byla potrestána! Na centr z volného kopu si naskočil LUCAS TOUSART, jenž míč poslal mimo brankářův dosah, když zamířil do levého spodního rohu branky! Asistence: Marton Dardai.
     
    20
    Na pravou stranu pokutového území si naběhl Ádám Szalai, který se jemným lobem snažil přehodit vybíhajícího brankáře. Ovšem Alexander Schwolow byl u útočníka včas a střelu rukou zastavil!
     
    18
    Prvním potrestaným hráčem je Stefan Bell (Mohuč), který u postranní čáry zastavil pronikajícího Jhona Córdobu. Hlavní rozhodčí okamžitě tahal z kapsičky žlutou kartu.
     
    13
    Centr z pravé strany odvrátil na roh Stefan Bell! Po centru od praporku se v šestnáctce zjevil osamocený Niklas Stark, jehož hlavička zamířila kousek vedle pravé tyče!
     
    10
    Jean-Paul Boëtius má obrovskou smůlu! Domácí hráč se nacházel u levé tyče a chtěl přehodit hostujícího brankáře. To se mu sice povedlo, ale balon skončil na horní tyči!
     
    9
    Moussa Niakhaté vhodil dlouhý aut, který propadl až do zadní části šestnáctky, kde se nacházel osamocený Jean-Paul Boëtius. Jemu střela vůbec nevyšla a balonu se chopil Alexander Schwolow!
     
    5
    Niklas Stark se dostal do nesnází a byl donucen k zahrání míče mimo hrací plochu. Domácí celek tak rozehrával rohový kop a k hlavičce se dostal osamocený Stefan Bell, jenž zamířil těsně nad břevno!

    Michal Luxa

    Branky: 40. Mwene – 36. Tousart (Dardai)

    Karty:   18. Bell (MAI), 73. Barreiro (MAI) – 39. Tousart (HER), 67. Cunha (HER), 74. Ascacibar (HER)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 18:13.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Bell (37. Hack), Niakhaté (C) – D. da Costa (84. Quaison), Barreiro, Kohr, Boëtius (84. Latza), Mwene – Ádám Szalai (72. Glatzel), Onisiwo (84. Brosinski).
    Náhradníci: Dahmen – Brosinski, Burkardt, Glatzel, Hack, Latza, Öztunali, Quaison, Stöger.

    Hertha BSC: Schwolow – Klünter, Stark (C), Dardai – Zeefuik (61. Darida), Tousart (61. Ascacibar), S. Khedira (61. Boyata), Guendouzi, Mittelstädt – Cunha (71. Radonjić), J. Córdoba (80. K. Piątek).
    Náhradníci: Körber – Alderete, Ascacibar, Boyata, Darida, Pekarík, K. Piątek, Radonjić, Torunarigha.

    Rozhodčí: Stegemann – Kleve, Assmuth
    bahis siteleri