Janov – Sassuolo 1:2 (kon.) | Benevento – Cagliari 1:3 (kon.) | Parma – Atalanta BC 2:5 (kon.)
Hellas Verona – Turín 1:1 (kon.) | AS Řím – Crotone 5:0 (kon.) | Juventus – AC Milán 0:3 (kon.)
konec
Janov CFC
1:2 (0:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 09.05.2021, 12:30Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sassuola, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Druhý poločas nám nepřinesla zrovna oku lahodící podívanou, přesto jsme se nakonec dočkali dvou branek, o tu první se znovu postaralo Sassuolo Calcio. To tak odskočil na rozdíl dvou zásahů a domácí to tak měli hodně složité. Janovu se nakonec v závěru povedlo snížit, avšak na vyrovnání to již nestačilo. (14:27:26)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Francesco Cassata (Janov CFC).
     
    90+3
    Jsme za polovinou nastaveného času. Sassuolu se v závěru zápasu daří držet míč daleko od svého pokutového území.
     
    90+1
    Míč si přehodil do ideální střelecké pozice aktivně hrající Zappacosta, který se nakonec dostal do zakončení, které poslal kousek vedle.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Janov s v závěru dostává do náporu, hostující celek si ovšem počíná zodpovědně.
     
    87
    Prudké přenesení hry si na levém křídle našel právě Zappacosta, který v pokutovém území dokázal odcentrovat, jenomže mimo dosah kolegů.
    85. Davide ZAPPACOSTA - 1:2
     
    85
    Janov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je sníženo! DAVIDE ZAPPACOSTA to nyní vzal na sebe, s míčem se dostal do pokutového území, kde přesnou střelou pravou nohou dokázal trefit přesně pravou šibenici hostující branky.
     
    84
    Následně to na sebe vzal domácí Šomurodov, který se sice s míčem dostal do pokutového území, jenomže se mu nepovedlo trefit nohu protihráče.
     
    83
    Sassuolo Calcio znovu jednoduše proniklo na druhou stranu, kde ovšem o míč přišel střídající Caputo, kterému se nepovedlo přejít přes protihráče.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Sassuolo i nadále vede o dvě branky a má tak nakročeno k zisku plného počtu bodů.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Francesco Caputo.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Mehdi Bourabia.
     
    80
    Na opačné straně se dokázal v souboji o míč uplatnit López, kterému se následně povedlo nahrát na druhou stranu, kde operoval kolega Obiang.
     
    79
    Domácí se museli rychle vracet, soupeř totiž rozjel rychlou protiakci, při které to nakonec na sebe vzal Berardi, který trefil pouze nohu Masiella.
     
    78
    Sassuolo Calcio zahrávalo další standardní situaci, která nakonec nabídl centr k zadní tyči, kam si nabíhal Locatelli, který ovšem mířil nad branku.
     
    76
    Ve vzdušném souboji se velice zkušeně prosadil hostující Chiriches, který prodlužoval míč za sebe, kde se mu povedlo najít brankáře Consigliho.

    David Suchý

    Branky: 85. Zappacosta (Pjaca) – 14. Raspadori (Traorè), 66. D. Berardi

    Karty:   30. Zappacosta (JAN), 90+4. Cassata (JAN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:15.
    Janov CFC: Perin (C) – Goldaniga, C. Zapata, A. Masiello, Ghiglione (46. Šomurodov) – Behrami (68. Scamacca), Badelj, Zajc (75. Pjaca), Zappacosta – Pandev (68. Rovella), Destro (68. Scamacca).
    Náhradníci: Marchetti, Paleari – Cassata, Czyborra, Šomurodov, Scamacca, Rovella, Radovanović, Portanova, Pjaca, Onguéné, Melegoni.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan, Chiricheş, G. M. Ferrari, Rogério – Maxime López, Locatelli (81. Bourabia) – D. Berardi (C) (81. Caputo), Traorè (71. Haraslín), Djuričić (58. Defrel) – Raspadori (72. Obiang).
    Náhradníci: Pegolo – K. Ayhan, Haraslín, Kiriakopoulos, Peluso, Caputo, Defrel, Magnanelli, Müldür, Oddei, Obiang, Bourabia.
    thejrc.org