Interobal Plzeň – Chrudim 4:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
4:1 (1:1) Stav série: 3:0
FK Chrudim
Čtvrtek 27.05.2021, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • Finále
Předzápasové kurzy
    Kapitán Interobalu Lukáš Rešetár zvedl nad hlavu mistrovský pohár!
     
    Lukáš Rešetár právě přebral titul z rukou Otakara Mestka!
     
    TOMÁŠ VNUK je vyhlášen nejlepším hráčem finálové série, nejlepším střelcem play-off a nejužitečnějším hráčem sezony. Získává svůj druhý český titul v kariéře, stejně jako Michal Seidler a Ondřej Vahala.
     
    Neskutečné! Velký sen Radka Loba a plzeňského Interobalu se naplnil! Plzeňští futsalisté právě získali historicky první titul!
     
    37:12
    Marek Kopecký si k sobě zavolal svoje ovečky, aby jim během minuty sdělil, jak by si představoval závěrečných 168 sekund, které dělí Plzeň od titulu!
     
    36:40
    Rick ještě komplikuje závěr Plzni, jeho podražení na Evertona je pátým faulem Interobalu!
    36:10 Peter KOZÁR - 4:1
     
    36:10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Určitě se dá ztratit ve futsale vedení 4:1, ale pokud Plzeń nezačne bláznit, tak už ji titul neunikne! Chrudim chybovala v rozehrávce, PETER KOZÁR si rychle kolem Koudelky přehodil balón na pravou stranu a z šesti metrů poslal oblouček do prázdné brány.
     
    34:25
    Rennan udělal chybu v rozehrávce a toho chtěl využít Seidler, hodlal si píchnout balón přes padajícího Koudelku (Chrudim), ten se ale balónu v pádu dotkl levou rukou. Dostal kartu. Standardní situace pro Plzeň z devíti metrů. Rennan staví dva hráče do zdi.
     
    34:20
    Kozár si obhodil Evertona na levé straně a sám před Rennanem vystřelil vedle zadní tyče!
     
    34:08
    Rešetár přetlačil z levé strany Maxe (Chrudim), ten ho poté podrazil a výsledkem toho je žlutá karta pro kapitána hostů, na fauly 3:2.
     
    33:19
    Vnuk (IO) šel při hlavičkovém souboji po odraženému balónu do souboje s Došou. Chrudim ukazovala, že zasáhl Slováka loktem do hlavy a měla následovat přímá červená karta za surovou hru. Každopádně Jan Kliner vytáhl třetí žlutou kartu pro Vnuka v tomto play-off a Tomáš Vnuk tak jistojistě nebude hrát případný čtvrtý zápas.
    31:04 Další velká šance Chrudimi, Vahala vyrazil střelu Evertona!
     
    31:04
    Po zakončení z pravé strany srazil Havel balón ze středu na pravou stranu z pohledu Chrudimi a Everton měl stoprocentní šanci u přední tyče, jenže Vahala se přesunul na svou levou stranu a dnes chytá neskutečně!
     
    30:10
    Max zakončoval zase z jedničky a pravé strany k první tyči mezi nohy Vahaly, ale ten znovu podržel domácí!
     
    29:00
    Chrudim mohla absence Vnuka hned využít! Rozehrála aut zprava na střed brankoviště, Max se otočil kolem beka a pálil mezi nohy Vahaly, ten jenom potvrdil, že chytá skvěle v play-off!
    26:00 Everton po rozehráni autu pálil ostře pouze do břevna
     
    26:00
    Chrudim rozehrála aut Romanem Marešem z pravé strany a rána Evertona mířila do břevna!
    24:13 Tomáš VNUK - 3:1
     
    24:13
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Yuri udělal chybu. Plzeň vystihla jeho nahrávku. Balónu se chopil TOMÁŠ VNUK a bombou do levého horního rohu mezi Yurim a Davidem Drozdem překvapil soupeře! Tohle se adeptovi na cenu pro nejlepšího hráče finálové série fakt povedlo! Druhý gól Plzně ve druhém poločase do levé šibenice a Interobal vede 3:1. Asistence: Michal Holý.
    22:41 Michal SEIDLER - 2:1
     
    22:41
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Je to tady! MICHAL SEIDLER se prosazuje po pětizápasové odmlce! Vahala nakopával míč středem, MICHAL SEIDLER se odpoutal od obránce a hlavou vymetl levou šibenici. Asistence: Ondřej Vahala.
    19:03 D. DROZD - 1:1
     
    19:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    To na důsledky Rickova faulu už Slovák v barvách Plzně nebude mít příjemné vzpomínky! Everton de facto nastřelil centr z pravé strany k zadní tyči, kde skóroval patou a zády k brance DAVID DROZD, jehož nepokryl Kozár. Asistence: Everton.
     
    19:01
    David Drozd si seběhl na pravou stranu a Rick jej ostrým skluzem podrazil. Slovenský reprezentant se evidentně dost zpotil, ale nebude to ani za žlutou kartu, jenom čtvrtý faul Plzně!
    18:11 Vnukova rána byla bez teče, gól neplatí!
     
    18:11
    Rozehrávka plzeňského autu Vnukem z pravé strany rozvlnila až prostor u bližší tyče! Gól ale nemůže být uznán kvůli tomu, že vyjma exekutora autu se balónu nikdo nedotkl.
     
    17:32
    Evertonovi, nebo Maxovi chyběl kousek, aby jeho centr z pravé strany zapadl k zadní tyči.
    17:05 Štěstí při Plzni! Everton z velké dálky trefil pouze břevno odkryté brány.
     
    17:05
    Plzeň měla obrovskou kliku! Vahala se zapojil do powerplay a nastřeloval balón z pravé strany, toho se ale chopil Everton a z dálky chtěl přelobovat Vahalu, což se mu povedlo! Míč ale skončil na horní tyči a od té se odrazil do brankoviště Plzně!
     
    12:54
    Pavel Drozd si zpracoval křižný pas na pravé straně a chtěl přehodit Vahalu. Chrudimi schází efektivita!
    09:06 Gabriel RICK - 1:0
     
    09:06
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň skóruje de facto ze své první vyložené šance v zápase! Vnuk si dal docela na čas s autem z pravé strany, nakonec nastřelil balón do levé poloviny brankoviště a GABRIEL RICK naprosto nepokrytý obranou soupeře zakončil k bližší tyči. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    07:51
    Yuri se vymanil z tlaku presujícího Interobalu a přihrál křížem přes soupeře na pravou stranu do druhé vlny Davidu Drozdovi, ten sám před Vahalou pálil levačkou do zadní tyče, od které se odrazil balón na roh. Sudí potom nařídil roh kvůli Vahalově teči, proti čemuž Plzeň protestovala!
     
    05:01
    Everton utekl podél pravé lajny a delší křižnou nahrávkou nachystal loženku pro Kubáta do druhé vlny, ten vystřelil k zadní tyči do dlaně skákajícího Vahaly. Pro Kubáta by to mělo být první střídání ve finále nejen v této sezoně, ale zároveň v kariéře!

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Rick (Vnuk), 23. Seidler (Vahala), 25. Vnuk (Holý), 37. Kozár – 20. D. Drozd (Everton)

    Karty:   34. Vnuk (PLZ) – 35. Max (CHR), 35. Koudelka (CHR)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Seidler, Rick, Zdráhal, Kozár – Künstner, Havel, Štrajt.
    FK Chrudim: Rennan (Javorski) – Yuri, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd – Max (C). Everton, Doša, R. Mareš – Malý, Balog, Kubát, Mužík.

    Rozhodčí: Kliner, Petr – Rygl

    Diváci: 600
    Interobal Plzeň 3 0 Chrudim
    #1 Čtvrtek 20.05.2021 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 3:2 po prodl.
    #2 Pondělí 24.05.2021 • 19:00
    Chrudim - Interobal Plzeň 2:3
    #3 Čtvrtek 27.05.2021 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 4:1
    thejrc.org