Ruský paralympijský tým – J. Korea 7:0 (kon.) | Kanada – USA 1:5 (kon.)
konec
Ruský paralympijský tým
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
Jižní Korea
Sobota 26.06.2021, 17:45 • Ostravar Arena • MS v para hokeji • O 3. místo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:21 TERENTĚV - 7:0
     
    43:21
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! A dokonce tu máme sedmý zásah RPC! NIKOLAJ TERENTĚV se hnal do přečíslení se svým spoluhráčem, nakonec se v tandemu dostal ke kotouči, který i díky teči brankáře Choie dokázal poslat do branky.
    41:01 LISOV - 6:0
     
    41:01
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! Je tu branka v oslabení! V rozehrávce chyboval Cho, který tak přišel o puk a posléze jsme sledovali nahrávku na zadní tyč, kde se nacházel osamocený DMITRIJ LISOV, který v poklidu zakončil.
    29:58 SOKOLOV - 5:0
     
    29:58
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! V závěru třetiny ještě jedna branka! ANDREJ SOKOLOV převzal nahrávku do volného prostoru, posléze si sjel k brankovišti, kde si položil brankáře a pohodlně zakončil do prázdné branky soupeře.
    26:51 RYČKOV - 4:0
     
    26:51
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! Je tu další branka RPC! Přes protihráče se před malým momentem dostal Maleckij, kterému se nádhernou nahrávkou povedlo najít na zadní tyči volného VLADIMIRA RYČKOVA, před kterým číhala prázdná branka. Regulérnost muselo potvrdit ještě video!
    17:14 LISOV - 3:0
     
    17:14
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! Vzápětí tu máme třetí přesný zásah! Ruský paralympijský tým se prohnal do pásma soupeře, kde po ráně od Petrova zůstal kotouč u brankové čáry, kam jako první dojel kapitán DMITRIJ LISOV.
    08:15 LISOV - 2:0
     
    08:15
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! A v krátkém časovém sledu je tu další branka! DMITRIJ LISOV převzal nahrávku u levého kruhu a posléze to vzal na sebe. Jeho zakončení nakonec směřovalo přesně do pravé šibenice branky soupeře.
    05:40 LISOV - 1:0
     
    05:40
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Ruský paralympijský tým se prohnal do pásma soupeře, kde se rychlostně dostal za obranu DMITRIJ LISOV, kterému se v úniku povedlo puk zvednout pod horní brankovou konstrukci.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 6. Lisov, 9. Lisov (Galkin), 18. Lisov (Petrov, Chamzin), 27. Ryčkov (Maleckij), 30. Sokolov (Šikov), 42. Lisov (Petrov), 44. Terentěv (Sokolov)


    Ruský paralympijský tým: Kasatkin (Plotnikov) – Volkov (A), Miačin, Galkin, Kuzněcov – Šikov, Sokolov, Terentěv, Lisov (C), Chamzin, Petrov (A), Maleckij, Popov, Ryčkov
    Jižní Korea: Yu (Choi) – Choi Kwang, Jang, Cho Young (A), Kim – Jung, Cho Byeong, Lee, Ryu, Choi Si, Jang, Lee, Kim, Park

    Rozhodčí: Esposito (USA) – Hermansen (NOR), Vaněk (CZE)
    bahis siteleri