Plzeň – Trnava 4:1 (kon.) | Slovácko – Prostějov 5:0 (kon.) | Sparta – Dukla Praha 7:0 (kon.)
Kroměříž – Ostrava 1:1 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice B 2:0 (kon.) | FC Košice – Kalša 9:0 (kon.)
Zlín – Uničov 5:1 (kon.) | Pardubice – Brno 0:2 (kon.) | Teplice – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Vyškov 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Bohemians 1905 3:1 (kon.) | Liberec – Žižkov 5:0 (kon.)
Líšeň – Skalica 1:2 (kon.) | Púchov – Opava 1:3 (kon.) | Karviná – Trenčín 0:3 (kon.)
Cracovia – Třinec 2:0 (kon.) | Michalovce – FC Košice 0:0 (zruš.) | Admira – Slovan Bratislava 0:4 (kon.)
Senica – Orenburg 1:4 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
7:0 (1:0, 0:0, 3:0, 3:0)
FK Dukla Praha
Sobota 26.06.2021, 10:00 • Strahov (Tréninkové centrum mládeže) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:22:48)
     
    Je konec! Sparta naprosto dominovala v dnešním utkání a odnáší si jasnou výhru 7:0. V poslední čtvrtině měl první velkou šanci Lukáš Juliš, ale toho fantasticky vychytal Štefan. O minutu později si však na krásný centr naskočil Matěj Pulkrab, jenž hlavičkoval do šibenice na zadní tyči. Následovala branka Martina Minčeva, jenž přehodil šikovně gólmana hostí. Skóre zápasu zpečetil Matěj Pulkrab, jenž zkompletoval hattrick.
     
    120
    Konec zápasu.
     
    118
    A další velká šance na domácí straně, klidně mohla padnout i ta osmička. Lukáš Štetina se dostal osamocený k hlavičce, ovšem přestřelil!
     
    117
    Bořek Dočkal si vzal na starosti další rohový kop a jeden z jeho spoluhráčů se dostal znovu k zakončení. To však opět šlo jenom nad břevno...
     
    116
    A pozor, na Strahově se nám objevil i kus přírody! Zajíc to nejprve vzal přes tribunu, ovšem následně se podíval také na trávník. Vzal to okolo brány Florina Nity a velmi rychle se dostal přes hřiště a ven.
     
    115
    A do konce utkání nám chybí posledních pět minut! Sparťané si bez problémů hlídají sedmibrankový náskok. Dukla už se víceméně jenom brání.
     
    114
    Martin Vitík se dostal k zakončení, které bylo hodně akrobatické. Rozhodčí ovšem následně odpískal ofsajd a Štefan bude moci v klidu odkopávat od brány.
     
    113
    Velká škoda, že to Matěj Pulkrab nezkusil z otočky rovnou na bránu. Hosté si totiž nyní vůbec nerozuměli a pomalý pas sebral právě Pulkrab, bohužel byl zády.
     
    112
    Bořek Dočkal se dostal k odraženému míči na hranici vápna, ale střela mu vůbec nesedla. Nejenže nebyla vůbec prudká, k tomu nemířila ani mezi tři tyče.
     
    111
    Štefan měl tentokrát celkem jednoduchou práci, když sebral dlouhou přihrávku, pro kterou si nikdo moc nešel. Sparta se brzy dostal zpět k míči.
     
    110
    Do konce dnešního utkání nám chybí už jen posledních deset minut. Rudí budou s vývojem rozhodně spokojení, jelikož už nyní vedou o sedm branek.
    108. PULKRAB - 7:0
     
    108
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nakonec jsme se branky dočkali, navíc vidíme zkompletovaný hattrick! Lukáš Juliš táhl rychlou akci, kde nakonec šli domácí dva na nikoho. Juliš posunul míč na volného MATĚJE PULKRABA, který měl jednoduchou práci a přidává dnes už svou třetí branku.
     
    107
    Matěj Polidar předvedl skvělý sprint dozadu, kde navíc čistě obral svého soupeře o balón. Tomu se to sice nelíbilo, ovšem rozhodčí faul neodpískal.
     
    106
    Domácí fotbalisté pokračují ve velmi aktivním výkonu a snaží se ještě směrem dopředu. Podaří se jim ještě přidat nějaký gólový zásah? Zkompletuje Matěj Pulkrab hattrick? To se dozvíme!
     
    104
    Sparta si vybojovala další rohový kop a zatím opravdu dominuje na Strahově. K hlavičce se nakonec dostal Lukáš Štetina, který však o kousek přestřelil.
    102. MINČEV - 6:0
     
    102
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je to demolice hostujícího celku! Nejspíše to byl Bořek Dočkal, který vymyslel skvělou přihrávku dopředu. Tam si seběhl MARTIN MINČEV, který krásným obloučkem překonal brankáře Dukly.

    Denisa Józsová

    Branky: 19. Krejčí st., 74. Polidar, 77. Juliš, 85. Pulkrab, 97. Pulkrab, 102. Minčev, 108. Pulkrab


    AC Sparta Praha: Heča – Vindheim (48. Gabriel), Panák, Krejčí ml., Højer (C) – Karlsson, Sáček, Souček, Karabec, Krejčí st. – Drchal.

    2. poločas: Holec (91. Nita) – Gabriel, Vitík, Štetina, Polidar – Wiesner, Pavelka, Dočkal, Minčev – Pulkrab, Juliš.

    FK Dukla Praha: Rada (60. Štovíček, 90. Štefan) – Barac (60. Souček), Piroch (90. Kovernikov), Kovernikov (60. Konan), Ruml (60. Březina) – Peterka (60. Jeřábek), Krunert (90. Bin), Faleye (60. Ogiomade), Šebrle (60. Buchvaldek) – Bin (60. Kozel), Pázler (60. Fábry).

    Rozhodčí: Szikszay – Mokrusch, Hrabovský
    thejrc.org