Jihlava – Varnsdorf 2:1 (kon.) | Táborsko – Brno 0:1 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
0:1 (0:0)
FC Zbrojovka Brno
Pátek 23.07.2021, 18:00 • Hřiště v Kvapilově ulici, Tábor • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, hezký zbytek večera. (20:02:23)
     
    Jak Táborsko, tak Brno čeká ve druhém kole mužstvo, které loni sestoupilo. Zbrojovka přivítá doma Opavu a zápas to bude pikantní hlavně pro Pavla Zavadila a Matěje Hrabinu. Ti ještě loni působili právě v Opavě. Táborsko zavítá do Příbrami.
     
    Brno zvládlo svůj první duel po návratu do FORTUNA:NÁRODNÍ ligy a zvítězilo ve vyrovnaném zápase na hřišti Táborska poměrem 1:0 díky vítěznému gólu Jakuba Přichystala v 82. minutě. Nicméně domácí se nemají zač stydět. S horkým aspirantem na postup mohli pomýšlet minimálně na bod. Určujícím faktorem duelu bylo proměňování vyložených příležitostí. Domácí ve druhé půli nevyužili samostatný únik Matouškem v době, kdy se Táborsko muselo obejít bez ošetřovaného Holiše. Ten se vrátil do boje a při rohu trefil z bezprostřední blízkosti břevno hostující brány. Poté, co Přichystal skóroval, tak mohlo ještě Táborsko odpovědět při stoprocentní šanci Plachého, ten si po sklepnutí střídajícího Tijaniho hodil míč na pravačku a tvrdou střelou těsně minul zadní tyč.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Matoušek chtěl zakončovat z otočky na levé straně vápna. Následně se ještě snažil vypálit Tijani na hranici vápna, ale Brno se ubránilo.
     
    90+4
    Ztráta Brna, poslední šance pro Táborsko.
     
    90+3
    Havrda vyhrál hlavičkový souboj s Koskem na pravé straně a poslal míč na přední tyč, kde se po balónu natahovali Navrátil a Štěrba. Vzápětí byl nařízený výkop Berkovce a Navrátil si se Štěrbou vjeli do vlasů.
     
    90+2
    Závěr zápasu je vyhrocený! Moravec vhazoval z levé strany. Řezníček si chystal místo na zpracování míče a rukou zasáhl bránícího hráče. Poté se ještě pustil do konfliktu s jedním z domácích hráčů.
     
    90+2
    Řezníčkův centr z pravé strany na vzdálenější tyč na Koska byl příliš dlouhý. Nicméně hosté zůstanou na balónu autem Moravce.
     
    90+1
    Plachý přišel o balón na levé straně, hosté budou vhazovat.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Boula se vzteká poté, co mu byl odpískán faul na polovině hřiště na Ševčíka.
     
    89
    Po minutě na place si Kosek vykoledoval za tvrdý skluz z levé strany na Matouška žlutou kartu.
     
    89
    Almeida odhlavičkoval centr z pravé strany.
     
    88
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jakub Přichystal, přichází Daniel Kosek.
     
    88
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Damián Bariš.
     
    88
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Pavel Zavadil, přichází Michal Ševčík.
     
    87
    Holiš držel Řezníčka, který se kolem něj otáčel na pravé straně. Brno nespěchá s rozehrávkou.
     
    86
    Po souboji s Tijanim zůstal ležet na zemi Štěrba, rozhodčí Proske přerušil hru. Štěrba je v pořádku a domácí sportovně vrací balón Berkovcovi.
     
    84
    Pane jo, Boula nahrál lobem na levou stranu. Tijani měl na zádech obránce a sklepl pod sebe Plachému, ten si navedl míč na pravačku a v šestnáctce vystřelil ve stoprocentní šanci o centimetry vedle zadní tyče. Berkovec se ani nepohnul!
     
    83
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Marek Icha, přichází Muhamed Tijani.
     
    82
    Brno právě vstřelilo branku!
    Texl si na pravé straně hodil míč na levačku a centroval zhruba na střed vápna, kde Řezníček procedil balón přes Navrátila. Poté Almeida neubránil JAKUBA PŘICHYSTALA a ten se při svém druhém doteku položil do zakončení ve skluzu z malého vápna po zemi na brankářovu levou stranu.
     
    82
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Adam Provazník, přichází Jakub Drozd.
     
    81
    Holiš byl pod tlakem proti aktivnímu presujícímu hráči a poslal míč na levou stranu na jistotu do autu.
     
    81
    Pecháček musel hrát z první na pravou stranu, následovala Ichova ztráta.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 890 diváků.
     
    79
    Brno se nikam nežene při kombinaci na vlastní obranné polovině.
     
    78
    Domácí vhazovali na levé straně a Icha s Tusjakem se snaží překonat obranu Brna.
     
    77
    Hrabinova nahrávka propadla přes na Fouska. Brněnští vzápětí odcentrovali do ohně, Moravec následně hledal křížem spoluhráče, ale v malém vápně nastavil Pecháček ruce.
     
    76
    Po balónu z levé strany na zadní tyč se snažili doklepávat Texl a Fousek. Texl sklepával z výskoku do malého vápna. Nakonec po závaru před Pecháčkem je nařízen odkop Táborska.
     
    75
    Pakliže by Icha získal míč čistě, tak by se před ním naskýtala zajímavá šance z levé strany, jenže to se nestalo, je pískán faul na Zavadila.
     
    74
    Berkovec rozehrál na polovinu hřiště, ve středovém kruhu si pomohl Fousek faulem na Almeidu. S výrokem rozhodčího nesouhlasí.
     
    73
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adrián Čermák, přichází Jiří Texl.
     
    73
    Fouskův centr z pravé strany doskákal vedle vzdálenější tyče.
     
    71
    Tusjak si dával pozor, aby při přebírání míče na pravé straně nefauloval útočícího Hladíka a nevznikla standardka z dobré pozice proti domácí bráně. Hladík si potom ve vápně ukopl míč za bránu Jihočechů.
     
    71
    Táborsko se oklepalo z toho, že na konci prvního poločasu a v úvodních minutách druhé půle jej Brno tlačilo a momentálně může pomýšlet minimálně na bod z tohoto duelu.
     
    70
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Peter Štepanovský, přichází Adam Fousek.
     
    69
    Berkovec poslal roh Almeidy rukama nad sebe, ve velkém vápně potom Zavadil vyhrál hlavu proti Ichovi.
     
    68
    Roh z levé strany pro Táborsko.
     
    67
    Provazník dostal na pravé straně místo od pasivního Štěrby, a tak se rozhodl zakončovat levačkou. Hezkou střelu pod břevno vyrážel Berkovec rukama na roh.
     
    66
    Navrátil sebral balón protihráči a nakopl jej na pravou stranu, kde si ovšem v souboji jeden na jednoho vedl lépe bránící Moravec.
     
    65
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Leoš Vozihnoj, přichází Šimon Havrda.
     
    64
    Posledních zhruba osm minut se hraje parádní fotbal nahoru-dolů! Provazník udělal v levé polovině šestnáctky kličku Kryštůfkovi a Hrabina jej pozdě zdvojil. Ránu na kratší tyč vytáhl výborný Berkovec.
     
    64
    Přichystal se natlačil před obránce na levé straně a chtěl faul na svou osobu, hvizdu se nedočkal.
     
    63
    Odražený míč posílá Štěpanovský z dvaceti metrů nad bránu.
     
    62
    Hladík motal domácí defenzivu na levé straně, zasekl si míč na pravačku, ale delší tyči odpálil Tusjak balón před soupeřem.
     
    61
    Přichystal vyhrál rychlostní souboj na levé straně proti Navrátilovi a adresoval prudký centr na zadní tyči, kde za minutu dvanáct zakročil bránící hráč, jinak by Štěpanovský zakončoval podle všeho do sítě.
     
    61
    Zavadil rozehrál volný přímý kop z pravé strany na protější tyč, kde nedosáhl levačkou na míč Čermák. Toho neubránil Holiš. Následovat bude výkop Pecháčka.
     
    60
    Další standardka domácích, Navrátilův pokus hlavou tečoval Štěrba. Nicméně hrát bude hostující mužstvo.
     
    59
    Holiš se vrátil na trávník a šel do vápna přímo při rohu z pravé strany. Domácí prodloužili balón u přední tyče a Holiš vystřelil levačkou do břevna!
     
    58
    Ačkoliv hraje Brno jedenáct na deset, tak mohlo inkasovat! Kryštůfek posunul míč pod sebe a jeho fatální chyba poslala Matouška na levé straně do samostatného úniku na Berkovce, který skvěle rukama zhatil obrovskou šanci k delší tyči.
     
    57
    Přichystal se víceméně hned vrátí do boje, to Holiš je ošetřovaný za domácí bránou.
     
    56
    Holiš a Přichystal jsou otřeseni po vzájemném hlavičkovém souboji. Oba si nechávají ledovat čelo. Uvidíme, jestli se bude muset střídat.
     
    55
    Pecháčkova rozehrávka měla k ideálu hodně daleko, Brno získává zdarma aut z poloviny hřiště.
     
    54
    Štěpanovský centr přetáhl centr z pravé strany na opačnou tyč, poté fauloval Řezníček zezadu bránícího Almeidu. Brněnský útočník kroutí hlavou.
     
    53
    Po několika odrazech odkopl Tusjak balón na levou stranu, kde došlo k faulu na Provazníka. Ten ještě stačil nahrát do běhu Ichovi, jenž našel Vozihnoje, který ve skluzu nepřekonal Berkovce.
     
    52
    Brno je zatím jasně lepší ve druhém poločase.
     
    51
    Táborsko se dožadovalo odpískání faulu na Matouška. Balónu se chopil Štěrba a přichystal velice dobrou přihrávku Řezníčkovi do levé poloviny vápna, jeho zakončení zablokoval na poslední chvíli domácí obránce.
     
    50
    Almeida si hodil míč hlavou do běhu na pravé straně, jenže narazil na Moravce.
     
    49
    Hezký centr Čermáka z levé strany končí v náruči Pecháčka.
     
    48
    Táborsko je pod tlakem, Brno kombinuje na své útočné polovině.
     
    47
    Hladík poslal míč hlavou na pravou stranu a Holiš se rybičkou vrhl proti balónu, který přebíral Řezníček. Div, že si při tom Holiš neublížil.
     
    46
    Neuplynulo ani deset sekund a po faulu Řezníčka se svíjel na zemi zřejmě Vozihnoj.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V prvním poločase branka nepadla. Táborsko zaslouží pochvalu za úvodních třicet minut, kdy bylo aktivnější. Disponovalo velice silnou levou stranu s Plachým a Tusjakem. To Brno toho směrem dopředu moc nepředvedlo. Ke konci úvodního dějství ale přece jen Zbrojovka měla převahu. První vyloženou šanci duelu měl Čermák, který hlavičkoval o zem o fous vedle protější tyče. Tu největší příležitost na skórování, ale dostal Zavadil, když Navrátil fauloval Přichystala zhruba osmnáct metrů od brány Táborska a Zavadil tlačil míč do vzdálenější tyče, kde se rukama vyznamenal Pecháček.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Pecháček si postavil šestičlennou zeď. Zavadil vystřelil pravačkou směrem do vzdálenější šibenice na Pecháčkovu tyč. Několik hráčů Brna se poté v malém vápně snažilo doklepnout balón do sítě. Jejich snahu ale ukončil ofsajd.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Brno může skórovat do šatny! Navrátil vystoupil z levé strany a poslal zezadu na zem Přichystala. Tohle se určitě trefit dá. Kapitán domácích ještě vidí žlutou kartu.
     
    44
    Zavadil dirigoval postupnou akci Brna. Ta skončila až v levé polovině vápna, Štěpanovský se otočil a podle všeho tlačil míč k vzdálenější tyči, nicméně narazil na blok obránce.
     
    43
    Domácí drží balón na své obranné polovině a nikam nepospíchají.
     
    42
    Štěpanovský centroval z pravé strany na zadní tyč, kde si Pecháček zakřičel, ale Vozihnoj odvracel hlavou.
     
    42
    Tusjak promáchl při odkopu z levé strany, vhazuje tak Hrabina.
     
    40
    Čermák měl loženku po křižném centru Zavadila, ale jeho pokus hlavou dopadl o zem vedle protější tyče. I kdyby Čermák překonal Pecháčka, tak stejně byl máván ofsajd.
     
    39
    Střet Plachého s Hrabinou, kdy se oba hráči natahovali po balónu ve skluzu, posuzuje rozhodčí Proske v neprospěch Táborska. Ještě v loňské sezoně hráč Opavy je ošetřovaný. Posléze uvidíme standardku Zavadila, ze které se dá skórovat.
     
    38
    Viděli jsme další ze série soubojů Řezníčka s Holišem na pravé straně, následně byl Hladík zdvojený.
     
    38
    Velice nepovedený centr Hrabiny z pravé strany. Pecháček mohl zůstat naprosto v klidu.
     
    37
    Tusjak si při autu z levé strany nerozuměl se spoluhráčem a hosté pouštěli balón za svou bránu, Berkovec se poté rozhodl pro rozehrávku nakrátko.
     
    36
    Icha přihrál Tusjakovi, toho včas překřížil Hrabina zprava.
     
    35
    Do šestnáctky hostů přiletěl další centr, tentokráte z levé strany. Vozihnoj posouval míč hlavou u delší tyče na hranu malého vápna Provazníkovi, ten ale zasáhl nohou Kryštůfka.
     
    34
    Brno si poradilo s centrem Provazníka z pravé strany na kratší tyč, kde se nabízel Matoušek.
     
    33
    Po centru na vzdálenější tyč z nohy Zavadila se snažil zakončit Přichystal, ale obránce poslal balón do vzduchu a ten v malém vápně stáhl rukama Pecháček.
     
    32
    Řezníčkův centr z pravé strany sražený Tusjakem, následovat bude roh.
     
    31
    Alemida si narazil se spoluhráčem na pravé straně a hodil si míč na levačku, tím vyřadil ze hry obránce a zkusil centr do vápna, při něm se pověsil do vzduchu Matoušek, ale na balón nedosáhl.
     
    30
    Plachý se nedostal k balónu na pravé straně kvůli čistému skluzu.
     
    29
    Předchozí akce jenom potvrdila, že Táborsko hraje zatím výborně a střelecky je aktivnější.
     
    28
    Další akce Plachého s Tusjakem na levé straně. Ten posílal centr na zadní tyč, kde jeho spoluhráč sklepával hlavou ze záklonu. Po odrazu balónu na hranu vápna vracel zřejmě Plachý míč křížem do ohně a před bránou vznikl zajímavý závar. Nakonec napálil Holiš balón vší silou nad horní tyč.
     
    27
    Matoušek nacentroval z pravé strany zhruba na penaltu, kde se chtěl Provazník uvolnil proti obránci, ale špatně si zpracoval míč.
     
    26
    Štěpanovský prodloužil v pravé části vápna a Řezníček naběhl před Boulu u přední tyče. Táborsko se s problémy ubránilo a rozehraje Pecháček.
     
    25
    Opět faul Holiše z levé strany na Řezníčka v době, kdy brněnský útočník přebíral míč. Tentokráte tento zákrok ale tak nezaváněl kartou jako v prvním případě.
     
    25
    Zbrojovka si přihrává na polovině hřiště, Provazník vystupuje na Kryštůfka.
     
    24
    Rozeběhnutý Plachý začal akci po levé straně. Domácí poté vyvinuli tlak ve velkém vápně a Tusjak nastřeloval balón na přední tyč, kde byli hosté připraveni.
     
    23
    Vozihnojova křižná nahrávka na levou stranu skončila na noze Hladíka. Vzápětí přišel faul na Přichystala.
     
    22
    Navrátil se včas vrátil na levou stranu, kde nepustil k balónu Řezníčka a navíc se postaral o aut pro domácí celek.
     
    21
    Vozihnoj zkazil nahrávku na pravou stranu, kde byl Matoušek.
     
    20
    Zavadil nakopl míč do vápna, kde se Táborsko ubránilo hlavou Navrátila. Následně navíc sudí Proske naznačuje, že Pecháček bude vykopávat.
     
    18
    Teď už to je karta. Štěrba obešel na levé straně Provazníka (FC MAS Táborsko) ten jej držel za dres a stáhl na plac.
     
    18
    Holiš dostoupil Řezníčka z levé strany při přebírání míče hostujícím útočníkem a zasáhl jej zezadu do paty. Rozhodčí Proske se rozhodl pro domluvu a nikoliv žlutou kartu.
     
    17
    Provazník prováhal moment na pas mezi obránce do druhé vlny na levou stranu, vzápětí byl při krytí míče faulován Čermákem.
     
    16
    Táborsko zatím nepůsobí vůbec špatným dojmem a Brnu je minimálně vyrovnaným soupeřem.
     
    15
    Nečistou střelou z pětadvaceti metrů a osy hřiště překopl Boula i vysokou síť za bránou.
     
    15
    Hladík se otáčel kolem beka v pravé polovině vápna a po pádu na trávník dával najevo směrem k rozhodčímu Proskemu, že by měl písknout penaltu.
     
    14
    Almeidova standardní situace odvrácena hlavou na bližší tyči, Tusjak posléze centrem zleva trefuje záda beka.
     
    13
    Matoušek zaútočil přes levou stranu, byl rychlejší než Kryštůfek a dostal se před obránce i tělem. Nakonec získal roh.
     
    12
    Holiš fauloval z levé strany Řezníčka. Zavadil hned nakopl míč na Hladíka, ten ale neuspěl proti Tusjakovi.
     
    11
    Zatím jsme neviděli střelu na branku.
     
    10
    Štěpanovský mohl využít povedené přihrávky a poslal balón proti levé placíře Zavadila, ten z jedničky pálil odhadem do bližší šibenice, ale do trajektorie balónu se vložil obránce domácích.
     
    10
    Tusjakův centr levačkou na kratší tyč končí na hlavě bránícího hráče, protiakce Brna začne od Berkovce.
     
    9
    Moravec nenavázal protihráče při nahrávce na pravé straně. Byl v souboji pozdě při zpětném pasu k lajně a Táborsko vybojovalo zajímavou standardku.
     
    8
    Plachý posunul míč přes levou stranu patou. Táborsko dostalo výhodu, ale ani neodcentrovalo.
     
    7
    Vozihnoj nahrával křížem zprava na levou stranu, ale tam nebyl nikdo v modrém dresu, balón si tak bere Hrabina.
     
    6
    Navrátil zvedl hlavu a vybral si Almeidu na pravé straně, Brno bylo ale aktivní a donutilo domácí k nahrávce až na Pecháčka.
     
    5
    Přichystal dostal na levé straně nahrávku do běhu a byl postrčen zezadu v šestnáctce bránícím Almeidou, penalta se nepíská.
     
    4
    Přichystalův centr z levé strany byl zablokovaný, Brno bude vhazovat Moravcem před vápnem Táborska.
     
    3
    Kombinaci Brna ukončil Boula, ten se rozeběhl na levé straně, ten následně o míč přišel a ještě k tomu fauloval.
     
    2
    Almeida upadl na pravé straně dvacet metrů od brány soupeře, ale o faul se podle přihlížejícího sudího Proskeho nejednalo. Brno tak jde do postupného útoku.
     
    2
    Alemida poslal rychlou nahrávku Matouškovi na pravou stranu, ten se neprosadil jeden na jednoho.
     
    1
    Řezníček si na levé straně píchl míč kolem Navrátila, ten jeho úmysl přečetl. Brno ale ještě pokračuje na balónu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Brno bude hrát ve zlatém a černých trenýrkách, Táborsko naopak v modrobílém.
     
    Úvodní sestavy:

    FC MAS Táborsko: Pecháček – Almeida, Navrátil (C), Holiš, Tusjak – Vozihnoj, Icha, Boula, P. Plachý – Matoušek, Provazník.
    Náhradníci: Zadražil – Havrda, Kubovský, Drozd, Mu. Tijani, Schramhauser, Brabec.

    FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Hrabina, Kryštůfek, Štěrba, Jan Moravec – Zavadil (C), Ad. Čermák – Štepanovský, Hladík, Přichystal – Jakub Řezníček.
    Náhradníci: Floder – Hlavica, Kosek, A. Fousek, Bariš, Texl, Ševčík.

    Rozhodčí: Proske – Hurych, Volf.
     
    FC MAS Táborsko
    Zbrojovku čeká loňský nováček a jedenáctý tým posledního druholigového ročníku. Domácí se chtějí primárně zachránit. Táborsko se bude opět opírat o kapitána Jakuba Navrátila, který dříve zažil evropské poháry v dresu Plzně a nastoupil například do historicky prvního duelu, který Viktoria odehrála v pohárové Evropě. Jednalo se o dvojzápas kvalifikace o Ligu mistrů proti Besiktasi Istanbul v roce 2010. Táborsko přivedlo kapitána reprezentační devatenáctky Jakuba Drozda či Jakuba Matouška z Českých Budějovic. Když vezmeme odchody, tak Modou N´Diaye zaujal na testech v Plzni takovým způsobem, že jej Michal Bílek postavil včera do prvního duelu druhého předkola Evropské konferenční ligy proti Brestu. Táborsko také opustil Matej Majka, jenž si vyzkoušel v mládeži i Ligu mistrů v barvách Sparty.

    Co se týče stavu kádru, tak Miloslav Brožek dnes nemůže počítat se zraněným útočníkem Davidem Čapkem. Alespoň před začátkem sezony určil Brožek jako brankářskou jedničku Šimona Pecháčka.
     
    FC Zbrojovka Brno
    Fotbalisté Brna nezvládli svou nováčkovskou sezonu a po roce sestoupili do FORTUNA:NÁRODNÍ ligy. V posledním ročníku nejvyšší české soutěže obsadili šestnáctou pozici. K tomu přispěl i fakt, že v domácím prostředí dokázali zvítězit jen dvakrát. Své účinkování ve FORTUNA:lize přerušili minimálně na rok debaklem 1:6 na Spartě, když čtyři góly za úvodní poločas zaznamenal jistý Adam Hložek.

    Ve druhém největším městě republiky se toho přes léto událo celkem dost. Na hostování s opcí do Viktorie Plzeň odešel Ondřej Pachlopník. Hráč, který by se rád podíval i do reprezentační jednadvacítky, odehrál za Zbrojovku jednatřicet zápasů. Dále do Olomouce přestoupil Antonín Růsek. Ve Zbrojovce už nepokračuje ani Pavel Dreksa. Co se týče pohybů směrem dovnitř, tak po čtyřech letech oblékne brněnský dres třiačtyřicetiletá hrající legenda Pavel Zavadil. Ten již v zimě ukončil kariéru a přesunul se do opavského managementu. V něm ale na jaře skončil a následně se rozhodl pro návrat. Další velkou posilou je útočník Jakub Řezníček. I on již dříve strávil část kariéry v barvách Zbrojovky. Konkrétně zasáhl do 65 duelů, ve kterých se prosadil osmadvacetkrát. Bývalý hráč Plzně či Lokerenu, jenž v uplynulých dvou sezonách patřil Teplicím, prohlásil, že by rád postoupil se Zbrojovkou zpět do FORTUNA:ligy.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže z prvního kola FORTUNA:NÁRODNÍ ligy, ve kterém se střetnou FC MAS Táborsko a FC Zbrojovka Brno. Začínáme v 18:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 82. Přichystal

    Karty:   18. Provazník (TAB), 45. Navrátil (TAB) – 89. Kosek (BNO)


    FC SILON Táborsko: Pecháček – Almeida, Navrátil (C), Holiš, Tusjak – Vozihnoj (65. Havrda), Icha (83. Mu. Tijani), Boula, P. Plachý – Matoušek, Provazník (82. Drozd).
    Náhradníci: Zadražil – Havrda, Kubovský, Drozd, Mu. Tijani, Schramhauser, Brabec.

    FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Hrabina, Kryštůfek, Štěrba, Jan Moravec – Zavadil (C) (88. Ševčík), Ad. Čermák (73. Texl) – Štepanovský (70. A. Fousek), Hladík (88. Bariš), Přichystal (88. Kosek) – Jakub Řezníček.
    Náhradníci: Floder – Hlavica, Kosek, A. Fousek, Bariš, Texl, Ševčík.

    Rozhodčí: Proske – Hurych, Volf

    Diváci: 890
    thejrc.org