Tereza Bledá - Edna Oliveira Ajalaová Víťazka: Bledá (kon.) | Miloš Petrášek - Vlado Neferanović Vítěz: Petrášek (kon.)
Lucia Szabová - Cornelia Holmová Vítěz: Szabová (kon.) | Matúš Juráček - Tato Primera Vítěz: Juráček (kon.)
konec
Miloš Petrášek - Vlado Neferanović

Vítěz: Petrášek

Sobota 24.07.2021, 22:36Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    První zápas je tedy za námi, čtyři ale stále čekají. (23:06:54)
     
    Vítěz: Miloš Petrášek na submisi.
     
    První zápas hlavní karty byl hodně rychlý. Petrášek vzal soupeře rychle na zem, kde dokázal vládnout a na začátku čtvrté minuty si připravil submisi, kterou dotáhl do zdárného konce a návrat do klece má tak vítěznou příchuť!
     
    3:08
    A je konec! Miloš Petrášek se v horní pozice dostal k soupeřově ruce, nasadil americanu a Vlado Neferanović bleskově odklepal!
     
    4:43
    Další krátký a suchý loket, Petrášek má zatím v tomto kole více ze hry.
     
    1:55
    Chorvat vydržel i několik ran na hlavu a stále se mu drží držet Petráška mimo plný mount.
     
    1:36
    Petrášek vytasil dva krátké lokty, Neferanovićem to ale moc neotřáslo.
     
    1:00
    Neferanović chvíli držel náznak gilotiny, Petrášek však hlavu dotázal vytáhnout a dostal se do výhodnější pozice.
     
    0:20
    Petrášek nejprve zkusil high kick a za chvíli vzal Neferanoviće na zem. Je tu první takedown.
     
    0:01
    Začalo první kolo.
     
    Prelims karta se nám protáhla, nicméně jsme se dočkali a hlavní karta je tady. Oba borci prvního zápasu jsou už v kleci, zápas za pár okamžiků začne.
     
    Dobrý večer u další akce organizace OKTAGON MMA. Vrcholem akce bude souboj o titul prozatímního šampiona střední váhy mezi Marcinem Naruszczkou a Samuelem Krištofičem. V tomto duelu měl být místo populárního Piráta Karlos Vémola, jenže Terminátorovo zranění vše změnilo. Každopádně OKTAGON MMA bude dnes korunovat dalšího šampiona.

    V hlavním předzápasu se představí Lucie Pudilová, ženská jednička českého MMA a zatím jediná fighterka, která se dostala do UFC a za soupeřku bude mít opravdu silnou sokyni – Talitu Bernardoovou, která má za sebou také několik zápasů v největší organizaci světa. Lucie je po svém návratu neporažená a pokud dnes uspěje, mohla by se vyšvihnout do absolutní špičky bantamové váhy.

    Na Štvanici se objeví i Matúš Juráček, kometa welterové váhy, který má za sebou dva zápasy v organizaci a oba vyhrál. Na své pažbě má zářezy v podobě Jana Širokého a Gábora Borárose. Dnes na něj ale čeká velká výzva, Tato Primera také vyhrál dva zápasy, naposledy ale nestačil ve skvělé bitvě na Alexe Lohorého a dnes se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu a také do nejužšího výběru titulových vyzyvatelů.

    Na hlavní kartě se představí i další ženy, do klece se postaví Lucia Szabová, vítězka Oktagon výzvy a bojovnice, která ve své profesionální kariéře ještě nepoznala porážku. Soupeřkou ji bude Cornelia Holmová, ta to má v OKTAGON MMA zatím 1-1, když nejprve porazila Veroniku Rodovou, ale naposledy nestačila na Lucii Pudilovou.

    Začátek hlavní karty se ponese v duchu jednoho návratu. Miloš Petrášek má totiž za sebou tři porážky, dvě proti Jeremymu Kimballovi a naposledy opravdu těsnou s Joachimem Christensenem. Meloun si dal dlouhou pauzu, začal pracovat na své hlavě, plně se soustředil na trénink a dnes se bude chtít opravdu ukázat. Proti bude Vlado Neferanović, pro kterého to bude premiéra v české organizaci, nicméně se nejedná o žádné ořezávátko. V současné době má bilanci 6-6 a hned pět výher urval před limitem. I on ale poslední dva zápasy prohrál.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:00.

    Aleš Pur

    ocianews.com