Sokolov – Motorlet 1:2 (kon.) | Vltavín – Písek 1:2 (kon.) | Benešov – Králův Dvůr 0:0 (odl.)
Rakovník – Plzeň B 0:0 (kon.) | Domažlice – Vyšehrad 3:1 (kon.)
odloženo
FK Benešov
0:0 (-:-)
FK Králův Dvůr
Sobota 31.07.2021, 10:15 • U Konopiště, Benešov • Česká fotbalová liga (A) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Kvůli několika pozitivním případům na COVID-19 v hostujícím týmu je toto utkání odloženo. (09:37:23)
     
    Delegace
    Hlavním rozhodčím tohoto tohoto duelu bude Václav Ježek, jeho asistenty Jaroslav Coufal a Lukáš Tryzna. Role delegáta FAČR se zhostí Daniel Tereba.
     
    Vzájemné zápasy
    Oba celky se v loňské nedohrané sezoně neutkaly. Z posledních tří duelů v Benešově ani jednou Králův Dvůr nezvítězil, tak uvidíme, co dnes.
     
    FK Králův Dvůr
    Cábelicí nestačili v generálce na Českou fotbalovou ligu na divizní Kladno poměrem 0:2. Svěřenci Tomáše Šilhavého, syna reprezentačního trenéra, tak mají dnes co napravovat. Když vezmeme pohyby v kádru, tak Krákův Dvůr opustil bývalý kapitán Jakub Balšánek. Co se týče odchodů v létě, tak Tomáš Šilhavý již nemůže počítat s triem Bouček – Šebek – Zelenka. Mužstvo naopak posílil vracející se Jakub Novák, Štěpán Holý se zkušenostmi z příbramské mládeže či Lukáš Václavík z plzeňské Viktorie.
     
    SK Benešov
    V rámci přípravy na novou sezonu uspořádal Benešov opět Letní ligu, ve které skončil druhý. Těsně před začátkem nového soutěžního ročníku třetí nejvyšší české fotbalové soutěže došlo ke změně na lavičce Benešova, když Josefa Laštovku nahradil bývalý hráč Bohemians Marek Nikl. Co se týče dalších změn, tak v Benešově bude plnit roli hrajícího asistenta trenéra Mario Lička. Ten během své kariéry zaujal působením například v Baníku Ostrava. I v letošní sezoně se můžeme těšit na dalšího fotbalistu s ligovými zkušenostmi, a sice Richarda Kaloda, který kdysi oblékal dres Viktorie Žižkov.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu úvodního kola České fotbalové ligy, ve kterém se v rámci skupiny A střetnou SK Benešov a FK Králův Dvůr. Začínáme v 10:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Vít Muzikář

    Branky:


    FK Benešov:
    FK Králův Dvůr:

    Rozhodčí: Ježek – Coufal, Tryzna
    thejrc.org