Přerov – HK MD Šumperk 5:6 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
5:6 (0:1, 0:2, 0:2 - 0:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 31.07.2021, 12:30 • MEO Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    62:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je dobojováno! Zubři ztratili zápas. V prodloužení byli jasně na puku hosté, ti zakládali akce tak dlouho, až se jim zadařilo. Hrdinou prodloužení je TOMÁŠ MINAŘÍK a na ledě zavládla nefalšovaná radost ze strany hostujícího celku, který ukázal, že občas stačí pouze chtít a bojovat. Konečný stav utkání je 5:6pp. Asistence: Matěj Blaháček, Milan Ryšavý.
     
    58:42
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tomuhle se říká one man show, kterou v posledních minutách předvádí ADAM POLÁCH. Kdykoli se tento muž s číslem 15 dotkne puku a zacílí na Hanáčkovu klec, dokáže se domácí gólman za pukem je smutně podívat. Hra bez gólmana se zúročila. Draci srovnali! Asistence: Miroslav Slováček.
     
    56:45
    Draci odvolali brankáře a zkouší to v šesti.
     
    55:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle svět neviděl, přerovská MEO aréna ano. ADAM POLÁCH naprosto přesně vypálil v nejbližší možné příležitosti zhruba z míst mezi modrou čárou a pravých kruhem a přesnou ránou zakončil za Hanáčkova záda. Domácí gólman kotouč viděl, avšak nereagoval a hosté snižují na rozdíl jedné branky. Asistence: Jakub Horký.
     
    44:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov jun. (Nesvadba – 2 min., podrážení).
     
    42:59
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Ševčík – 2 min., podrážení).
     
    39:59
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Když už to vypadalo, že se nic nestane. Draci se do toho opřeli. Autorem třetí branky je MAREK KESLER. Akci zahájil Blaháček, který vypálil dělo od modré čáry, ránu tečoval Kesler na tuto teč, Hanáček, který nic neviděl nezareagoval. Matěj Blaháček, Adam Polách.
     
    37:52
    Hosté si ke konci třetiny zahrají přesilovku, kterou by potřebovali využít.
     
    35:36
    Přerov junioři právě vstřelili branku! Draci neměli dovolit vyloučení. Brankou to "smrdělo" již delší dobu. Zubři točili hosty, sevřeli je v pásmu a z klubka před klecí Ryšavého zacílil PATRIK KLENIAR, který zvyšuje na 5:2. Asistence: Adam Halík, Radim Kolařík.
     
    35:01
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Mudrák – 2 min., hákování).
     
    33:00
    Přerov junioři právě vstřelili branku! Tuto akci jsme v případě Zubrů již viděli. Přihrávku zpoza brány vyslal tentokrát Lambert. Jeho pas našel před bránou volného. JANA MOREVA, který poslal kotouč do klece pod vyrážečkou Ryšavého, Zubři poprvé odskakují Drakům na rozdíl dvou branek. Asistence: Osman Kurbanov.
     
    30:05
    Přerov junioři právě vstřelili branku! To byla rána jako z děla a domácí jdou opět v utkání do vedení. Po několika potyčkách jsme konečně viděli i hokejovou akci z hole JAKUBA NĚMCE, který překonal Ryšavého střelou pod břevno. Bez asistence.
     
    29:48
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov jun. (Cekr – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Holík – 2 min.).
     
    29:48
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov jun.: ze hřiště odchází Hendrych, přichází Hanáček.
     
    29:48
    Střídání v týmu HK Mladí Draci Šumperk: ze hřiště odchází Bielecký, přichází Ryšavý.
     
    28:21
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se v přesilové hře prosazují a jdou do vedení, po dorážce ADAMA POLÁCHA zůstal Hendrych pouze bezmocně ležet na brankové čáře. Asistence: Jakub Plhal.
     
    27:28
    Zápasy Zubrů a Draků, ať už přípravné nebo ligové, jsou vždy vyhrocené. Opět se oba celky oslabily, domácí dokonce o dva hráče. Po surovém zákroku u mantinelu se na hostujícího hráče vrhl jeden z Draků. Hosté si zahrají přesilovku.
     
    24:22
    Domácí Němec jasně hákoval unikajícího Minaříka, ten ale neunesl situaci a po domácím hráči se ohnal, vysloužil si tedy také tret. Tato vyhrocená situace navíc skončila malou potyčkou. Hraje se 4 na 4.
     
    19:22
    Přerov junioři právě vstřelili branku! Sice to byli Draci, kdo byl ke konci první periody dominantní, avšak do vedení jdou domácí, OSMAN KURBANOV z pravého kruhu přesně zacílil a překonal Bieleckého. Asistence: Adam Halík.
     
    18:01
    Teď měli jít hosté jasně do vedení, puk se dostal do mezikruží na hůl Minaříka, který byl v jisté pozici na zakončení, nakonec ale, bohužel pro hosty, nezasáhl.
     
    13:21
    Opět velká šance hostů, puk odskočil od hole útočníka Draků k levé tyčce Hendrychovy brány. Stačilo pár milimetrů a přerovský gólman by lovil ze své sítě další gólový zásah. Stav ale zůstává nadále vyrovnaný.
     
    11:15
    Ale pozor! Draci zahrozili ve vlastním oslabení. Filip Cekr se objevil před Hendrychem a z nebezpečné vzdálenosti se pokoušel zakončit, domácí strážce klece si ale tyč, kolem které se chtěl Cekr prosadit, pohlídal.
     
    10:22
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Ševčík – 2 min., sekání).
     
    07:10
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Nyní zůstali překvapeni asi všichni přihlížející v přerovské MEO aréně. Po nenápadném nahození skončil puk za zády Hendrycha. Střelcem branky je MAREK NETOLICKÝ. Asistence: Kristian Šucha, Adam Polách.
     
    04:15
    Přerov junioři právě vstřelili branku! Domácí byli nyní rozhodně lepším celkem. Obránce hostí si nepohlídal, před bránou úplně volně stojícího MARTINA MAŠKA, který po přihrávce zpoza brány zacílil z bezprostřední blízkosti za bezmocného Bieleckého. Asistence: Petr Švejda.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 5. Mašek (Švejda), 20. Kurbanov (Halík), 31. Němec, 33. Morev (Kurbanov), 36. Kleniar (Halík, Kolařík) – 8. Netolický (Šucha, Polách), 29. Polách (Plhal), 40. Kesler (Blaháček, Polách), 56. Polách (Horký), 59. Polách (Slováček), 63. Minařík (Blaháček, Ryšavý)


    HC ZUBR Přerov: Hendrych (30. Hanáček) – Nesvadba, Němec, Hanák, Holík, Kaprál, Pekr, Kruták – Lambert, Kolařík, Kleniar, Morev, Halík, Kurbanov, Prísažný, Štíbr, Brázda, Mašek, Švejda, Hlůšek
    HK Mladí Draci Šumperk: Bielecký (30. Ryšavý) – Cekr, Koutecký, Blaháček, Plhal, Mudrák, Sedláček – Minařík, Slováček, Šembera, Kesler, Polách, Horký, Šucha, Ševčík, Netolický, Stodůlka, Haas, Krňávek, Krejčí.

    Rozhodčí: Navrátil – Klvač, Peluha
    bahis siteleri