Plzeň – Sparta 9:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:3 (1:1, 4:2, 4:0)
HC Sparta Praha
Úterý 03.08.2021, 13:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    56:28 Adam BENÁK - 9:3
     
    56:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je debakl! ADAM BENÁK dostal přihrávku do jízdy na pravé straně a poté si doslova pohrál s brankářem Přikrylem. Asistence: Šimon Kaiser.
    53:15 Petr MAKOVEC - 8:3
     
    53:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň stále nemá dost! Sparťané špatně rozehráli a domácí si vzali puk pod svá křídla. První střelu Kučery dokázal Přikryl ještě zachytit, jenomže na pohotovou dorážku PETRA MAKOVCE již byl krátký. Asistence: Jan Kučera.
    51:17 Adam BENÁK - 7:3
     
    51:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Plzeň bleskově otočila hru a výsledkem toho je sedm branka domácího mužstva. Marek Hořejší předla puk ADAMU BENÁKOVI, který vstřelil v zápase již svou druhou branku. Asistence: Marek Hořejší.
    46:21 Šimon KAISER - 6:3
     
    46:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru pět na tři domácí sice nevyužili, skórují ovšem krátce po ní. Beran při rychlém přečíslení našel na ose hřiště ŠIMONA KAISERA, který se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Matyáš Beran.
    37:41 Jan KUČERA - 5:3
     
    37:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda Plzeň poprvé v zápase utíká svému soupeři na rozdíl dvou branek. JAN KUČERA vystřelil z levého kruhu a ač se zprvu zdálo, že Přikryl kotouč má, nějakou záhadnou cestičkou se přece jen dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Adam Buzek.
    32:01 Matyáš BERAN - 4:3
     
    32:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je branek panečku a domácí potřetí v zápase vedou. Škodovka se dostala do přečíslení dvou na jednoho, odpovědnost na sebe vzal na pravém kruhu MATYÁŠ BERAN, Přikryl nestačil včas zasáhnout a jen smutně vylovil puk ze své sítě. Asistence: Josef Eichler.
    27:40 Mikuláš ODEHNAL - 3:3
     
    27:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenomže přichází opět rychlé vyrovnání. MIKULÁŠ ODEHNAL zůstal sám na levém kruhu, odkud vyslal milimetrovou střelu. Mečl se jen ohlédl. Asistence: Lukáš Novák, Martin Vašíček.
    26:50 Antonín LUČAN - 3:2
     
    26:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka opět vede. Po rychlém kontru zůstal u levé tyče volný ANTONÍN LUČAN, kterému již stačilo pouze přehodit beton brankáře. Asistence: Adam Benák, Marek Hořejší.
    22:41 Martin VAŠÍČEK - 2:2
     
    22:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté opět srovnávají stav. Před brankou dostal spoustu prostoru na dorážku MARTIN VAŠÍČEK, domácí brankář se natahoval, leč puk zachytit nedokázal. Asistence: Lukáš Novák, Tomáš Bartoň.
    20:26 Adam BENÁK - 2:1
     
    20:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak teď to ADAM BENÁK udělal fantasticky. Plzeňský útočník si to střemhlav nabruslil do pásma, vyhnul se obránci a vzápětí puk dostal i za Přikryl. Škodovka díky početní výhodě otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Asistence: Adam Jiříček.
    09:11 Tomáš PITTR - 1:1
     
    09:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už se domácí radují. Plzeň vybojovala za brankou Sparty kotouč, TOMÁŠ PITTR posléze objel hostující svatyni a zasunul kotouč. Asistence: Matyáš Beran.
    06:31 Sergej SKURATOV - 0:1
     
    06:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec početní výhodu využívají a v zápase se dostávají do vedení. Po hezké kombinaci zůstal u levé tyče volný SERGREJ SKURATOV, který už měl před sebou poloprázdnou bránu. Asistence: Richard Žemlička, Jánský.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 10. Pittr (Beran), 21. Benák (Jiříček), 27. Lučan (Benák, Hořejší), 33. Beran (Eichler), 38. Kučera (Buzek), 47. Kaiser (Beran), 52. Benák (Hořejší), 54. Makovec (Kučera), 57. Benák (Kaiser) – 7. Skuratov (Žemlička, Jánský), 23. Vašíček (Novák, Bartoň), 28. Odehnal (Novák, Vašíček)


    HC Škoda Plzeň: Mečl (Jansa) – Lučan, Eichler, Buzek, Jiříček, Tolar, Skala – Řehoř, Benák, Hořejší (C), Kučera, Mazanec, Hájek, Kaiser, Beran, Hofrajtr, Pittr, Makovec
    HC Sparta Praha: Přikryl (Kogler) – Bartoň (C), Bykova, Jeba, Marton, Nistribenko, Jánský – Odehnal, Vašíček, Novák, Křišťan, Potoma, Skurarov, Žemlička, Poláček, Žmola

    Rozhodčí: Hacaperka – Tvrdík, Rubáš
    thejrc.org