Šumperk – Vítkovice 4:5 (kon.) | Písek – Příbram 4:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:5 (2:1, 2:0, 0:4)
HC Vítkovice Ridera
Středa 04.08.2021, 17:00 • Škoda aréna, Šumperk • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A ten vyústil v to, co asi po prvních dvou třetinách nikdo nečekal. Vítkovice se ujímají vedení druhou brankou RASTISLAVA DEJE v této periodě! Asistence: Petr Fridrich
     
    47:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Asi v nejméně vhodnou chvíli pro domácí Šumperk. Lukáš Kovář převzal kotouč ve vlastním obraném pásmu, následně na středu hřiště našel RASTISLAVA DEJE, který si počínal na výbornou!
     
    46:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté v zápětí tuto možnost s přehledem využili! ROSTISLAV MAROSZ se z ničeho nic objevil osamocený před šumperskou brankou a dokázal překonat Martina Holíka. Máme tu velké zdramatizování, které si ve Škoda aréně přál málokdo.
     
    41:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nejprve se snažili domácí rychlým útokem alespoň vystřelit na hostující branku, nicméně následně rozjeli kombinaci v útočném pásmu hosté a vydedukovali z toho snížení na 2:4! Lukáš Kovář našel nástřelem volného MARKA KALUSE, který nadvakrát překonal domácího Holíka.
     
    22:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle už zavání debaklem pro extraligový celek! Šumperk pro skrumáži před brankou Stezky dokázal najít puk a LUKÁŠ KUČERA svým druhým dnešním gólem navyšuje vedení!
     
    20:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Úvodní buly sice vyznělo ve prospěch hostujícího kapitána, nicméně následně se dostal Šumperk do útočného pásma, Denis Kindl našel TOMÁŠE VILDUMETZE a ten prostřelil vítkovického brankáře!
     
    12:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Teď už to hostům vyšlo! Rostislav Marosz našel na pravém křídle osamoceného KARLA PLÁŠILA, který si s touto situací poradil na výbornou.
     
    10:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ KUČERA. Tak tohle čekal asi málokdo. Šumperští hráči jsou do dvougólového vedení. KUČERA střílí druhý gól Šumperka. Asistence: Jakub Horký, Daniel Spratek.
     
    08:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DENIS KINDL. Šumperský hráč přesnou střelou otevírá skóre utkání po vynikající přihrávce Lukáše Žálčíka.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 9. Kindl (Žálčík), 11. Kučera (Horký, Spratek), 21. Vildumetz (Kindl, Žálčík), 23. Kučera (Horký, Spratek) – 13. Plášil (Marosz), 42. Kalus (Kovář), 47. Marosz (Bukarts), 48. Dej (Kovář), 52. Dej (Fridrich)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Holík (Mokry) – Drtil, Pěnčík, Hrachovský (A), Rutar, Řezáč, Dudycha, Viktorin – Scheuter, Kindl, Žálčik, Vachutka, Vildumetz, Macuh (C), Kratochvíl (A), Kohút, Kučera, Antoníček, Spratek, Horký.
    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – Gewiese, Plášil, Duda, Stehlík, Koch, Kovář – Bukarts, Hruška (C), Lehtonen, Bernovský, Marosz (A), Dej, Kalus, Flick, Bondra, Fridrich, Chlán, Lednický.

    Rozhodčí: Klapetek, Markovský – Kašpar, Kopečný.
    thejrc.org