Slavia – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Olomouc – Havířov 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 06.08.2021, 12:30 • Zimní stadion Eden • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:46
    Boleslavské přečíslení tři na jednoho! Sešívaným propadl puk až k nohám rozjetého hostujícího útočníka. Ten hledal přihrávkou jednoho ze svých spoluhráčů, ale přihrávka byla delší než by útočník potřeboval.
     
    57:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VACÍK. Asistence: Jasečko.
     
    55:16
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Malínek – 2 min., krosček).
     
    52:17
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Polák – 2 min., držení). Dvojnásobná výhoda pro domácí trvající minutu a 32 vteřin.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jasečko – 2 min., podrážení).
     
    46:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen! Boleslavští prolomili prokletí a zásluhou SULÍKA vyrovnávají stav zápasu. Střelec gólu se z bezprostřední blízkosti nemýlil a propálil puk kolem domácího golmana. Asistence: Brouček.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Štrombach – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté unikli po levé straně do přečíslení. Branku vstřelil ŠTROMBACH, který najel z levé strany a počkal na pohyb golmana, aby poslal puk mezi jeho betony. Asistence: Tichý.
     
    34:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Němec – 2 min., podrážení). Domácí hrají 19 vteřin jen proti třem.
     
    33:52
    Slávisté se po přesilovkové kombinaci natahovali po prvním gólu v zápase! V rozhodující moment však Kvasnička zlomil hůl.
     
    33:07
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Brouček – 2 min., nedovolené bránění). Jedná se o vůbec první vyloučení v tomto zápase.
     
    27:55
    Malínek upadl při rozehře za brankou a puku se ujal jeden z hostujících útočníku. První rychlý pokus Volevecký vyrazil, puk však neměl pod kontrolou. Hosté se tak snažili puk do branky dotlačit a vznikla velká skrumáž v brankovišti Slávie. Domácí ale hosty s pukem do branky nepustili, důležitý odpal puku do bezpečí si připsal obránce Odehnal.
     
    25:21
    Strnad nahrál Štrombachovi přes dva obránce a před druhým jmenovaným se otevřela úplně volná branka. Přihrávka však byla překvapivá pro všechny hráče a Štrombachův následný pokus letěl těsně mimo branku.
     
    23:34
    Největší šance hostů! Jeden z obránců hostů vysokým lobem našel najíždějícího Broučka. Ten si puk srovnal a následnou střelou rozezněl břevno slávistické branky!
     
    16:57
    Hned dvě velké šance slávistů! Nejprve Strnad sebral puk hostujícímu obránci a přihrál Štrombachovi přímo před brankáře Krále. Hned poté Tichý připravil ještě slibnější pozici Drábovi. Golman hostů však byl v obou případech úspěšnější a skóre se tak nemění.
     
    11:16
    Puk po oblouku dopadl před branku hostů, kde stál osamocený Vlasák. Puk však měl na bekhend a nezamířil přesně.

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 38. Štrombach (Tichý) – 47. Sulík (Brouček), 58. Vacík (Jasečko)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Kufa) – Odehnal, Dráb, Stejskal, Němeček, Kluch, Cichoň, Klatt – Strnad, Tichý, Štrombach, Vlasák, Malínek, Jokl, Kvasnička, Labuzík, Borodenko, Puczek, Hofmann, Kulinič
    BK Mladá Boleslav: Král (Krinwald) – Moravec, Hron, Němec, Vacík, Křepelka, Rajgl, Jasečko, Hrouda – Simon, Polák, Brouček, Broš, Hruška, Václavík, Hamršmíd, Hašlar, Šíma, Sulík
    thejrc.org