Poprad – Malmö Redhawks 3:0 (kon.) | IHS Riga – Trenčín 5:1 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:3 (po pr.)
Třinec – Sparta 5:4 (kon.)
konec
Ice Hockey School Riga
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Neděle 08.08.2021, 09:30 • WERK ARENA • President Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    56:14
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Slovenští mladíci se dočkali alespoň čestného úspěchu. V přečíslení dva na jednoho poslal Stahoň přesnou žabičku do brankoviště, kde ji za záda Šveideho usměrnil RICHARD ĎURINA. Asistence: Luboš Stahoň.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Ďurina – 2 min., faul kolenem).
     
    44:10
    Vyloučení v týmu Ice Hockey School Riga (Ladusans – 2 min., napadení).
     
    42:04
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do pětigólového trháku. Po ráně od modré čáry se kotouč těsně před brankou zvláštně odrazil a následně se snesl za brankovou čáru. Za autora gólu je označen REINIS ZVIRGZDINŠ: Asistence: Toms Mots.
     
    34:44
    Střídání v týmu HK Dukla Trenčín: ze hřiště odchází Fursten, přichází Kukučka.
     
    26:27
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Po dvou gólech v oslabení přidává Riga také trefu z přesilové hry. Obránce BRUNO PETROVIČS předvedl povedenou individuální akci, dostal se až před branku a tváří v tvář Furstenovi nezaváhal. Bez asistence.
     
    24:31
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Párička – 2 min., podrážení).
     
    23:58
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Lotyši odskakují do tříbrankového vedení. Antons Macijevsksis přesnou přihrávkou našel REINISE ZVIRGZDINŠE, který se sám vydal proti Furstenovi a v nájezdu zakončil přesně. Asistence: Antons Macijevskis.
     
    03:18
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Lotyši v oslabení přidávají další gól a jdou do vedení 2:0. RAIVIS STRAZDINŠ si nabruslil do útočného pásma a střelou na vzdálenější tyč trefil horní růžek trenčínské branky. Bez asistence.
     
    01:54
    Tým IHS Riga právě vstřelil branku!
    Lotyši sice hrají v oslabení, ani to jim ale nezabránilo vstřelit první gól zápasu. Markus Zakitis posunul puk na hůl ERIKSE MATEIKA a ten z pravé strany napálil puk za záda Furstena. Asistence: Markus Zakitis.
     
    01:24
    Vyloučení v týmu Ice Hockey School Riga (Niedrajs – 2 min., sekání).

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 2. Mateiko (Zakitis), 4. Strazdinš, 24. Zvirgzdinš (Macijevskis), 27. Petrovičs, 43. Zvirgzdinš (Mots) – 57. Ďurina (Stahoň)


    Ice Hockey School Riga: Šveide – Leonovs, Briedis, Bulans, Doninš, Ladusans, Petrovičs, Polcs, Simanovičs – Ansons, Boltramovičs, Česlis, Licis-Licitis, Macijevskis, Mateiko, Mots, Niedrajs, Sieradzkis, Strazdinš, Zakitis, Zvirgzdinš
    HK DUKLA Trenčín: Fursten (35. Kukučka) – Chromiak, Ďurina, Kupec, Havránek, Hrenák, Ilončiak, Dušák, Jastrabík – Holík, Porubský, Stahoň, Chudoba, Feranec, Trokan, Párička, Maruna, Marcinčin, Pokorný, Sabo, Polák
    ocianews.com