USA – Česko 5:2 (kon.)
konec
USA
5:2 (3:0, 2:1, 0:1)
Česko
Úterý 17.08.2021, 18:30 • Lonza Arena, Visp • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:34:40)
     
    Je dobojováno. Na úvod turnaje čtyř, který se koná ve švýcarském Vispu, nestačil český celek na ten americký a prohrál 2:5. Už zítra mají mladí Češi šanci složit reparát, když vyzvou stejně staré domácí Švýcary.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Ještě se bude vhazovat před americkou brankou, už se ale patrně nic nestane.
     
    59:49
    USA jsou v plném počtu.
     
    59:20
    Další pokus českého týmu, ale kotouč končí jen vedle americké tyče. USA se záhy zase dokázali osvobodit a posílají puk až před Hrabala.
     
    58:32
    Daniel Badinka napřáhl na pravém kruhu a jeho pokus srazil do bezpečí brankář Kiesewetter. Poté se Američané osvobozují.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:49
    Vyloučení v týmu USA (Matt Mania – 2 min., sekání).
     
    57:08
    Martin Matějíček vyslal pokus od modré čáry, puk se jen otřel o beton amerického brankáře. Nicméně Češi stále kombinují před jeho svatyní.
     
    56:30
    Češi se udrželi v pásmu Američanů, ale hned kotouč ztratili. Záhy ho získali zpět, ale nakonec před Kiesewetterem nezakončili.
     
    55:31
    Česko je v plném počtu.
     
    55:01
    Michael Hrabal nadvakrát zakročil proti střelám USA a má puk pod kontrolou. Následně pak nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:19
    Američané operují před českou brankou, obrana české sedmnáctky se dokázala ubránit a puk poslala daleko od Hrabalovy klece.
     
    53:31
    Vyloučení v týmu Česko (Radek Tomas – 2 min., podrážení).
     
    53:04
    Američané už nikam nespěchají, stále drží slibný náskok a chtějí ho ubránit. Nyní střílel z otočky Logan Renkowski, ale jen do betonu českého brankáře.
     
    51:56
    Američané jsou v plném počtu.
     
    51:37
    Češi se stále marně snaží dobývat americkou klec v přesilové hře. Nyní se Američané dostali zase k puku a vyhodili ho až před Michaela Hrabala.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu USA (Cameron Briere – 2 min., hákování).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Whitelaw (Mania, Nelson), 12. Terrance (Mania), 15. Terrance (Nelson), 26. Shaugabay (Nicholas), 31. Nelson (Terrance, Whitelaw) – 29. Daniel Badinka, 45. Žižka (Tomas, Adámek)


    USA: Kiesewetter (Ferris) – Kinsman, Strathmann, McCarthy, St. Louis (C), Mania, Fascia – Adams, Nicholas, Renkowski – Whitelaw, Terrance, Nelson – Shaugabay, Yurchuk, Briere – Bruchill, Pierson, Oliver
    Česko: Hrabal (Kavan) – Dvořák (C), Žižka, Matějíček, Kubíček, Dominik Badinka, Kočí, Sypecký – Šprynar, Felcman, Štancl – Albrecht, Fiala, Židlický – Csabi, Adámek, Tomas – Daniel Badinka, Fábry, Pavelec – Vehovský

    Rozhodčí: Staudenmann – Dreyfus, Pitton
    thejrc.org