Salzburg II – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Bratislava Capitals 4:2 (kon.) | Cheb – Chomutov 6:5 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 6:5 (po pr.)
konec
Mountfield HK
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
iClinic Bratislava Capitals
Pátek 20.08.2021, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    Po alkoholovém tahu ale přichází občas bolesti hlavy, v rámci hokeje to můžeme připodobnit ke vztahu gól – vyloučení. Filip Jirásek (MHK) podrazil za brankou Baroše jednoho ze soupeřů a jde ven.
     
    50:28
    Za klukovinu Tora Immy (BRA) ale přichází dvouminutový trest a přesilovka Blavy měla velmi krátkého trvání. Immo jde za katr z důvodu nadměrné hrubosti mimo hru, kdy již kotouč byl za brankou hostí, přičemž k souboji došlo na červené čáře.
     
    50:04
    Lépe se jim bude hrát po následnou dobu dvou minut, kdy bude na trestné sedět Radek Pilař (MHK) za nedovolené bránění.
     
    47:32
    Samuel Fereta (BRA) šel do souboje s Cingelem kolenem napřed a slovenského forvarda i touto částí těla mírně zasáhl. To však stačilo k tomu, aby se vylučovalo za podrážení.
     
    43:04
    Capitals mají možnost srovnat v přesilové hře. Aleš Jergl (MHK) ve snaze odebrat kotouč z hole Immovi trefil protihráče holí do obličeje a na dvě minuty míří pod dlouhou stranu tribuny v hradecké aréně.
     
    20:00
    Další zbytečné vyloučení a Capitals jdou již počtvrté od času 15:17 na trestnou lavici! Po skončení třetiny se Jamie Arniel (BRA) ohnal holí po Jankovi a navíc do obličeje. Tady tak přichází další dvojka a Hradec bude mít v druhé třetině šest sekund 5 na 3, dále pak 5 na 4.
     
    18:07
    1:39 5 na 3 pro Hradec! Dávid Bondra (BRA) šel do souboje u mantinelu hodně akčně, až trefil nešetrně do hlavy jednoho z Hradeckých a je odeslán na dvě minuty ven.
     
    17:46
    Nedlouho po doběhnutí přesilovky Hradce následuje další. Samuel Fereta (BRA) jde ven za nedovolené bránění.
     
    15:17
    Vyloučení za krosček přichází i na straně Blavy! Boris Sádecký (BRA) dostal za přílišnou aktivitu stejný trest jako Blain a Hradec má první přesilovku.
     
    07:37
    Jéremie Blain (MHK) si pomohl v souboji u mantinelu krosčekem a už míří na trestnou lavici.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 30. Petržilka (Kalina, Jirásek), 43. Petržilka (Kelly Klíma), 52. Lalancette (Cingel, Blain), 60. Klíma Kevin – 23. Žerděv, 53. Bondra (Snuggerud)


    Mountfield HK: Kiviaho (Tichý) – Kalina, Blain, Jank, McCormack, Pinkas, Gaspar – Kevin Klíma, Cingel, Poppel, Oksanen – Lalancette, Jergl, Pilař – Koukal (C), Pajer, Sklenář – Jirásek, Petržilka
    iClinic Bratislava Capitals: Baroš (Lietava) – Snuggerud, Carson, Zeleňák, Nanne, Fereta, Rajnoha – Immo, Roy, Sádecký – Levin, Arniel (A), Žerděv – Bondra, Buc (C), Hudec – Vybíral, Škvarek, Lachkovič

    Rozhodčí: Hodek, Pilný – Bohuněk, Lhotský

    Diváci: 870
    thejrc.org