Doněck – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Tychy – Slovensko U20 7:3 (kon.) | Zvolen – Budapešť 6:0 (kon.)
konec
GKS Tychy
7:3 (1:1, 3:1, 3:1)
Slovensko U20
sk Pátek 20.08.2021, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    50:15
    GKS Tychy dalo gól!
    Gólman Slovenska U20 až príliš vyšiel od svojej brány a pri pokuse o návrat tečoval puk do vlastnej bránky. Stav stretnutia je 7:3 a zdá sa, že je rozhodnuté.
     
    46:04
    Slovensko U20 dalo gól!
    Hostia predviedli krásnu kombináciu, na ktorej konci stála pred strelcom už len prázdna bránka. Stav stretnutia je 6:3!
     
    45:04
    GKS Tychy dalo gól!
    Obrovská chyba gólmana hostí! Vyšiel von z brány, aby bol pri puku skôr ako útočiaci hráč a následne puk prihral úplne voľnému súperovi, ktorý zakončil do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 6:2!
     
    43:20
    GKS Tychy dalo gól!
    Jeden z hráčov GKS Tychy zobral zodpovednosť na seba, prešiel cez troch brániacich hráčov až za ocitol zoči-voči gólmanovi. Predviedol rýchlu backhandovú kľúčku a následne zakončil do hornej časti bránky. Stav stretnutia je 5:2!
     
    37:09
    GKS Tychy dalo gól!
    Hráč tímu GKS Tychy napriahol z prvej a našiel voľné miesto pod rukou dezorientovaného gólmana, čím využil presilovú hru. Stav stretnutia je 4:2!
     
    26:04
    GKS Tychy dalo gól!
    Jeden z hráčov GKS Tychy zbytočne nešpekuloval a od modrej čiary vyslal smerom k bráne poriadne tvrdú strelu. Gólman mal obmedzený výhľad, a tak sa tento pokus stal preňho nechytateľný. Stav stretnutia je 3:2!
     
    24:16
    Slovensko U20 dalo gól!
    Mladíci rýchlo odpovedajú! Hneď dvojica útočiacich hráčov sa ocitla pred osamoteným brankárom. Dvakrát si medzi sebou vymenili puk a následne jeden z nich skóroval do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 2:2!
     
    23:08
    GKS Tychy dalo gól!
    Domáci využívajú presilovú hru po tom, čo jeden z hráčov hostí zle bránil strielajúceho hráča, ktorý strelou do pravej šibenice skóroval. Stav stretnutia je 2:1!
     
    10:52
    Slovensko U20 dalo gól!
    Jeden z hráčov tímu Slovensko U20 získal puk za bránou súpera, okamžite nahral pred ňu, kde stál pripravený jeho spoluhráč. Následná strela z prvej smerovala presne k vzdialenejšej žrdi. Stav stretnutia je 1:1!
     
    03:18
    GKS Tychy dalo gól!
    Na presný zásah sme nemuseli dlho čakať. Strelu od modrej čiary ešte v medzikruží tečoval jeden z hráčov tímu GKS Tychy a tá si našla cestu až za chrbát bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 1:0!

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky:


    GKS Tychy:
    Slovensko U20:

    Rozhodčí: Konc J. ml. – Konc D. st. – Konc D. ml. – Holienka
    thejrc.org