Real Sociedad – Rayo Vallecano 1:0 (kon.) | Atlético – Elche 1:0 (kon.) | Levante – Real Madrid 3:3 (kon.)
konec
Levante UD
3:3 (0:1)
Real Madrid
Neděle 22.08.2021, 22:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je z mé strany vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (00:07:15)
     
    Statistiky zápasu:
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 17:7.
     
    Tohle byl, panečku, zápas! Hlavně druhý poločas... Ten první byl přitom relativně poklidný. Už v 5. minutě otevřel skóre Gareth Bale a až do přestávky se pak už nic podstatného nestalo. ´

    Druhá půle však byla jiná káva. Domácí do ní vstoupili jako velká voda a už po 30 sekundách srovnal Roger Martí, který s trochou štěstí prostřelil brankáře Courtoise. V 57. minutě se navíc po De Furtosově centru trefil krásným volejem José Campaña a Levante rázem vedlo 2:1. V 73. minutě však do té doby fungující domácí obrana nechala utéci střídajícího Viníciuse Júniora, který vyrovnal, ovšem ani to nebylo zdaleka vše. Nejprve vrátil domácím náskok Rober, jenž využil špatného bránění soupeře při standardní situaci, v 85. minutě ale zaúřadoval opět Vinícius Júnior. Ten z ostrého úhlu poslal balón do sítě odrazem o vzdálenější tyč. O chvíli později navíc zahrál domácí gólman Aitor rukou daleko mimo svou šestnáctku, dostal červenou kartu a Levante muselo dohrávat o deseti. Bílý balet už však nedokázal vstřelit vítězný gól a utkání tak končí dělbou bodů za remízu 3:3.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Domácí se ubránili a Cantero se vzápětí nechal faulovat! Zdá se, že valencijský celek už remízu udrží!
     
    90+5
    Střelu Marca Asensia srazil těsně vedle tyče bránící hráč! Roh pro Real...
     
    90+4
    Karim Benzema byl přistižen v ofsajdu. Z tohoto útoku Realu tedy nic nebude.
     
    90+2
    Hostující Rodrygo se marně dožadoval nařízení rohového kopu. Místo toho dostal žlutou kartu za nesportovní chování.
     
    90+1
    Druhá půle bude nastavena ještě o šest minut!
     
    89
    Utkání za Levante dochytá náhradní brankář Dani Cárdenas. Místo na hřišti mu přepustí Rúben Vezo.
     
    87
    To je infarktový závěr! Vinícius Júnior si mohl jít pro hattrick, ovšem brankář Aitor Fernández proti němu vyběhl téměř až na polovinu hřiště a zahrál rukou! Za to samozřejmě musela přijít červená karta. Levante bude dohrávat o deseti a bez brankářské jedničky!
     
    85
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Po rohu se míč dostlal mimo šestnáctku, ovšem Madristé zůstali v útoku. Karim Benzema pak v pokutovém území nahrál doleva VINÍCIUSOVI JÚNIOROVI, který z ostrého úhlu zakončil parádně! Technickým obstřelem, po němž se míč odrazil do sítě od zadní tyče – 3:3.
     
    85
    Málem bylo srovnáno! Centr Rodryga z pravé strany si našel Jović, jehož hlavičku reflexivně vyrazil Aitor. Dorážku Carvajala pak srazil na roh obránce!
     
    84
    To je panečku zápas! A není daleko k senzaci, kterou se bude snažit Real odvrátit.
     
    82
    Mohlo být vymalováno! Přihrávku za obranu dostal střídající Álex Cantero. Ten obešel vybíhajícího brankáře Courtoise, ale nastřelil jen vzdálenější tyči již prázdné brány Realu. To byla obrovská možnost Levante na zvýšení náskoku!
     
    82
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Federico Valverde, přichází Luka Jović.
     
    79
    Levante právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, domácí opět vedou! Hosté si nepohlídali standardní situaci soupeře. Po centru Bardhího měl míč na hlavě David Alaba, ovšem nepochopitelně ho odehrál přímo před bránu, kde se nacházel stoper Levante ROBER, který hrací předmět s díky uklidil za bezmocného Courtoise – 3:2.
     
    78
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Álex Cantero.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Campaña, přichází Enis Bardhi.
     
    76
    Nyní probíhá přestávka na občerstvení.

    Martin Augustin

    Branky: 46. Martí (Melero), 57. Campaña (De Frutos), 79. Rober – 5. Bale (Benzema), 73. Vinícius Júnior (Casemiro), 85. Vinícius Júnior (Benzema)

    Karty:   29. C. Clerc (LVN), 41. Melero (LVN), 58. Campaña (LVN) – 58. Militao (REA), 90+2. Rodrygo (REA)   87. Aitor Fernández (LVN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 17:7.
    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Rober, Vezo (89. Cárdenas), C. Clerc – Melero (66. Martínez), Radoja, Campaña (78. E. Bardhi) – De Frutos, Martí (66. Malsa), Morales (C) (78. Cantero).
    Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, Franquesa, Ó. Duarte, Martínez, N. Vukčević, Malsa, Son, Cantero, Hernâni, José Manuel.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (65. Carvajal), Nacho Fernández, Militao, Alaba – Isco (59. Asensio), Casemiro, Valverde (82. Jović) – Bale (59. Rodrygo), Benzema (C), E. Hazard (59. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Lunin, Fuidias – Vinícius Júnior, J. Vallejo, Jović, Blanco, Asensio, Rodrygo, Gutiérrez, Carvajal, Odriozola Arzallus.

    Rozhodčí: Cuadra – De Francisco, López

    Diváci: 9838
    thejrc.org