Ústí n/L – Litoměřice 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Vienna Capitals 8:0 (kon.) | Slavia – Sokolov 1:3 (kon.)
Litvínov – Plzeň 0:0 (zruš.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.) | Havířov – Zlín 1:5 (kon.)
Jastrzębie – Poruba 2011 3:4 (po s.n.) | Příbram – Kobra 3:2 (2:1 po s.n.) | Pov. Bystrica – HC Slovan 0:0 (kon.)
Kometa Brno B – Žďár n/S 5:6 (kon.) | Chomutov – Řisuty 4:0 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.)
Přerov – Šumperk 1:3 (kon.) | Nitra – Villach 5:4 (po pr.) | Benátky n/J – Vrchlabí 5:6 (1:2 po s.n.)
Třebíč – Kolín 4:2 (kon.) | Trenčín – Vsetín 2:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 10:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:4 (kon.) | Opava – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Dubnica – Martin 5:3 (kon.)
Velké Meziříčí B – Tábor 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
8:0 (2:0, 5:0, 1:0)
spusu Vienna Capitals
Úterý 24.08.2021, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    ...jenže faul se pískat nebude, Hradec skóruje poosmé. CHRISTOPHE LALANCETTE si šikovně najel k levé tyči a po parádním pasu Jergla lehce přehodil beton přesunujícího se Lichteneckera. Asistence: Aleš Jergl.
     
    32:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    RADEK SMOLEŇÁK se po vypršení trestu vrátil na led a málem šel do úniku. Byl však dostižen obráncem, jenž mu kotouč vypíchl. Do souboje se přiřítila další dvojice hokejistů, v níž dominoval Jakub Lev. Ten vrátil touš kapitánovi Hradce, jenž jej z bezprostřední blízkosti poslal pohodlně sítě. Asistence: Jakub Lev.
     
    29:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je hotová smršť ve druhé třetině, Mountfield vede již 6:0 a Widhalm opouští pracoviště. Už už to vypadalo, že se Koukal dočkal hattricku, když dorazil kotouč do klece v brankovišti. Ten ale byl už za čárou po střele MARTINA ŠTOHANZLA! Asistence: Petr Koukal.
     
    27:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to již 5:0! Hradečtí drtí Vídeň. Radek Smoleňák si na pravém kruhu všiml na ose hřiště skvěle najetého LUKÁŠE CINGELA, jemuž poslal krátký pas a slovenský forvard poslal tvrdou nechytatelnou ránu na zadní tyč! Asistence: Radek Smoleňák, Aleš Jergl.
     
    25:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a Hradec vede již 4:0! Lvi dostali kotouč do pravého rohu, odkud Lalancette krásně tvrdě přihrál na hranu brankoviště, kde se šikovnou tečí prosadil AHTI OKSANEN! Asistence: Christophe Lalancette, Graeme McCormack.
     
    21:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec bleskově navyšuje vedení na začátku druhé části! Úplně sám se před Widhalmem z ničeho nic zjevil Jergl, jenž chtěl brankáře soupeře vymíchat, ale Dodero ho doslova hodil do brány. To však útočníkovi Lvů nevadilo. Puk si našel JAKUB LEV a pohodlně jej z bezprostřední blízkosti poslal do sítě! Asistence: Aleše Jergl, Radek Smoleňák.
     
    18:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vede o dvě branky! PETR KOUKAL nahodil po přihrávce McCormacka kotouč zápěstím z větší vzdálenosti a pohodlně tak zapisuje druhou branku v dnešním utkání! Za skvělou clonu před Widhalmem, který nic neviděl, vděčí Radku Pilařovi. Asistence: Graeme McCormack.
     
    02:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otevírá skóre utkání! Tvrdá rána z pravé strany od modré čáry, kterou vyslal Gaspar, nezůstala ve výstroji Widhalma, vypadla před něj. Tam byl nejdůraznější PETR KOUKAL, který se na druhý pokus prosadil přes roztaženého brankáře Vídně a posílá svůj tým do vedení. Asitence: Michael Gaspar, Radek Pilař.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Koukal (Gaspar, Pilař), 19. Koukal (McCormack), 21. Lev (Jergl, Smoleňák), 26. Oksanen (Lalancette, McCormack), 28. Cingel (Smoleňák, Jergl), 30. Štohanzl (Koukal), 33. Smoleňák (Lev), 49. Lalancette (Jergl)


    Mountfield HK: Kiviaho (Lukeš) – Nedomlel, Blain, Kalina, Pavlík, Jank, McCormack, Gaspar – Kevin Klíma, Cingel, Smoleňák (C) – Jergl, Lev, Orsava – Oksanen, Lalancette, Lamper – Pilař, Koukal, Štohanzl.
    spusu Vienna Capitals: Widhalm (30. Lichtenecker) – Wall, Dodero, Posch, Fischer (C), Piff, Prapavessis, Pallierer, Lakos – Caron, Neal, Tropp – Hartl, Antal, Pu – Bauer, Kromp, Preiser – Pohl, Maxa, Artner.

    Rozhodčí: Barek, Wagner – Maštalíř, Pechánek

    Diváci: 975
    thejrc.org