Mladá Boleslav – Frölunda cz 1:4 (kon.) | Rauma – Lausanne 2:3 (po pr.) | Rögle BK – Zug 5:3 (kon.)
Zürich – IFK Helsinky 0:3 (kon.) | Cardiff – Mannheim 0:5 (kon.) | SønderjyskE – Mnichov 1:5 (kon.)
konec
Rögle BK
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
EV Zug
Čtvrtek 26.08.2021, 18:05 • Catena Arena, Ängelholm, Švédsko • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:43 BRITHEN - 5:3
     
    59:43
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Po nepovedené střele se do přečíslení dostali Leon Bristedt s TEDEM BRITHENEM. První jmenovaný nesobecky nabídl druhému kotouč před prázdnou branku, a ten už se zakončením neměl problém. Asistence: Leon Bristedt a Adam Tambelini.
    52:04 FERGUSON - 4:3
     
    52:04
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    A máme tady další otočku! BRADY FERGUSON využil pasu Kaspera před branku a střelou z bezprostřední blízkosti propálil Genoniho. Asistence: Marco Kasper a Lucas Ekeståhl Jonsson
    47:21 EVERBERG - 3:3
     
    47:21
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Rögle vyrovnává po chybě Genoniho, jenž si nevšiml najíždějícího DENNISE EVERBERGA, který si nenápadně sjel na pravý kruh a střelou z první zakončil. Asistence: Tyler Kelleher a Ted Brithen.
    43:26 Claudio CADONAU - 2:3
     
    43:26
    Zug právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Zug střílí druhou branku v krátkém sledu a otáčí skóre. Djoos nabil kotouč na modrou čáru CLAUDIU CADONAUOVI, jenž ránou z první prostřelil Rifalka. Asistence: Christian Djoos a Lino Martschini.
    42:25 SURI - 2:2
     
    42:25
    Zug právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Stadler nahodil kotouč na Rifalka, jenž kotouč vyrazil před zcela volného RETA SURIHO, jenž překonal brankáře švédského celku přesnou dorážkou. Asistence: Livio Stadler a Niklas Hansson.
    24:19 SUND - 2:1
     
    24:19
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Rögle si bere vedení zpět! TONY SUND si navedl kotouč na hranici pravého kruhu, odkud vypálil přesnou ránu pod Genoniho vyrážečku. Asistence: Brady Fergusson a Lucas Ekeståhl Jonsson.
    21:37 LANDER - 1:1
     
    21:37
    Zug právě vstřelil branku!
    Zugu se nakonec podařilo přesilovku využít. Niklas Hansson nabil kotouč ANTONU LANDEROVI, jenž vteřinu před koncem početní výhody propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Niklas Hansson a Lino Martschini.
    15:43 TAMBELINI - 1:0
     
    15:43
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Rögle stačilo na využití přesilovky 17 vteřin! ADAM TAMBELINI využil přihrávky z leva a střelou z první otevřel skóre dnešního zápasu. Asistence: Tyler Kelleher.

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 16. Tambelini (Kelleher), 25. Sund (Ferguson, Jonsson), 48. Everberg (Kelleher, Brithen), 53. Ferguson (Kasper, Jonsson), 60. Brithen (Bristedt, Tambelini) – 22. Lander (Hansson, Martschini), 43. Suri (Stadler, Hansson), 44. Cadonau (Djoos, Martschini)


    Rögle BK: Rifalk (Clang) – Sund, L. E. Jonsson, S. Jonsson, McKiernan, Johannesson, Wallinder, Nickl – Everberg, Brithen, Kelleher – Bristedt, Sjörgen (C), Tambellini – Edström, Ferguson, Bengtsson – Kasper, Larsson, Stål Lyrenäs
    EV Zug: Genoni (Hollenstein) – Stadler, Hansson, Djoos, Cadounau, Schlumpf, Gross, Kreis – Müller, Kovář (C), Simion – Herzog, Lander, Martschini (A) – Zehnder, Senteler, Klingberg – Bachofner, Leuenberger, Suri (A)

    Rozhodčí: Marcus Linde (SWE), Richard Magnusson (SWE) – Anders Nyqvist (SWE), Richard Nilsson (SWE)
    thejrc.org