K. Vary – Bratislava Capitals 5:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 5:2 (kon.)
Kolín – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:3 (kon.) | Plzeň – Litvínov 0:0 (zruš.)
Zlín – Vítkovice 4:1 (kon.) | Klatovy – Cheb 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 9:6 (kon.)
Bardejov – Humenné 1:5 (kon.) | Trenčín – Dubnica 7:1 (kon.) | Jihlava – Vienna Capitals B 9:1 (kon.)
Znojmo – Havířov 5:0 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 7:1 (kon.)
Prostějov – Jastrzębie 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:1 (4:3 po s.n.) | Tychy – Poruba 4:3 (3:2 po s.n.)
Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 3:2 (kon.) | Tábor – Sokolov 2:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:6 (1:1, 4:3, 4:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 26.08.2021, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Na začátku třetí části hosté vyrovnali, kolem její poloviny se ale strhla neuvěřitelná gólová smršť, která zavařila klávesnice všem přítomným novinářům. Během jedné minuty a 27 sekund padly hned čtyři góly, z toho tři vsítili domácí Bruslaři, kteří si tím nakonec zajistili své vítězství. To už v závěru jen kosmeticky doladili.

    Střely na bránu: 52:36 (15:11, 16:11, 21:14) (20:18:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    První útok Havlíčkova Brodu úřaduje v útočném pásmu. Jan Bulín našel mezi kruhy sjíždějícího Michala Klimenta, jeho rána ale desátou branku v hostující síti neznamená.
     
    57:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Košťál nejprve z levé strany uvolnil před brankovištěm Jana Bulína, ten ještě puk za betony hostujícího brankáře nedostal. Pak se ale kotouč znovu dostal před brankoviště, kde dorážel Tomáš Ludvík a po něm znovu JAN BULÍN, jenž se napodruhé už raduje. Asistence: Tomáš Ludvík, David Košťál.
     
    56:23
    Hosté se usadili v pásmu Havlíčkova Brodu. Ke střele napřáhl na modré čáře Václav Půža. Martin Nedvěd měl dobrý výhled a kotouč zachytil.
     
    55:44
    David Kalač dostal přihrávku od Jiřího Najmana. Ujel po pravé straně, přešel přes obránce a položil brankáře na led, pak ale za něj kotouč neprotlačil.
     
    55:12
    Martin Nepokoj vystihl úmysl hostů, vypíchl kotouč a ujížděl sám na brankáře. Jeho zakončení Jan Čáp vyrazil a k dorážce se dostal ještě David Kalač, ani on ale neuspěl.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., sekání).
     
    54:12
    Michal Kliment přihrál na pravém křídle rozjetému Davidu Košťálovi. Ten pak hledal před brankoviště sjíždějícího Romana Čermáka, jeho zakončení zastavil až Jan Čáp.
     
    52:57
    Luboš Voříšek ujel po levém křídle a přihrával přes osu hřiště volnému Tomáši Mlynářovi, ten ale v dobré pozici promáchl puk.
     
    51:40
    Martin Gregar přihrál Radimu Prokopcovi, který z levého kruhu jen o pár centimetrů přestřelil havlíčkobrodskou bránu.
     
    51:11
    Hosté kombinovali v útočném pásmu Havlíčkova Brodu, pak ale Václav Půža ztratil na modré čáře kotouč a do úniku mohl Petr Kuchta, ten ale podklouzl. Bruslaři se alespoň osvobodili.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., držení).
     
    48:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střelecké hody pokračují! Jaroslav Ludvík dostal přihrávku na modrou čáru, kde napřáhl ke střele a jeho ránu ještě tečoval JAN BULÍN! To jsou teď neuvěřitelné momenty, diváci se musí bavit! Asistence: Jaroslav Ludvík, David Košťál.
     
    48:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru! PETR ŠTĚPÁNEK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud propálil Martina Nedvěda! Asistence: Marek Prokš.
     
    48:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nedvěd – 2 min., podrážení, trest odpyká Krejčí).
     
    47:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Jan Bulín přihrál z pravého kruhu na volného ROMANA ČERMÁKA, který zavěsil puk do víka! Asistence: Jan Bulín, Jakub Čejka.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Macek – 2 min., sekání).
     
    47:24
    Petr Kuchta ujížděl sám na brankáře a měl nakročeno k hattricku, v poslední chvíli byl ale faulovaný. Domácí se dožadují trestného střílení, pokračovat se bude ale přesilovou hrou Havlíčkova Brodu.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Kuchta, 22. Kuchta (Tecl, Nepokoj), 27. Čejka (D. Košťál, Kliment), 31. Holenda (Voříšek), 39. Čejka (Bulín, R. Čermák), 48. J. Ludvík (Najman, Voříšek), 48. R. Čermák (Bulín, Čejka), 49. Bulín (J. Ludvík, D. Košťál), 58. Bulín (T. Ludvík, D. Košťál) – 16. Malenovský (Kunstmüller), 30. D. Čermák (Bureš), 36. Gregar (Štěpánek), 40. Doležal (Půža), 43. D. Čermák (Adam), 49. Štěpánek (Prokš)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Kliment, R. Čermák, Nepokoj, Krejčí, Najman, Smutný – D. Košťál, Čejka, Bulín – Holenda, Mlynář, Voříšek (C) – Tecl, T. Ludvík (A), Kuchta (A) – J. Košťál, J. Ludvík, Kalač
    SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Půža, Prokopec, P. Vašíček, Doležal, Elis, J. Čermák – Bureš (A), Adam, D. Čermák, Gregar, Prokš (A), Štěpánek, Malenovský, Štola, Kunstmüller (C), Macek

    Rozhodčí: Jan Doležal – Marek Honza, Tomáš Krejčí
    thejrc.org