K. Vary – Bratislava Capitals 5:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 5:2 (kon.)
Kolín – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:3 (kon.) | Plzeň – Litvínov 0:0 (zruš.)
Zlín – Vítkovice 4:1 (kon.) | Klatovy – Cheb 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 9:6 (kon.)
Bardejov – Humenné 1:5 (kon.) | Trenčín – Dubnica 7:1 (kon.) | Jihlava – Vienna Capitals B 9:1 (kon.)
Znojmo – Havířov 5:0 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 7:1 (kon.)
Prostějov – Jastrzębie 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:1 (4:3 po s.n.) | Tychy – Poruba 4:3 (3:2 po s.n.)
Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 3:2 (kon.) | Tábor – Sokolov 2:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:6 (1:1, 4:3, 4:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 26.08.2021, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu přípravného zápasu mezi celky BK Havlíčkův Brod a SKLH Žďár nad Sázavou. Utkání začíná v 18:00.
     
    SKLH Žďár nad Sázavou SKLH Žďár nad Sázavou

    Svěřenci trenéra Martina Sobotky jsou v přípravě zatím stoprocentní. Odehráli čtyři utkání, ve kterých ani jednou neprohráli, byť to byla kromě úvodního duelu nejtěsnější možná vítězství. To ovšem nijak nesnižuje hodnotu těchto triumfů, Plameny totiž přehrály silné soupeře z Havlíčkova Brodu, Tábora i B-týmu Komety Brno.

    Podaří se Žďáru nad Sázavou vyhrát popáté v řadě? Nebude to mít vůbec jednoduché. Na horkém ledě v Kotlině se z různých důvodů bude muset obejít podle webu hokejzr.cz bez Lukáše Jíchy, Slavomíra Kadlečka, Ondřeje Kovářů, Martina Lojka, Martina Plevy, Davida Váni, Jana Wasserbauera nebo Tomáše Chlubny. Prostor tak dostanou nezkušení mladíčci Patrik Elis s Filipem Boštíkem, pomoct by měla pravděpodobně také klubová legenda Luboš Kunstmüller.

    Plameny v přípravě:

    12.08.2021 Žďár n/S – SHKM Hodonín 9:2
    17.08.2021 Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3sn
    19.08.2021 Žďár n/S – Tábor 6:5
    24.08.2021 Kometa Brno B – Žďár n/S 5:6
     
    BK Havlíčkův Brod BK Havlíčkův Brod

    Domácí celek odehrál už šest přípravných střetnutí, radoval se ale pouze po konci dvou z nich. Tuto nepříliš lichotivou statistiku ale trochu zkresluje fakt, že se Bruslaři už dvakrát utkali s prvoligovou Jihlavou, která i letos bude jedním z aspirantů na postup do extraligy. Proti takto silnému soupeři druholigové mužstvo příliš šancí na úspěch nemá.

    Jinak tým trenéra Michala Konečného vysoko porazil Kometu Brno B, která ovšem porážku mužstvu z Vysočiny v odvetě vrátila, dále předvedl parádní obrat proti silnému Dvoru Králové, dramatickou bitvu se smolným koncem odehrál také právě ve Žďáře nad Sázavou. Kromě pilování formy a nabírání sebevědomí tak mají havlíčkobrodští hokejisté o motivaci navíc, aby krajskému rivalovi v odvetě ukázali, kdo je v Kotlině pánem.

    Bruslaři v přípravě:

    03.08.2021 Havlíčkův Brod – Jihlava 3:10
    05.08.2021 Havlíčkův Brod – Kometa Brno B 6:0
    11.08.2021 Kometa Brno B – Havlíčkův Brod 6:2
    17.08.2021 Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3sn
    19.08.2021 Havlíčkův Brod – Dvůr Králové n. L. 6:5p
    24.08.2021 Jihlava – Havlíčkův Brod 7:1
     
    Zápasu bude bohužel předcházet minuta ticha. V úterý 24. srpna zemřel v 76 letech pan Jan Suchý. Obránce, který naučil svět padat do střel, a který byl zároveň velice produktivní, je nejen Havlíčkobrodskou, ale i světovou legendou. Dodnes je jediným bekem v nejvyšší české soutěži, který vyhrál kanadské bodování. Získal stříbrnou olympijskou medaili, čtyři stříbra a dva bronzy z mistrovství světa, s Duklou Jihlava sedmkrát vyhrál ligu. V letech 1969 a 1970 vyhrál Zlatou hokejku, je členem síně slávy českého hokeje i síně slávy IIHF.

    U vrátnice Zimního stadionu Kotlina vzniklo pietní místo, kde mohou fanoušci legendárnímu Souškovi nechat tichou vzpomínku nebo vzkaz.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Kliment, R. Čermák, Nepokoj, Krejčí, Najman, Smutný – D. Košťál, Čejka, Bulín – Holenda, Mlynář, Voříšek (C) – Tecl, T. Ludvík (A), Kuchta (A) – J. Košťál, J. Ludvík, Kalač

    SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Půža, Prokopec, P. Vašíček, Doležal, Elis, J. Čermák – Bureš (A), Adam, D. Čermák, Gregar, Prokš (A), Štěpánek, Malenovský, Štola, Kunstmüller (C), Macek

    Rozhodčí: Jan Doležal – Marek Honza, Tomáš Krejčí.
     
    Jan Čáp, který dnes bude hájit klec žďárských Plamenů, přivádí své mužstvo na led. Hosté v bílých dresech nastoupili na modrou čáru a čekají na příchod domácích.
     
    Bruslaře přivedl z kabiny v červených dresech Martin Nedvěd. Po pozdravech obou týmů si hráči sundavají helmy, následuje totiž minuta ticha jako vzpomínka na legendárního havlíčkobrodského obránce Jana Suchého. Hlasatel na zimním stadionu Kotlina vyčítá dlouhý přehled jeho úspěchů.
     
    Černobílou fotku pana Jana Suchého vystřídal na obrazovce za hostující bránou ukazatel skóre, po minutě ticha může dnešní přípravné utkání začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Hosté sebrali kotouč z buly a Lukáš Bureš nahodil puk do útočného pásma. U nahozeného kotouče byl ovšem jako první Roman Čermák, hrát tak mohou domácí.
     
    00:57
    Luboš Voříšek neměl za hostující bránou dostatek času, tak jen intuitivně posílal zadovkou puk před brankoviště. Tam jej v klidu sebrali obránci Žďáru nad Sázavou.
     
    01:38
    Hosté se ubránili a získali kotouč, nedokázali ale přesně rozehrát. Puk tak doklouzal pouze na zakázané uvolnění, vhazovat se bude po pravici Jana Čápa.
     
    02:06
    Jiří Najman špatně odhadl situaci a propadl ve středním pásmu, Šimon Malenovský jeho zaváhání ale nevyužil, daleko se nedostal.
     
    02:38
    Petr Kuchta se prosmýkl středem hřiště do dobré pozice, z prostoru mezi kruhy ale minul hostující svatyni. Akce pokračovala a z pravé strany pálil Jaroslav Ludvík, jeho pokus Jan Čáp zachytil do výstroje. Hra je přerušena.
     
    03:36
    Do útoku se na druhé straně dostali hráči Plamenů. Martin Gregar se pokoušel vystřelit z pravého kruhu, jeho ránu ale zblokoval Martin Nepokoj do ochranné sítě.
     
    04:03
    Petr Štěpánek si najížděl na pravém křídle a už na něj mířila přihrávka. Do samostatného úniku jej ale nepustil Matěj Krejčí, který puk sklepl ze vzduchu rukavicí.
     
    04:56
    Tohle bylo poměrně nebezpečné! Luboš Kunstmüller nahodil puk z pravé strany, a před bránou jej ještě tečoval Šimon Malenovský. Martin Nedvěd byl ovšem dobře postavený a kotouč z něj nevypadl.
     
    05:13
    Šimon Malenovský opět zahrozil. Před brankovištěm Havlíčkova Brodu se dostal dokonce ke dvěma střelám, Martin Nedvěd ovšem zůstává pozorný.
     
    06:13
    V těchto chvílích jsou jednoznačně nebezpečnější hosté! David Čermák dokázal projít přes obranu Havlíčkova Brodu. Dostal se sice do rohu kluziště, odtud ale narýsoval přihrávku přes šířku pásma na Dominika Adama, proti jehož střele bez přípravy se bravurně stačil přemístit Martin Nedvěd!
     
    07:29
    Tomáš Mlynář poslal těžkou přihrávku vzduchem na pravé křídlo. Vojtěch Holenda ji dokázal zpracovat, při kličce ale nechal kotouč za sebou a hosté se ubránili.
     
    08:19
    Dominik Adam se od hrazení protlačil až před bránu, jeho bekhendový pokus ale Bruslaře vážněji neohrozil. Po něm vystřelil od modré čáry ještě Václav Půža, jeho ránu vytěsnil Martin Nedvěd pravým ramenem.
     
    09:27
    David Kalač teď dobrým napadáním narušil rozehrávku Žďáru nad Sázavou, pak ale o puk u hrazení zase přišel. Hosté tak zůstávají aktivnější a stále hrají na kotouči.
     
    10:18
    Hosté se nastěhovali do pásma Havlíčkova Brodu a Martin Nedvěd musel zakročit proti další střele od modré čáry. Aktivita Plamenů dělá domácím problémy.
     
    11:23
    Bruslaři jsou znovu v problémech! Lukáš Bureš pelášil dopředu úplně sám, tak tak se k němu skvěle vrátil David Košťál a znemožnil mu zakončení. Puk se ovšem vrátil na modrou čáru, odkud vypálil Václav Půža. Puk propadl za Nedvědova záda a z brankoviště jej museli odpálit až obránci!
     
    12:16
    Vojtěch Holenda prošel osou hřiště a rozehrál doprava na Tomáše Mlynáře, jeho rána ale na bránu neprošla. Pak se ještě k puku dostal Matěj Krejčí, s jeho pokusem z pravého kruhu si ovšem Jan Čáp bez problému poradil.
     
    13:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné momenty na obou stranách. David Čermák předložil puk před bránu Dominiku Adamovi, kterého senzačně vychytal Martin Nedvěd! Pak se puku ujali domácí, PETR KUCHTA se sám protlačil až před brankoviště a zblízka propálil gólmana hostů! Bez asistence.
     
    14:41
    Bruslaři nebyli daleko od dvoubrankového vedení. Jakub Čejka vystřelil z levého kruhu a k dorážce se ještě dostal Jan Bulín, hosté ale s vypětím všech sil situaci na brankovišti zachránili.
     
    15:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vedení domácím dlouho nevydrželo. ŠIMON MALENOVSKÝ vybojoval puk, který propadl za domácí obranu, a přesnou střelou nad brankářovo rameno vyrovnává stav utkání! Asistence: Luboš Kunstmüller.
     
    16:36
    David Kalač držel puk v útočném pásmu. I když se mu na modré čáře nabízel Matěj Krejčí, rozhodl se pro přihrávku před brankoviště, tam ale na puk nikdo z domácích nedosáhl.
     
    16:54
    David Kalač se objevil v šanci. Rychlonohý útočník se natlačil před brankoviště, zblízka ale roztaženého Jana Čápa nepokořil.
     
    17:44
    David Košťál teď překvapil hostující obranu nádhernou přihrávkou od pravého mantinelu až před bránu, kam si najížděl Tomáš Mlynář, ten ale pod tlakem hostujícího obránce nezakončil za přesouvajícího se Jana Čápa.
     
    18:24
    Horké chvilky zažívá také Martin Nedvěd na opačné straně. Zcela volný zůstal před brankovištěm Lukáš Bureš, zblízka si ale na mladého brankáře Havlíčkova Brodu nepřišel.
     
    19:13
    Roman Čermák nahodil puk šikovně od modré čáry na teč. Tečovat se nikomu z domácích sice nepodařilo, Jan Čáp puk ale jenom vyrazil před sebe a ze vzduchu jej baseballovým způsobem dorážel Vojtěch Holenda, jenž jenom těsně neuklidil puk do sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první třetině je stav utkání vyrovnaný, a to především díky Martinu Nedvědovi. Plameny hlavně v první polovině úvodní dvacetiminutovky byly aktivnější a vypracovaly si i nebezpečné šance, které jen díky skvělým zákrokům domácího brankáře neskončily gólem. Do vedení se pak paradoxně dostali domácí, a mohli jej ještě navýšit. Vstřelená branka jim vlila čerstvou krev do žil. Místo toho ale Žďár nad Sázavou vyrovnal, první třetina nám tak o výsledku utkání zatím příliš nenapověděla. Ta druhá začne přibližně v 18:46.

    Střely na bránu: 15:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    David Košťál zavezl díky šikovným rukám puk do útočného pásma a vrátil jej na modrou čáru Romanu Čermákovi. Jeho ránu před brankovištěm šikovně tečoval Jan Bulín, Jan Čáp si ovšem poradil.
     
    21:33
    Martin Nepokoj zachytil rozehrávku hostů ve středním pásmu. Následně se uvolnil efektní otočkou a dostal se až do útočného pásma, Jan Čáp jeho střelu vytěsnil levou rukou.
     
    21:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři našli střelce! Marek Tecl nádhernou přihrávkou uvolnil PETRA KUCHTA, který zůstal mezi kruhy úplně sám. Havlíčkobrodský útočník si počínala naprosto chladnokrevně a přišpendlil kotouč pod horní tyč. Hostující gólman byl úplně bez šance. Asistence: Marek Tecl, Martin Nepokoj.
     
    23:15
    Patrik Vašíček napřáhl na modré čáře, jeho rána ale vyletěla příliš vysoko. Přesto se ji hosté pokoušeli tečovat, což vyústilo pouze v hru vysokou holí. Vhazovat se tak bude jen ve středním pásmu.
     
    24:09
    Domácí kvůli laxnímu přístupu ve středním pásmu propadli, čehož mohl využít Dominik Adam. K němu se obránci Havlíčkova Brodu stačili vrátit, přesto se hosté dostali ke střele. Pokus z blízkosti před brankovištěm vykopl Martin Nedvěd svými betony.
     
    24:54
    Martin Nedvěd předvedl další zákrok. Ke střele se dostal Martin Gregar, zblízka ale skulinku v postavení domácího gólmana nenašel.
     
    25:42
    Jan čáp teď vyrazil lehkou střelu Tomáše Ludvíka pravým betonem jen do prostoru kruhu, kde mohl dorážet Roman Čermák. Ten se do kotouče pořádně opřel, trefil ale pouze betony hostujícího brankáře.
     
    26:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. JAKUB ČEJKA si po vyhrané buly narazil kotouč s Davidem Košťálem a střelou z první se od levého mantinelu trefil nad levou ruku překvapeného brankáře hostí. Asistence: David Košťál, Michal Kliment.
     
    26:53
    Domácí se po vstřelené brance i nadále drží v útočném pásmu, aktivita Žďáru nad Sázavou výrazně poklesla. Od modré čáry vystřelil Matěj Krejčí, Jan Čáp si ovšem našel výhled a kotouč v klidu zastavil.
     
    27:21
    Bruslaři vyhráli vhazování ve vlastním pásmu a před Markem Teclem se otevřel volný prostor. Když se před ním sjeli obránci hostů, chtěl rozehrát doleva na Petra Kuchtu, jeho přihrávku ale obrana Plamenů zablokovala.
     
    28:47
    Bruslaři se dlouho drželi v útočném pásmu. Kolem modré čáry kroužil s pukem Roman Čermák, kterého hosté ke střele ale nepustili. Nakonec jen z nouze nahazoval puk od modré čáry Jakub Košťál, aby domácí nepřišli o pásmo, a Jan Čáp raději přerušil hru.
     
    29:34
    Po delší době se dostali hosté do šance, David Čermák byl sám před brankovištěm, narazil ale na připravené betony Martina Nedvěda.
     
    29:52
    Žďár právě vstřelil branku!
    Bruslaři neuvěřitelně propadli ve středním pásmu a hosté ujížděli dva úplně sami na brankáře. DAVID ČERMÁK si narazil puk s Lukášem Burešem a pak už mu nic nebránilo zakončit do odkryté brány. Asistence: Lukáš Bureš.
     
    30:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Reakce domácích na sebe nenechává dlouho čekat. Luboš Voříšek prokázal své zkušenosti a přehled ve hře, když krásnou přihrávkou uvolnil na okraji levého kruhu VOJTĚCHA HOLENDU. Ani on nezazmatkoval, podržel kotouč a vychutnal si natahujícího se brankáře. Asistence: Luboš Voříšek.
     
    31:30
    David Čermák dostal přihrávku z rohu kluziště přímo mezi kruhy, střela mu ale nesedla úplně podle jeho představ a Martin Nedvěd ji mohl vyrazit levým betonem.
     
    32:34
    David Košťál skvělým napadáním získal puk pro Vojtěcha Holednu. Ten se pěknou kličkou uvolnil ve středním pásmu a mohl zamířit do útoku. Puk se zpátky přes Davida Košťála dostal na modrou čáru k Jiřímu Najmanovi, jehož ránu vyrazil Jan čáp betony.
     
    33:29
    Tomáš Mlynář nadvakrát nemohl vystřelit z prostoru mezi kruhy, měl ovšem hlavu nahoře a uvolnil u levé tyče Vojtěcha Holednu. Ten byl ale příliš blízko a gólmana hostů ani po kličce do bekhendu nepřekonal!
     
    33:36
    Hosté se dostali okamžitě do protiútoku! Legendární Luboš Kunstmüller ujížděl sám na brankáře, nedokázal ale v rychlosti zvednout puk nad Nedvědovy betony!
     
    35:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    Michal Smutný nezachytil kotouč ve středním pásmu, díky čemuž se za jeho záda dostal Petr Štěpánek. Ten se prosmýkl až mezi kruhy. Do zakončení se sice nedostal, jeho práci ale dokončil z úhlu na levém křídle MARTIN GREAGAR, který dorazil puk do sítě! Asistence: Petr Štěpánek.
     
    37:16
    Petr Štěpánek také prokazuje své kvality, individuálně prošel přes Martina Nepokoje na pravém křídle a předkládal puk před brankoviště. Tam se ke smůle hostů jeho spoluhráči jen marně natahovali po kotouči.
     
    38:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Roman Čermák udržel puk v pásmu hostů a rozehrál jej na Jana Bulína. Ten měl čas se v rohu kluziště rozhlédnout, aby našel na okraji pravého kruhu volného JAKUBA ČEJKU. Havlíčkobrodský útočník se opřel do kotouče a z první prostřelil Jana Čápa. Asistence: Jan Bulín, Roman Čermák.
     
    39:22
    Žďár právě vstřelil branku!
    Přetahovaná o skóre pokračuje! Václav Půža vyslal pěknou přihrávkou TOMÁŠE DOLEŽALA prakticky do úniku. Hostující hráč s číslem čtrnáct zachoval klid a trefil se mezi betony Martina Nedvěda! Asistence: Václav Půža.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé periodě aktivita hostů viditelně poklesla a Bruslaři se zaslouženě dostali do dvoubrankového trháku. Po jejich chybách hosté dvakrát snížili, Havlíčkův Brod na to v obou případech ovšem rychle zareagoval a vrátil se do dvoubrankového vedení. Na třetí snížení Žďáru nad Sázavou z poslední minuty už ale s odpovědí přijít nestihl. Do třetí třetiny, která začne přibližně v 19:34, si tak nesou hubený jednobrankový náskok.

    Střely na bránu po dvou třetinách: 31:22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    David Košťál získal kotouč v útočném pásmu, pak ale nepřesně přihrál Jakubu Čejkovi, takže domácí o kotouč zase přišli.
     
    40:55
    Bruslaři už pomalu prostřídávali a mezi kruhy stál připravený Luboš Voříšek z druhé lajny, jeho ránu bez přípravy ovšem Jan Čáp zastavil.
     
    41:18
    Petr Štěpánek se dostal za obranu Havlíčkova Brodu na pravém křídle a tlačil se do zakončení, v brankovišti ovšem hbitě máchl lapačkou Martin Nedvěd a letící puk zastavil.
     
    42:08
    Petr Kuchta vedl útočnou akci Havlíčkova Brodu středem hřiště. Přešel modrou čáru, na nic nečekal a vystřelil přes obránce. Jan Čáp si poradil a kotouč vyrazil.
     
    42:18
    Michal Kliment po tvrdé ráně zvedá ruce nad hlavu! Neraduje se ovšem z gólu. Jeho dělovka se totiž odrazila od břevna až ke stropu a sestřelila osvětlení havlíčkobrodské Kotliny. Na led tak míří pracovníci technických služeb, čeká nás pravděpodobně krátká pauza.
     
    42:18
    Pracovníci technických služeb zametli rozbité světlo z ledu, hráči obou mužstev se vrací na led, můžeme pokračovat. Vhazovat se bude po levici Jana Čápa.
     
    42:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Bruslaři se sice drželi v útočném pásmu, pak ale propadli na modré čáře, a do úniku se tak dostal DAVID ČERMÁK. Tomu ještě najížděl do tandemu spoluhráč, vzal však situaci na sebe a poslal kotouč přesně pod horní tyč nad vyrážečku domácího brankáře! Asistence: Dominik Adam.
     
    43:35
    Vojtěch Holenda zavezl puk do útoku po pravém křídle a zadovkou přenechal puk Tomáši Mlynářovi. Ten si sjel na pravý kruh a vystřelil k bližší tyči, hostující brankář ale zůstal pozorný a kotouč vyrazil.
     
    44:20
    Petr Kuchta posunul puk na modrou čáru Jaroslavu Ludvíkovi. Ten vypálil na bránu. Jan Čáp měl zakrytý výhled, takže kotouč jenom vyrazil před sebe. V brankovišti vznikla strkanice, kterou ukončuje až hvizd rozhodčího.
     
    44:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Vašíček – 2 min., hrubost).
     
    44:44
    Radim Prokopec si nahodil kotouč před sebe a snažil se prodrat dopředu, za Michala Klimenta se ale nedostal. Volný kotouč Martin Nedvěd raději přikryl lapačkou.
     
    46:35
    Bruslaři teď měli dvě zajímavé šance. Jakub Čejka nejprve uvolnil přihrávkou přes brankoviště Martina Nepokoje, ten pak z druhé strany hledal před brankovištěm Tomáše Mlynáře. Ani jeden z pokusů ale ke gólu nevedl.
     
    47:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Luboš Voříšek po zvratné kličce přihrál Jiřímu Najmanovi, který našel na vrcholku pravého kruhu JAROSLAVA LUDVÍKA. Ten bez váhání vypálil, hostující gólman nestačil zareagovat. Asistence: Jiří Najman, Luboš Voříšek.
     
    47:24
    Petr Kuchta ujížděl sám na brankáře a měl nakročeno k hattricku, v poslední chvíli byl ale faulovaný. Domácí se dožadují trestného střílení, pokračovat se bude ale přesilovou hrou Havlíčkova Brodu.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Macek – 2 min., sekání).
     
    47:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Jan Bulín přihrál z pravého kruhu na volného ROMANA ČERMÁKA, který zavěsil puk do víka! Asistence: Jan Bulín, Jakub Čejka.
     
    48:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nedvěd – 2 min., podrážení, trest odpyká Krejčí).
     
    48:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru! PETR ŠTĚPÁNEK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud propálil Martina Nedvěda! Asistence: Marek Prokš.
     
    48:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střelecké hody pokračují! Jaroslav Ludvík dostal přihrávku na modrou čáru, kde napřáhl ke střele a jeho ránu ještě tečoval JAN BULÍN! To jsou teď neuvěřitelné momenty, diváci se musí bavit! Asistence: Jaroslav Ludvík, David Košťál.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., držení).
     
    51:11
    Hosté kombinovali v útočném pásmu Havlíčkova Brodu, pak ale Václav Půža ztratil na modré čáře kotouč a do úniku mohl Petr Kuchta, ten ale podklouzl. Bruslaři se alespoň osvobodili.
     
    51:40
    Martin Gregar přihrál Radimu Prokopcovi, který z levého kruhu jen o pár centimetrů přestřelil havlíčkobrodskou bránu.
     
    52:57
    Luboš Voříšek ujel po levém křídle a přihrával přes osu hřiště volnému Tomáši Mlynářovi, ten ale v dobré pozici promáchl puk.
     
    54:12
    Michal Kliment přihrál na pravém křídle rozjetému Davidu Košťálovi. Ten pak hledal před brankoviště sjíždějícího Romana Čermáka, jeho zakončení zastavil až Jan Čáp.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., sekání).
     
    55:12
    Martin Nepokoj vystihl úmysl hostů, vypíchl kotouč a ujížděl sám na brankáře. Jeho zakončení Jan Čáp vyrazil a k dorážce se dostal ještě David Kalač, ani on ale neuspěl.
     
    55:44
    David Kalač dostal přihrávku od Jiřího Najmana. Ujel po pravé straně, přešel přes obránce a položil brankáře na led, pak ale za něj kotouč neprotlačil.
     
    56:23
    Hosté se usadili v pásmu Havlíčkova Brodu. Ke střele napřáhl na modré čáře Václav Půža. Martin Nedvěd měl dobrý výhled a kotouč zachytil.
     
    57:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Košťál nejprve z levé strany uvolnil před brankovištěm Jana Bulína, ten ještě puk za betony hostujícího brankáře nedostal. Pak se ale kotouč znovu dostal před brankoviště, kde dorážel Tomáš Ludvík a po něm znovu JAN BULÍN, jenž se napodruhé už raduje. Asistence: Tomáš Ludvík, David Košťál.
     
    59:39
    První útok Havlíčkova Brodu úřaduje v útočném pásmu. Jan Bulín našel mezi kruhy sjíždějícího Michala Klimenta, jeho rána ale desátou branku v hostující síti neznamená.
     
    Konec zápasu.
     
    Na začátku třetí části hosté vyrovnali, kolem její poloviny se ale strhla neuvěřitelná gólová smršť, která zavařila klávesnice všem přítomným novinářům. Během jedné minuty a 27 sekund padly hned čtyři góly, z toho tři vsítili domácí Bruslaři, kteří si tím nakonec zajistili své vítězství. To už v závěru jen kosmeticky doladili.

    Střely na bránu: 52:36 (15:11, 16:11, 21:14) (20:18:27)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Kuchta, 22. Kuchta (Tecl, Nepokoj), 27. Čejka (D. Košťál, Kliment), 31. Holenda (Voříšek), 39. Čejka (Bulín, R. Čermák), 48. J. Ludvík (Najman, Voříšek), 48. R. Čermák (Bulín, Čejka), 49. Bulín (J. Ludvík, D. Košťál), 58. Bulín (T. Ludvík, D. Košťál) – 16. Malenovský (Kunstmüller), 30. D. Čermák (Bureš), 36. Gregar (Štěpánek), 40. Doležal (Půža), 43. D. Čermák (Adam), 49. Štěpánek (Prokš)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Kliment, R. Čermák, Nepokoj, Krejčí, Najman, Smutný – D. Košťál, Čejka, Bulín – Holenda, Mlynář, Voříšek (C) – Tecl, T. Ludvík (A), Kuchta (A) – J. Košťál, J. Ludvík, Kalač
    SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Půža, Prokopec, P. Vašíček, Doležal, Elis, J. Čermák – Bureš (A), Adam, D. Čermák, Gregar, Prokš (A), Štěpánek, Malenovský, Štola, Kunstmüller (C), Macek

    Rozhodčí: Jan Doležal – Marek Honza, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri