Finsko – Rusko 3:0 (kon.) | Česko – Švédsko 9:3 (kon.)
konec
Česko
9:3 (3:2, 3:1, 3:0)
Švédsko
Pátek 27.08.2021, 18:30 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Kolem švédské brány létá jeden kotouč za druhým, kýžená desátá branka ale ne a ne padnout!
    57:21 BRABENEC - 9:3
     
    57:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelecký účet ještě není uzavřen, Češi přidávají devátou branku a diváci si skandováním rovnou přejí "desítku"! Důraz na brankovišti předvedl JAKUB BRABENEC, kterému se povedlo dostrkat kotouč až za čáru – 9:3. Asistence: Tomáš Chlubna, Ivan Ivan.
    56:40 MYŠÁK - 8:3
     
    56:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen tu osmý gól a využitou přesilovku máme, a můžeme říct, že naprosto zaslouženě! Už předchozí akce zaváněly skórováním, poštěstilo se nakonec kapitánovi JANU MYŠÁKOVI, který z okraje levého kruhu nekompromisně zavěsil do horního rohu – 8:3. Asistence: Sebastián Malát, Pavel Novák.
     
    56:17
    Krátce po sobě pálili Josef Koláček a Pavel Novák, obě nebezpečné rány ale Ollas vyrazil!
     
    55:57
    Michal Gut nabízel kotouč na teč, které se chopil Jakub Kos. Hugo Ollas měl plné betony práce, ale touš se mu povedlo udržet před brankovou čárou.
     
    55:18
    České mužstvo má herně navrch a potvrdit to bude moci v další přesilovce, Elias Stenman už za vysokou hůl sedí na trestné.
     
    51:07
    A poměr sil na ledě se vyrovnává, jelikož Stanislav Vrhel (CZE) se provinil proti pravidlům vysokou holí.
     
    50:51
    Hokejisté se lvem na prsou jdou na přesilovku, Filip Bratt (SWE) je totiž potrestán za napadení.
     
    49:04
    Skvělý obranný zákrok teď předvedl jeden z hráčů první české obranné dvojice, když zezadu vypíchl útočníkovi puk a zamezil mu vystřelit z bezprostřední blízkosti.
     
    46:29
    Ponechaná výhoda je u konce, na trestnou lavici usedá za sekání Tomáš Urban.
     
    46:25
    V ponechané výhodě posunul Stakkestad kotouč na Halléna, který mířil do odkryté brány, na poslední chvíli se ale v cestě puku zjevil beton Málka!
    44:42 KOLÁČEK - 7:3
     
    44:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vůbec jim to ale nejspíš nevadí, další útok se totiž zastavil až ve švédské síti a Česko je už ve čtyřgólovém trháku! Z vrcholu mezikruží vypálil Pavel Novák, do jehož rány vložil šikovně hůl JOSEF KOLÁČEK a usměrnil kotouč mezi gólmanovy betony – 7:3. Asistence: Pavel Novák, David Jiříček.
     
    44:02
    A Ivan Ivan nyní na svou osobu vybojoval faul, Česko si tak zahraje přesilovku. Za sekání jde pykat Ake Stakkestad.
     
    39:28
    Oliver Johansson číhal před brankovištěm na odražený puk, který ale zvedl jenom do Málkovy výstroje!
     
    39:12
    Hokejka Michala Guta (CZE) se zaklesla mezi nohama unikajícího švédského hráče, který se vzápětí poroučel k ledu. Gut tak vyfasoval dvě minuty za podrážení.
    36:54 KONEČNÝ - 6:3
     
    36:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si tříbrankový náskok berou rychle zpátky! Švédové nechali vzadu více prostoru, než by měli, a David Moravec využil této situace, aby posunul zleva puk k pravé tyči, kde číhal JAKUB KONEČNÝ. Ten pak přiťukl do sítě – 6:3. Asistence: David Moravec, Michal Gut.
    35:40 STAKKESTAD - 5:3
     
    35:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po delší době tu máme také švédský gól, kterému pomohla i trocha štěstí. William von Barnekow totiž místo hokejky Alexandera Ljungkrantze našel u pravé tyče jeho brusle, od nichž se puk odrazil přímo na hůl AKEHO STAKKESTADA, který přiklepl za přesouvajícího se brankáře – 5:3. Asistence: Alexander Ljungkrantz, William von Barnekow.
     
    32:41
    Teď už ale zpoza brány Česka vyletěl puk rovnou na hůl Filipa Barklunda, proti jeho pokusu secvakl Málek betony včas!
     
    30:49
    Jan Myšák si ve středním pásmu počíhal, až ostatní hráči dobojují o puk, a pak se natáhl pro nahrávku a vydal dopředu. Nic nevymýšlel a vystřelil z pravého kruhu, Ollas připraven.
    29:20 HRÁDEK - 5:2
     
    29:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už Jakub Konečný se u pravé tyčky natahoval po páté brance Česka, nakonec si u ní připisuje asistenci! Předal totiž kotouč na modrou čáru, kde stál veprostřed připravený MICHAL HRÁDEK, který narýsoval přesnou střelu do levé části svatyně – 5:2. Asistence: Jakub Konečný, Michal Gut.
     
    26:48
    Stakkestad se už natahoval ke střele, jeho úmysl byl ale přerušen hvizdem sudího, který za sekání vylučuje Liama Dowera Nilssona a hrát se bude ve čtyřech.
     
    25:26
    David Jiříček (CZE) nejprve dobře zabránil švédskému protihráči ve střele, vzápětí se však při důrazné hře dopustil držení hole a Švédsko má přesilovku.
     
    22:32
    V rychlém protiútoku posunul Lukáš Stehlík zprava kotouč Michalu Gutovi, jenž jej na ose hřiště chtěl zvednout, trefil ale jen Ollasovu připravenou lapačku!
    20:17 NOVÁK - 4:2
     
    20:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tomuhle se říká parádní příchod z kabiny! Sedmnáct vteřin stačilo Čechům k tomu, aby Švédové lovili z brány čtvrtý puk. PAVEL NOVÁK si na vrcholu mezikruží našel puk a rázným švihem ho uklidil skrz gólmanskou výstroj – 4:2. Asistence: Jan Myšák.
     
    18:46
    Teď si Jakub Málek připsal veledůležitý zákrok! Švédové na něj jeli při vlastním oslabení ve dvou proti nikomu, Ake Stakkestad si přiťukl s Alexanderem Ljungkratzem a poté zakončoval k pravé tyči, tam stihl Málek včas přesunout svou výstroj.
     
    17:40
    Česko si může vzít náskok zpátky, po hákování Williamem von Barnekowem (SWE) bude hrát přesilovku.
    16:58 JOHANSSON - 3:2
     
    16:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A cestu našli, využitou přesilovkou se podruhé v mači dotahují na rozdíl jednoho gólu! Liam Dower Nilsson našel zpoza brány přesně hokejku OLIVERA JOHANSSONA, jenž z první přiklepl křížem na vyrážečku – 3:2. Asistence: Liam Dower Nilsson, Oliver Tärnström.
     
    16:20
    Ta ale brzy skončila a Jiří Ticháček (CZE) už putuje na trestnou lavici. Prohřešek? Držení.
     
    13:19
    Teď už to bylo nebezpečnější! Nejdříve Pavel Novák vyslal dobře mířenou ránu z pravého kruhu, jeho kolega na levém křídle pak ještě dorážel.
     
    12:22
    Od modré čáry vystřelil Victor Sjöholm a Málek jeho ránu skryl v bezpečí lapačky, přes výstroj ho ale sekl William Hallén (SWE), který si odpyká menší trest.
     
    09:43
    Michal Gut (CZE) se stává prvním potrestaným hráčem a Švédsko si tak zahraje dvě minuty v početní převaze.
    07:52 NOVÁK - 3:1
     
    07:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým hrál v ponechané výhodě, kterou proměnil v další trefu! Jan Myšák vypálil od modré a vyražený puk sebral před brankovištěm PAVEL NOVÁK, který si jej stáhl do bekhendu a našel prázdné místo – 3:1. Asistence: Jan Myšák, Stanislav Svozil.
    07:26 GUT - 2:1
     
    07:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zatím to vypadá v Hodoníně na gólové hody. Neuplynulo ani osm minut hry a Česko už znovu vede! Jakub Konečný si pěkně vybruslil z rohu na vrchol levého kruhu a využil toho, že brankář měl zacloněný výhled. Nakonec mu pomohla i teč MICHALA GUTA – 2:1. Asistence: Jakub Konečný, Lukáš Stehlík.
    04:12 JANSSON - 1:1
     
    04:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno, a to hned z první švédské střely utkání! Obránce LUDVIG JANSSON se dostal v nenápadném útoku až na pravé kruh, kde překvapil brankáře střelou na bližší tyč a povedlo se mu najít ve výstroji mezírku – 1:1. Bez asistence.
    02:14 STEHLÍK - 1:0
     
    02:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle vstup do zápasu se naprosté většině fanoušků v Hodoníně zamlouvá, už ve třetí minutě jde totiž národní tým do vedení! Z levé strany vypálil Stanislav Vrhel a jeho pokus vyrazil gólman svými betony jen před sebe, čehož využil dorážející LUKÁŠ STEHLÍK, který v jízdě doklepl puk do prostoru u pravé tyče – 1:0. Asistence: Stanislav Vrhel, Jakub Konečný.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Stehlík (Vrhel, Konečný), 8. Gut (Konečný, Stehlík), 8. Novák (Myšák, Svozil), 21. Novák (Myšák), 30. Hrádek (Konečný, Gut), 37. Konečný (Moravec, Gut), 45. Koláček (Novák, Jiříček), 57. Myšák (Malát, Novák), 58. Brabenec (Chlubna, Ivan) – 5. Jansson, 17. Johansson (Dower Nilsson, Tärnström), 36. Stakkestad (Ljungkrantz, von Barnekow)


    Česko: Málek (Malík) – Jiříček (A), Svozil (A), Šedivý, Pinkas, Hrádek, Moravec, Ticháček – Novák, Koláček, Myšák (C) – Urban, Ivan, Malát – Chlubna, Vrhel, Kos – Stehlík, Gut, Konečný – Brabenec.
    Švédsko: Ollas (Vikman) – Sjöholm, Forsfjäll (A), Bratt, Gabrielson, Jansson, Schreiber, Kumlin – Stakkestad, von Barnekow, Ljungkrantz (A) – Barklund, Dower Nilsson (C), Strömgren – Johansson, Sjödin, Persson – Hallén, Stenman, Magnusson – Tärnström.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Axman, Rampír
    bahis siteleri