Poruba 2011 – Zvolen 0:0 (zruš.) | SHK Hodonín – Kometa Brno B 1:4 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
Ústí n/L – Kadaň 5:4 (kon.) | Liberec – Kladno 3:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Vlci Žilina – Martin 4:1 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 3:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Velké Meziříčí B 3:1 (kon.)
Tábor – Žďár n/S 3:0 (kon.) | Přerov – Lipt. Mikuláš 4:5 (kon.) | Frýdek-M. – Šumperk 2:3 (0:2 po s.n.)
Jihlava – Kolín 4:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 5:1 (kon.) | Vsetín – Trenčín 3:0 (kon.)
Bílina – Chomutov 5:3 (nedohr.) | Děčín – Mostečtí Lvi 5:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Hronov 4:3 (kon.)
Opava – Val. Meziříčí 1:3 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
3:4 (0:0, 1:1, 2:2 - 0:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 02.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:40:14)
     
    V dnešním utkání jsme ze začátku byli svědky ne zrovna moc pěkného a akčního hokeje. To se ale v průběhu rapidně změnilo. Kromě tří vyloučení v první části dnešního utkání se nic moc zajímavého neudálo. Ve druhé třetině už to začalo být s výkony obou týmu o něco žhavější. Po vyloučení z řad Komety, které bylo potrestáno rovnou čtyřmi minutami přišla první branka utkání. Postaral se o ní Tomáš Fořt. Za pár minut však přišla velice rychlá odpověď od Luboše Horkého, který tak stav opět vyrovnal. Čtyři minuty po začátku poslední dvacetiminutovky se prosadil Alexandre Mallet, který tak svůj mančaft poslal poprvé v zápase do vedení. O pět minut později se k němu přidal i Daniel Rákos a už to vypadalo, že i toto utkání skončí stejně jako to minulé. Poté ale odstartovala sága brněnských vyloučení, která byla ve většině případů opravdu zbytečná. Tato až překvapivá nedisciplinovanost byla potrestána Bedřichem Köhlerem, který tak aspoň snížil na rozdíl jedné branky. To donutilo domácí hrát bez brankáře, což se jim nakonec vyplatilo, když pouhých jedenáct sekund před koncem základní hrací doby prostřelil Ondřej Němec vše, co mu stálo v cestě a i díky němu se jeho spoluhráči podívali i do prodloužení. Hosté se opět nechali vyloučit, což se nakonec ukázalo jako zlomové, překvapivě ale ve prospěch Komety. Když Lukáš Pavlík opouštěl trestnou lavici, dostal přesnou přihrávku přesně na svoji holi a vyrazil sám vstříc brankáři Zlína. Toho se mu nepodařilo překonat, podle sudího si ale strážce zlínské svatyně počínal při zákroku nedovoleně a bylo nařízené trestné střílení. To už se mu podařilo využít a tak si výhru připisuje opět mančaft z jihu Moravy.
     
    Konec zápasu.
    63:49 Lukáš PAVLÍK - 3:4
     
    63:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tady si s tím LUKÁŠ PAVLÍK nelámal moc hlavu. Po pár naznačení a kličkách ze strany na stranu poslal kotouč přímo mezi betony Kašíka, který je už nedokázal zaklapnout včas.
     
    63:49
    Tak toto bude ještě velké drama! Radovan Pavlík dostal ihned po odjetí z trestné lavice kotouč a vyřítil se sám vstříc brankáři domácích! Ten sice předvedl opravdu dobrý zákrok, jenže si při něm počínal nedovoleně a tak je nařízeno trestné střílení!
     
    62:39
    Pokud by se ševcům podařilo využít tuto přesilovku, bylo by to pro ně velké vzpružení po posledním prohraném utkání. Obzvláště po takovém závěru třetí třetiny, jaký se jim dneska podařil. Zatím dostal k pár střelám, žádná z nich ale nebyla překvapivá natolik, aby na ni nedokázal Tomek řádně zareagovat.
     
    61:40
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Pavlík – 2 min., podrážení).
     
    61:40
    Oddechový čas pro domácí.
     
    60:44
    Úvodní buly prodloužení vyhrál pro hosty kapitán Holík, který takticky nikam nespěchá a jede s kotoučem až za vlastní bránu. K zakončení se nyní dostal jeho spoluhráč Horký, jeho pokus ale Kašíka moc nezaskočil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:49 Ondřej NĚMEC - 3:3
     
    59:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak dámy a pánové pozor! Toto je výkon jako hrom ze strany domácích. Ti dokázali skvěle vynaložit s jejich riskem bez brankáře a pouhých jedenáct vteřin před koncem ONDŘEJ NĚMEC vyrovnává a pravděpodobně posílá svůj tým do prodloužení. Asistence: Tomáš Mikúš a Jiří Suhrada.
    57:54 Bedřich KÖHLER - 2:3
     
    57:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po dlouhém obléhání svatyně brankáře Tomka přišel zasloužený trest za mnoho zbytečných vyloučení. Postaral se o něj BEDŘICH KÖHLER, který vstřelil tuto branku s velkým štěstím, přes odraz od zad brankáře Komety.
     
    57:41
    Nedisciplinovanost Komety je v posledních minutách opravdu neomluvitelná jak ze strany trenéra tak i z ochozů zlínského stadionu. Hráči Brna by se přece jenom mohli trochu umírnit, vzhledem k tomu, že se jedná o přátelský zápas.
     
    56:42
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Haščák – 2 min., krosček).
     
    56:01
    Opravdu dlouhá přesilovka se nám již chýlí ke konci a atmosféra na ledě houstne a houstne. Pokud ještě nedojde k žádné šarvátce tak to bude velkým překvapením pro mnohé.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 30. Fořt (Mikúš), 58. Köhler, 60. Němec (Mikúš, Suhrada) – 33. Horký (Zaťovič), 45. Mallet (Kučeřík, Haščák), 50. Rákos (Kollár), 64. Pavlík (TS)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Suhrada, Němec, Trška, Ferenc, Novotný, Gazda, Hamrlík – Mikúš, Fořt (C), Vopelka (A) – Köhler, Honejsek, Šlahař – Hejcman, Fryšara, Okál – Sebera, Sedláček, Karafiát
    HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – Kučeřík, Roth, Ďaloga, Holland, Gulaši, Mikyska, Bartejs – Zaťovič, Holík (C), Horký – Haščák, Krištof, Mallet (A) – Kusko, Kollár, Pavlík – Magee, Rákos, Šoustal

    Rozhodčí: Šudoma, Vrba – Kučera, Vašíček
    bahis siteleri