Třinec – Fribourg cz 3:4 (kon.) | IFK Helsinky – Zürich 0:2 (kon.) | Frölunda – Mladá Boleslav cz 4:3 (kon.)
Mnichov – SønderjyskE 6:2 (kon.) | Mannheim – Cardiff 7:2 (kon.) | HC Slovan – Leksands IF 2:4 (kon.)
Lausanne – Rauma 0:3 (kon.) | Zug – Rögle BK 1:2 (po pr.)
konec
Adler Mannheim
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
Cardiff Devils
Čtvrtek 02.09.2021, 19:00 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Cardiff má za sebou obdobné počínání jako jeho německý soupeř. Hokejisté z Cardiffu sice nejprve nestačili ve zmíněném duelu na Mannheim 0:5, v dalším domácím utkání však vyzráli na švýcarské Lausanne. Svěřenci kouče Jarroda Skaldeho zvítězili 4:1. Za domácí tým se prosadil Sam Duggan, Brodie Reid a dvěma zásahy přispěl k výhře člen elitní formace Cardiffu Cole Sanford.
     
    Mannheim vkročil do nového ročníku Ligy mistrů skvěle. Hráči z Německa vyhráli na půdě Cardiffu vysoko 5:0 a připsali si první cenné tři body. Na výhře Mannheimu se podílela hned pětice různých střelců. Ve druhém venkovním utkání mannheimští hokejisté zajížděli na led finské Raumy, které podlehli 1:5. Jedinou branku svého týmu obstaral ve třetí části obránce Joonas Lehtivuori.
     
    Krásný čtvrteční podvečer u sledování hokejové Ligy mistrů! Na programu je nyní třetí hrací kolo, v němž změří síly ve vzájemném duelu Mannheim s Cardiffem. Utkání startuje v 19.00 hodin, přeji příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Melart, Holzer, Katic, Reul, Preto, Larkin, Dziambor, Akdag – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Dawes, Szwarz, Wohlgemuth – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Klos.

    Cardiff Devils: Carruth (Kozun) – Register, Richardson, O´Connor, Mikkelson, Sullivan – Cox, Lammon, Sanford – Crandall, Dupont, Reid – McNally, Dixon, Duggan – Waller.

    Rozhodčí: Schukies, Iwert – Hurtik, Hofer.
     
    Ještě jednou přeji příjemný podvečer všem hokejovým fandům. Utkání skupiny C mezi Mannheimem a Cardiffem startuje za necelou půlhodinu. Mezitím si můžete pročíst sestavy obou celků.
     
    Oba týmy jsou již na ledové ploše, nyní si poslechneme státní hymny. Utkání startuje za několik okamžiků.
     
    Státní hymny již dozněly, utkání může odstartovat!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Úvodní vhazování vyhrál pro svůj tým útočník Trevor Cox. Hosté se posunuli okamžitě do útočného pásma, kde ovšem dobře zapracovali obránci Mannheimu.
     
    00:28
    První náznak šance v tomto utkání. Matthias Plachta vyslal nenápadnou střelu z pravé strany, ale brankář Carruth vytasil proti jeho pokusu své betony.
     
    01:08
    Nyní už to bylo z domácí strany zajímavější! Nigel Dawes ve velké rychlosti střílel do horní části branky, ale domácí útočník nastřelil pouze tyčku!
     
    01:51
    Domácí hokejisté rozjeli další útočnou akci. Larkin nahrával po přejezdu modré čáry svým spoluhráčům, ale kotouč si nakonec sebral brankář Carruth.
     
    02:37
    Mannheim se snaží od začátku zápasu útočit! Luca Tosto dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud hned vypálil. Brankář Carruth si našel výhled.
     
    03:21
    Domácí hokejisté i nadále pokračují ve svém tlaku. Před brankou byl aktivní útočník Plachta, kterého bránil obránce Mikkelson, ale Carruth i přesto musel zasahovat.
     
    04:08
    Cardiff uklidňuje divokou hru v obranném pásmu a oba týmy zároveň posílají na ledovou plochu čerstvé síly. Mezitím Brückmann musel být v pozoru.
     
    04:47
    Philipp Preto obdržel přesnou přihrávku do jízdy, ale ve své akci nemohl pokračovat. Rozhodčí píská postavení mimo hru a hra je na chvíli přerušena.
     
    05:24
    Domácí znovu ve velké šanci! Borna Rendulic chtěl střílet z bezprostřední blízkosti na pravé straně, ale kotouč mu na poslední chvíli sjel z čepele.
     
    05:54
    Po delší době se do útočného pásma propracovali také hostující hráči. Justin Crandall zasekl hru po přejezdu modré čáry, ale jeho střela byla nepřesná.
     
    06:08
    Brankář Carruth se v úvodních minutách hry rozhodně nenudí. Nyní na něj poslali domácí hokejisté prudkou střelu z levé strany, ale gólman Cardiffu opět zasáhl.
     
    06:58
    Mannheim vysunul své napadání hluboko do útočného pásma, ale Cardiff si i s trojicí napadajících protihráčů dokázal poradit. Hra je ve středním pásmu.
     
    07:46
    Jordan Szwarz kličkoval s kotoučem na hokejce v rohu kluziště, ale poslední obránce Cardiffu včas zapracoval a odpálil kotouč pro svůj tým do bezpečí.
     
    08:34
    Mikkelsonovi ujel kotouč až do rohu kluziště, ale mannheimští hokejisté se nedokázali probojovat přes dva protihráče. Mezitím kotouč končí ve středním pásmu.
     
    09:13
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku tohoto duelu! LUCA TOSTO obdržel dobrou přihrávku přímo do jízdy, následně si srovnal kotouč na čepeli a přesnou střelou z kruhu nedal Carruthovi šanci zasáhnout. Asistence: Korbinian Holzer.
    09:13 Luca TOSTO - 1:0
     
    10:11
    Cardiff se snaží rychle odpovědět, ale domácí hokejisté jsou zatím pohyblivější. Nyní měl velkou šanci před brankou hostů Plachta, Carruth zasáhl.
     
    10:54
    Szwarz přenechal kotouč do tandemu svému spoluhráči a brankář Carruth musel opět zasahovat! Hostující gólman znovu podržel svůj tým nad vodou.
     
    11:45
    První vyloučení zápasu má na svědomí útočník z domácích řad. Tim Wohlgemuth (MAN) obdržel od rozhodčích dvouminutový trest za držení.
     
    12:11
    Obrovská možnost pro Mannheim! Domácí ujeli ve vlastním oslabení do přečíslení dvou proti jednomu. Kraemmer si vyměnil kotouč s Plachtou, ale Carruth se nadvakrát stačil přemístit.
     
    12:54
    Cardiff se zatím ve své první přesilové hře v tomto utkání k ničemu nedostává. Matt Register musí couvat pro kotouč až do svého obranného pásma.
     
    13:46
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté utíkají svému soupeři do dvoubrankového vedení! RUSLAN ISKHAKOV vystihl nepřesnou rozehrávku hostů a talentovaný útočník v samostatném úniku nezaváhal. Carruthovi projel kotouč mezi betony. Bez asistence.
    13:46 ISKHAKOV - 2:0
     
    14:48
    Domácí hokejisté své oslabení přečkali bez úhony. Carruth musí být znovu v pozoru po střelách domácích obránců od modré čáry. Hra pokračuje dál.
     
    15:28
    Kraemmer byl dobře postavený v útočném pásmu před brankou hostů, ale gólman Carruth byl opět rychlejší. Hra je přerušena, za chvíli budeme pokračovat.
     
    15:41
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu, ale další ohrožení Carruthovy branky z toho nebylo. Mannheim se nepřesnou přihrávkou vyhání ven z pásma.
     
    16:15
    Stephen Dixon si chtěl sebrat letící kotouč ze vzduchu na svou hokejku, ale prudký pas nezachytil. Puk si na své hokejky berou zpět domácí hokejisté.
     
    17:10
    Brückmann nyní pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Obránce Akdag rozjel útočnou akci středem kluziště, ale domácí hokejisté se daleko nedostali.
     
    17:57
    Formace kolem Iskhakova opět zaúřadovala v útočném pásmu. Před brankou čekal ještě zaparkovaný Rendulic, kterého však hostující obránci pokryli.
     
    18:41
    Individuální akce v podání Rendulice! Domácí útočník nejprve kličkoval před brankou hostů, následně si vyměnil puk s Plachtou a vystřelil. Carruth zasáhl.
     
    19:50
    Poslední útok domácích v první třetině. Mannheim se snažil protlačit do útočného pásma po levé straně kluziště, ale obránci Cardiffu byli pozorní.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní třetině byli jednoznačně lepší domácí hokejisté. Ti odskočili svému soupeři do jednobrankového vedení, když se prosadil Luca Tosto. Vedení domácího týmu ještě vylepšil v probíhající třetině talentovaný útočník Ruslan Iskhakov. Mannheimští hokejisté vedou po dvaceti minutách nad Cardiffem o dvě branky.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:45 hodin.
     
    Hráči jsou zpět na ledové ploše, druhá třetina může odstartovat!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Vhazování ve středovém kruhu vyhráli opět domácí hokejisté, kteří se ihned přesunuli do útočného pásma. Jeden z hostujících obránců odpálil puk do bezpečí.
     
    20:48
    Register uklidnil hru za svou brankou a počkal na své spoluhráče, kteří dostřídají. Dupont následně tečoval kotouč na modré čáře do útočného pásma.
     
    21:34
    Další slibná příležitost pro domácí celek! Jeden z hráčů Mannheimu střílel po přejezdu útočné modré čáry, ale Carruth si střelu pohlídal. Hra pokračuje dál.
     
    21:59
    Zdá se, že se hosté pomalu dostávají do hry. Brandon McNally střílel z dobré pozice na pravém kruhu, ale Brückmann zasáhl a přerušil hru.
     
    22:54
    Německý brankář musel ze svého repertoáru vytáhnout další úspěšný zákrok. Po střele jednoho z hostujících hráčů Brückmann vytasil svoje betony.
     
    23:31
    Hra se rychle obrátila na druhou stranu. Carruth ovšem tentokrát zasahovat nemusel, ale vhazovat se bude po jeho levé ruce. Mannheim i nadále útočí.
     
    24:02
    Mikkelson nahodil kotouč do útočného pásma, ovšem domácí obránci byli na svém místě. Hraje se ve středním pásmu, rozhodčí hru nechávají plynout.
     
    25:05
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vedou už o tři branky! Velkou chybu udělal na obranné modré čáře obránce Richardson, čehož využil útočník ANDREW DESJARDINS. Domácí forvard udělal pár kroků k brance a se štěstím překonal brankáře Carrutha. Asistence: Denis Reul, Matthias Plachta.
    25:05 DESJARDINS - 3:0
     
    25:39
    Domácí hokejisté stále nemají dost a nadále se tlačí do útočného pásma! Velkou šanci měl nyní na hokejce obránce Thomas Larkin, který však nebyl úspěšný.
     
    26:02
    Hra se přelévá z jednoho konce na druhý. Jeden z hostujících hráčů prověřil pozornost brankáře Brückmanna střelou z pravé strany, domácí gólman zasáhl.
     
    26:31
    Josh Lammon se svými spoluhráči vyvinuli na domácí hráče tlak v jejich obranném pásmu a výsledkem byl další zákrok brankáře Felixe Brückmanna.
     
    26:47
    Neuvěřitelné! Borna Rendulic ujel všem protihráčům, ale ve svém samostatném úniku nastřelil jen připraveného brankáře Carrutha.
     
    27:44
    Luca Tosto spěchal se svým spoluhráčem v jedné formaci hned do útočného pásma, následně vystřelil přes obránce, ale jeho rána nebyla úspěšná.
     
    28:24
    McNally ještě bojoval v rohu kluziště útočného pásma, ale v souboji o kotouč byli úspěšnější domácí. Mannheim vzápětí přenesl hru na druhou stranu.
     
    30:06
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Zdá se, že domácí hokejisté kráčí za vítězstvím! Nigel Dawes zvedl hlavu a vzápětí našel v mezikruží připraveného THOMASE LARKINA. Domácí obránce přesnou ranou propálil Carrutha. Asistence: Nigel Dawes, Andrew Desjardins.
    30:06 Thomas LARKIN - 4:0
     
    31:11
    Cardiff se na chvíli usadil v útočném pásmu, ale domácí obránci byli znovu velmi pozorní a nedovolili případné ohrožení branky Felixe Brückmanna.
     
    31:57
    Ve vzduchu visí pátý gól domácích! Ruslan Iskhakov si najel do mezikruží, odkud prudce vypálil zápěstím, ale Carruthovu branku těsně přestřelil.
     
    32:37
    A znovu talentovaný útočník Ruslan Iskhakov. Mladý forvard znovu vystřelil z nebezpečného prostoru před brankou, ale i tentokrát byl úspěšnější Carruth.
     
    33:51
    Rozhodčí má zdviženou pravici a hodlá vylučovat. Na trestnou lavici putuje jako první z hostující strany útočník Brandon McNally (CAR) za držení.
     
    33:57
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Trvalo to jen chvíli a brankář Carruth loví ze své sítě pátý kotouč! BORNA RENDULIC vystřelil po přihrávce od svého spoluhráče a z kruhu přesně prostřelil smutného brankáře Cardiffu. Asistence: Mark Katic, Nicolas Kraemmer.
    33:57 RENDULIC - 5:0
     
    34:24
    Teď mohl Cardiff zaznamenat premiérový zásah v tomto utkání! Přes Mikkelsona se kotouč dostal až na Stephena Dixona, který trefil betony Brückmanna.
     
    34:57
    Carruth má další práci. Mannheim podnikl útočný výpad a hostující gólman musel zasahovat. Po střele Kraemmera se bude vhazovat v útočném pásmu domácích.
     
    35:57
    Hra má velký spád, téměř se nepřerušuje. Thomas Larkin uklidnil hru ve svém obranném pásmu a pomohl spoluhráčům s dostřídáním.
     
    36:34
    Hosté se snaží s výsledkem něco udělat, ale pozorná obrana Mannheimu nedopřává hostujícím hráčům příliš prostoru před brankou. Brückmann nemusel zasahovat.
     
    37:37
    Arkadiusz Dziambor udržel kotouč na své hokejce v útočném pásmu, ale k dalšímu ohrožení branky se domácí hokejisté už nedostali. Hra pokračuje dál.
     
    38:48
    Velká příležitost pro domácí celek! Ilari Melart se obtočil kolem branky a svou střelou pořádně vystrašil brankáře Carrutha. Skóre se ovšem nemění.
     
    39:04
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hostující hráči dočkali! COLE SANFORD chtěl v přečíslení dva na jednoho přihrát svému spoluhráči, ale jeden z domácích hráčů si nešťastně srazil puk do sítě. Cardiff prohrává o čtyři branky. Bez asistence.
    39:04 SANFORD - 5:1
     
    39:48
    V poslední minutě druhé třetiny se domácí hokejisté ještě propracovali do útočného pásma, ale hosté další komplikace ve svém obranném pásmu nepřipustili.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dějství nabídlo nejenom zajímavou podívanou, ale zejména hned čtyři góly! Skóre na rozdíl tří branek upravil v 26. minutě útočník Andrew Desjardins, na kterého ještě navázal střelec Thomas Larkin a Borna Rendulic. V poslední minutě druhé třetiny se ovšem dočkali také hráči z Cardiffu, kteří po šťastné trefě Coleho Sanforda prohrávají v Mannheimu o čtyři branky.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:35 hodin.
     
    Oba týmy jsou ze svých kabin zpátky na ledové ploše, třetí třetina začíná za malý okamžik.
     
    40:00
    Trenéři Cardiffu udělali pro třetí třetinu změnu ve svém brankovišti. Mac Carruth před třetí třetinou přepouští místo svému kolegovi Taranu Kozunovi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Trevor Cox vyhrál úvodní vhazování ve středovém kruhu a hosté se přesunuli do útočného pásma. Brückmann ovšem nemusel zasahovat.
     
    40:42
    Denis Reul rozehrál kotouč na svého spoluhráče ve středím pásmu, ale daleko s pukem na hokejce se domácí neprobojovali. Oba týmy střídají.
     
    41:14
    Rendulic znovu zaměstnal hostující obranu svými kličkami v mezikruží, ale jeho následná přihrávka na modrou čáru byla nepřesná. Hra pokračuje dál.
     
    42:14
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vedou znovu o pět branek! RUSLAN ISKHAKOV vystřelil z dobré pozice z pravé strany a prostřelil brankáře Kozuna, který nahradil ve třetí třetině svého kolegu Carrutha. Bez asistence.
    42:14 ISKHAKOV - 6:1
     
    43:11
    Domácí hokejisté stále útočí a nadále tlačí do plných. Borna Rendulic nebezpečně kroužil kolem branky, ale Kozun nemusel zasahovat.
     
    44:17
    Matthias Plachta si udělal prostor na pravé straně a natlačil se s kotoučem na hokejce až před Kozuna. Brankář Cardiffu udržel puk před brankovou čárou.
     
    45:01
    Další velká šance domácího celku! Útočník Plachta se tentokrát propracoval do nadějné střelecké pozice, ale Kozun byl pozorný a zasáhl.
     
    45:34
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují i nadále! Hosté obrali domácí obranu o kotouč a Brückmann rázem inkasuje podruhé v utkání. McNally našel svou střílenou přihrávkou BRENDANA MIKKELSONA, který jen nastavil svoji čepel a kotouč nasměroval do sítě. Asistence: Brandon McNally.
    45:34 Brendan MIKKELSON - 6:2
     
    46:34
    Hosté jsou rázem při chuti a Brückmann musel krotit na své hrudi další nebezpečné pokusy od hráčů Cardiffu. Hra bude pokračovat v obranném pásmu domácích.
     
    47:42
    Brodie Reid nahrával ve velké příležitosti svému spoluhráči na opačnou stranu, ale Brückmann se stačil včas přesunout a uhájil svoji branku.
     
    48:18
    Cardiff se nadechl k dalšímu velkému tlaku! Matt Register napřáhl na pravé straně kluziště, odkud okamžitě vypálil, ale jeho rána letěla mimo branku.
     
    49:31
    Další dobrý pokus ze strany hostí. Mannheim se v posledních minutách spíše brání. Josh Lammon dojížděl kotouč u branky, ale Brückmann střelu kryje.
     
    50:28
    Po delší době se usadili v útočném pásmu také domácí hokejisté. Iskhakov byl hodně aktivní před brankou soupeře, ale i tentokrát Kozun včas zasáhl.
     
    51:16
    Další nájezd domácích hráčů do útočného pásma. Dziambor v rychlé jízdě posílal kotouč do horní části branky, ale puk skončil zablokovaný v ochranné síti.
     
    51:24
    Domácí hráči byli opět velmi blízko dalšímu vstřelenému gólu. Cardiff se štěstím uhájil svoji branku, ale domácí se znovu osmělují a nadále útočí.
     
    52:19
    Mannheimský útok přerušil v obranném pásmu hostí Richardson, který obrátil hru na druhou stranu kluziště. Tam pro změnu byli úspěšnější domácí.
     
    53:17
    Další nebezpečný útok ze strany domácích. Jeden z hráčů Mannheimu se dostal do dobré pozice před brankářem Kozunem, ale ani tentokrát se skóre nemění.
     
    53:35
    Na druhé straně kluziště musel pro změnu být v pozoru brankáře Felix Brückmann. Domácí muž s maskou se nenechal překvapit a přerušil hru.
     
    53:44
    Lean Bergmann se natahoval po puku, když na něj mířila prudká přihrávka ze středu kluziště. Ač má domácí útočník dlouhou hokejku, na kotouč nedosáhl.
     
    54:08
    Velká možnost pro Mannheim! Sedmý zářez měl na hokejce aktivní Borna Rendulic, který však prudký pas od svého spoluhráče nezpracoval.
     
    54:54
    Na druhé straně musel dávat pozor brankář Brückmann. Trevor Cox mířil sám na německého brankáře, ale nedokázal ideálně zakončit, jelikož mu na záda dýchal dojíždějící obránce Akdag.
     
    55:03
    Brankáři se v posledních minutách hry rozhodně nenudí, naopak jim stále přibývají úspěšné zákroky. Kozun teď vytasil svoji lapačku proti tvrdé střele od modré čáry.
     
    55:29
    A další úspěšný zákrok brankáře Cardiffu. Luca Tosto vystřelil z pravé strany a jeho ránu zápěstím zkrotil na své hrudi pohotový gólman Taran Kozun.
     
    56:11
    Mark Katic udělal kličku jednomu obránci hostí a vzápětí nahrál Plachtovi! Druhý jmenovaný chtěl střílet z první, ale rána mu příliš nesedla.
     
    56:59
    Chyba ve středním pásmu a další samostatný únik na straně Cardiffu. V akci byl opět centr elitní formace Trevor Cox, který ani tentokrát na Brückmanna nevyzrál.
     
    57:42
    Dupont se svým spoluhráčem chtěli rychle vyhodit kotouč alespoň do středního pásma, což se povedlo, ale vzápětí se píská postavení mimo hru.
     
    58:03
    Další prohřešek na straně hostí znamená přesilovou hru pro domácí Mannheim! Joshua Waller (CAN) se provinil držením hole a už sedí na trestné lavici.
     
    58:45
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Domácí se okamžitě zabydleli v útočném pásmu, přičemž Rendulic nahrál na pravou stranu Kraemmerovi, který ještě celou situaci vyšperkoval přihrávkou na RUSLANA ISKHAKOVA. Talentovaný útočník už jen pohodlně uklízel kotouč do prázdné branky. Asistence: Nicolas Kraemmer, Borna Rendulic.
    58:45 ISKHAKOV - 7:2
     
    59:34
    Utkání se už jen dohrává, o vítězi celého duelu je rozhodnuto. Nyní ještě jeden z domácích hráčů pokoušel přehodit beton Kozuna, ale neúspěšně.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Mannheim si ve třetí části upevnil své vedení, když se dvakrát prosadil talent Ruslan Iskhakov, jenž dokonal hattrick. Druhý gól Cardiffu v tomto utkání si připsal na své konto obránce Brendan Mikkelson, jenž povedenou tečí překonal brankáře Brückmanna. Více už toho ale hosté nestihli a Mannheim vítězí po zásluze 7:2. Cardiff naopak zůstává v tabulce skupiny C na třech bodech.
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji moc za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (21:10:07)

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 10. Tosto (Holzer), 14. Iskhakov, 26. Desjardins (Reul, Plachta), 31. Larkin (Dawes, Desjardins), 34. Rendulic (Katic, Kraemmer), 43. Iskhakov, 59. Iskhakov (Kraemmer, Rendulic) – 40. Sanford, 46. Mikkelson (McNally)


    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Melart, Holzer, Katic, Reul, Preto, Larkin, Dziambor, Akdag – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Dawes, Szwarz, Wohlgemuth – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Klos.
    Cardiff Devils: Carruth (41. Kozun) – Register, Richardson, O´Connor, Mikkelson, Sullivan – Cox, Lammon, Sanford – Crandall, Dupont, Reid – McNally, Dixon, Duggan – Waller.

    Rozhodčí: Schukies, Iwert – Hurtik, Hofer
    thejrc.org