Třinec – Fribourg cz 3:4 (kon.) | IFK Helsinky – Zürich 0:2 (kon.) | Frölunda – Mladá Boleslav cz 4:3 (kon.)
Mnichov – SønderjyskE 6:2 (kon.) | Mannheim – Cardiff 7:2 (kon.) | HC Slovan – Leksands IF 2:4 (kon.)
Lausanne – Rauma 0:3 (kon.) | Zug – Rögle BK 1:2 (po pr.)
konec
Adler Mannheim
7:2 (2:0, 3:1, 2:1)
Cardiff Devils
Čtvrtek 02.09.2021, 19:00 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 ISKHAKOV - 7:2
     
    58:45
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Domácí se okamžitě zabydleli v útočném pásmu, přičemž Rendulic nahrál na pravou stranu Kraemmerovi, který ještě celou situaci vyšperkoval přihrávkou na RUSLANA ISKHAKOVA. Talentovaný útočník už jen pohodlně uklízel kotouč do prázdné branky. Asistence: Nicolas Kraemmer, Borna Rendulic.
    45:34 Brendan MIKKELSON - 6:2
     
    45:34
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují i nadále! Hosté obrali domácí obranu o kotouč a Brückmann rázem inkasuje podruhé v utkání. McNally našel svou střílenou přihrávkou BRENDANA MIKKELSONA, který jen nastavil svoji čepel a kotouč nasměroval do sítě. Asistence: Brandon McNally.
    42:14 ISKHAKOV - 6:1
     
    42:14
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vedou znovu o pět branek! RUSLAN ISKHAKOV vystřelil z dobré pozice z pravé strany a prostřelil brankáře Kozuna, který nahradil ve třetí třetině svého kolegu Carrutha. Bez asistence.
    39:04 SANFORD - 5:1
     
    39:04
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hostující hráči dočkali! COLE SANFORD chtěl v přečíslení dva na jednoho přihrát svému spoluhráči, ale jeden z domácích hráčů si nešťastně srazil puk do sítě. Cardiff prohrává o čtyři branky. Bez asistence.
    33:57 RENDULIC - 5:0
     
    33:57
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Trvalo to jen chvíli a brankář Carruth loví ze své sítě pátý kotouč! BORNA RENDULIC vystřelil po přihrávce od svého spoluhráče a z kruhu přesně prostřelil smutného brankáře Cardiffu. Asistence: Mark Katic, Nicolas Kraemmer.
    30:06 Thomas LARKIN - 4:0
     
    30:06
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Zdá se, že domácí hokejisté kráčí za vítězstvím! Nigel Dawes zvedl hlavu a vzápětí našel v mezikruží připraveného THOMASE LARKINA. Domácí obránce přesnou ranou propálil Carrutha. Asistence: Nigel Dawes, Andrew Desjardins.
    25:05 DESJARDINS - 3:0
     
    25:05
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vedou už o tři branky! Velkou chybu udělal na obranné modré čáře obránce Richardson, čehož využil útočník ANDREW DESJARDINS. Domácí forvard udělal pár kroků k brance a se štěstím překonal brankáře Carrutha. Asistence: Denis Reul, Matthias Plachta.
    13:46 ISKHAKOV - 2:0
     
    13:46
    Mannheim právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté utíkají svému soupeři do dvoubrankového vedení! RUSLAN ISKHAKOV vystihl nepřesnou rozehrávku hostů a talentovaný útočník v samostatném úniku nezaváhal. Carruthovi projel kotouč mezi betony. Bez asistence.
    09:13 Luca TOSTO - 1:0
     
    09:13
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku tohoto duelu! LUCA TOSTO obdržel dobrou přihrávku přímo do jízdy, následně si srovnal kotouč na čepeli a přesnou střelou z kruhu nedal Carruthovi šanci zasáhnout. Asistence: Korbinian Holzer.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 10. Tosto (Holzer), 14. Iskhakov, 26. Desjardins (Reul, Plachta), 31. Larkin (Dawes, Desjardins), 34. Rendulic (Katic, Kraemmer), 43. Iskhakov, 59. Iskhakov (Kraemmer, Rendulic) – 40. Sanford, 46. Mikkelson (McNally)


    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Melart, Holzer, Katic, Reul, Preto, Larkin, Dziambor, Akdag – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Dawes, Szwarz, Wohlgemuth – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Klos.
    Cardiff Devils: Carruth (41. Kozun) – Register, Richardson, O´Connor, Mikkelson, Sullivan – Cox, Lammon, Sanford – Crandall, Dupont, Reid – McNally, Dixon, Duggan – Waller.

    Rozhodčí: Schukies, Iwert – Hurtik, Hofer
    thejrc.org