Čerepovec – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 3:2 (kon.) | Kazaň – Jokerit 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 3:6 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:3 (1:1, 1:0, 0:2)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 02.09.2021, 18:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:40 Linden VEY - 2:3
     
    54:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostům se povedl obrat ve skóre. Dostali se do rychlého útoku, Burdasov se svým bekhendem sice ještě neuspěl, když Šostak dokázal vyrazit betonem, jenže to bylo pouze na hůl LINDENA VEYE a ten zblízka zametl puk za brankovou čáru – 2:3. Asistence: Anton Burdasov.
    45:44 Fredrik HÄNDEMARK - 2:2
     
    45:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže domácí propadli v útočném pásmu, vznikl rychlý brejk, přihrávku na levou stranu dostal FREDRIK HÄNDEMARK a prudkým švihem se trefil pod horní tyčku – 2:2. Asistence: Marat Chusnutdinov, Kirill Kirsanov.
    30:56 Jakob STENQVIST - 2:1
     
    30:56
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Nápor domácích nese své ovoce, opět jdou do vedení! Po sraženém pokusu o zasunutí zpoza branky se puk dostal k modré čáře, Rykov přiklepl na JAKOBA STENQVISTA a ten svým švihem prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. Asistence: Jegor Rykov, Maxim Kolmykov.
    04:13 Robert ROOBA - 1:1
     
    04:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Po jednoduché kombinaci pod modrou čárou doputoval puk na hůl ROBERTA ROOBY, ten využil toho, že jeden z jeho spoluhráčů clonil brankáři a jeho švih skončil v síti – 1:1. Asistence: Jegor Rykov, Jakob Stenqvist.
    01:20 Kirill MARČENKO - 0:1
     
    01:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se vůbec poprvé dostali trvaleji do útočného pásma a hned z toho byl gól. Při akci se puk dostal na levou stranu a KIRILL MARČENKO doslova procedil puk za Šostakova záda – 0:1. Asistence: Fredrik Händemark.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. Rooba (Rykov, Stenqvist), 31. Stenqvist (Rykov, Kolmykov) – 2. K. Marčenko (Händemark), 46. Händemark (Chusnutdinov, Kirsanov), 55. Vey (Burdasov)


    Severstal Čerepovec: Šostak (Šugajev) – Press (A), Chochlov, Stenqvist, Rykov, M. Tichonov, Timašov, Makejev, Rogov – J. Morozov (C), Rasskazov, Liška – Geraskin (A), Guslistov, Rooba – Dumbadze, Kodola, Vovčenko – Mojsejev, A. Alexejev, Kolmykov.
    SKA Petrohrad: Samonov (Askarov) – Ožiganov (A), Fantenberg, Falkovskij, Tokranov, Pylenkov, Dyblenko, Kirsanov – Burdasov (A), Vey, Timkin (C) – Chusnutdinov, Kemppainen, Kuzmenko – Bardakov, Händemark, K. Marčenko – Moisejev, Kameněv, Čibrikov – Mičkov.

    Rozhodčí: Gofman, Judakov – Ponamarenko, Černyšjov

    Diváci: 2 726
    thejrc.org