Čerepovec – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 3:2 (kon.) | Kazaň – Jokerit 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 3:6 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
HK Soči
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 02.09.2021, 18:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:44 Martin BAKOŠ - 4:0
     
    51:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Teď už je zřejmě rozhodnuto. Rozjetý MARTIN BAKOŠ převzal ve středním pásmu Pilipenkovu přihrávku, mazácky nasadil kličku Mašínovi a nakonec zahrál na housle Alikinovi. Asistence: Kirill Pilipenko.
    28:03 Kirill PILIPENKO - 3:0
     
    28:03
    Soči právě vstřelilo branku!
    Teď navíc přichází třetí rána! Soči se dostalo do úniku dva na jednoho. Na jeho konci přihrával Vicharev z levé strany úplně volnému KIRILLU PILIPENKOVI, který střelou bez přípravy vymetl pravý horní růžek Alikinovy klece. Lapačka ruského gólmana máchla jen do prázdna. Asistence: Denis Vicharev a Martin Bakoš.
    06:28 Denis VICHAREV - 2:0
     
    06:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a vedou o dvě branky! Pilipenkovo nahození od pravého mantinelu tečoval bezprostředně před brankou DENIS VICHAREV. Asistence: Kirill Pilipenko a Janis Jaks.
    03:56 Arťom NIKOLAJEV - 1:0
     
    03:56
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z nenápadné akce do vedení! ARŤOM NIKOLAJEV projel celou délkou kluziště podél pravého mantinelu a otevřel skóre. Jeho první střelu zblokoval obránce, dvaadvacetiletý útočník se ale dostal k další střele a tu už poslal do protipohybu Alikina. Bez asistence.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 4. Nikolajev, 7. Vicharev (Pilipenko, Jaks), 29. Pilipenko (Vicharev), 52. Bakoš (Pilipenko)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Jaks, Kamalov, Rundblad, Valencov, Baldajev, Miščenko, Zorkin – Pilipenko, Vicharev (C), Bakoš – Ruděnkov (A), Glotov, Feoktistov (A) – Peťkov, Šen, Nikolajev – Žabrejev, Garajev, Bakanov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Bartošák) – Mašín, Jordán (C), Aljajev, S. Těreščenko, Pedan, Korjagin, Znacharenko – Tomášek, Zubov (A), Lenc – Gorškov, Galuzin (A), V. Butuzov – Alexejev, Korotkich, Zyrjanov – Archipov, Šarov, Fajzullin.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavrentěv – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 298
    thejrc.org