Čerepovec – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 3:2 (kon.) | Kazaň – Jokerit 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 3:6 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 02.09.2021, 18:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:00 Rihards BUKARTS - 4:1
     
    56:00
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se dočkali také hosté! Admiral se po vhazování usadil kolem Krasikova a byla z toho nahrávka k levému kruhu, odkud zakončoval Vjačeslav Ušenin. Puk ovšem propadl za záda domácího brankáře, kde ho do sítě dorazil RIHARDS BUKARTS. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Libor Šulák.
    50:17 Tim HEED - 4:0
     
    50:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Domácí obránce TIM HEED si dokázal narazit se svým spoluhráčem a poté z dálky pálil směrem na hostující branku. Nalimov měl sice čistý výhled, přesto se mu tento pokus nepovedlo zneškodnit. Asistence: Jori Lehterä.
    49:02 Jori LEHTERÄ - 3:0
     
    49:02
    Spartak právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři se znovu prosazuje domácí celek! U levé tyče se totiž ujal kotouče Širokov, který u protější konstrukce našel naprosto volného JORIHO LEHTERU, kterému se z jedničky povedlo překonat přesouvajícího se brankáře Nalimova. Asistence: Sergej Širokov, Jakub Jeřábek.
    30:06 Emil PETTERSSON - 2:0
     
    30:06
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Kapitán Širokov tak dlouho operoval za hostující brankou, až se mu před ní povedlo najít svého kolegu ELIASE PETTERSSONA, jenž okamžitým zakončením dokázal propasírovat kotouč za záda Nalimova. Asistence: Sergej Širokov, Alexandr Bryncev.
    20:31 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:0
     
    20:31
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny je tu první branka zápasu! ALEXANDR CHOCHLAČOV se z vlastního obranného pásma dostal do toho útočného, kde to vzal na sebe. Jeho rána zápěstím směřovala přesně k zadní tyči, kam se brankář Nalimov nedokázal natáhnout. Asistence: Alexandr Nikišin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. Chochlačov (Nikišin), 31. Pettersson (Širokov, Bryncev), 50. Lehterä (Širokov, Jeřábek), 51. Heed (Lehterä) – 56. Rihards Bukarts (Vj. Ušenin, Šulák)


    Spartak Moskva: Krasikov (Dansk) – Jeřábek, Heed, D. Višněvskij (A), Bryncev, Mamkin, Ručkin, Nikišin – Pettersson, Lehterä, Širokov (C) – Chochlačov, Loktionov, Kugryšev – Avcin, Šaškov, Soloduchin (A) – Baranov, Drozdov, Ponomarjov – D. Kvartalnov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Menšikov, Matuškin, Šulák, Mozík, Metalnikov, Fazylzjanov, Palivko, Ťuťunnikov – Kestner, Sajustov (A), Lugin (C) – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin (A), Rihards Bukarts – Verba, Makarenko, A. Ševčenko – Manukjan, Obidin, A. Garejev.

    Rozhodčí: Ansons, Odins – Antonov, Šeljanin
    thejrc.org