Čerepovec – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 3:2 (kon.) | Kazaň – Jokerit 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 5:1 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 3:6 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 4:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 02.09.2021, 18:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (SPM)
    0+1, 0 střel, čas na ledě 21:42

    Vojtěch Mozík (VLD) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:57
    Libor Šulák (VLD) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:03 (20:48:33)
     
    Statistiky

    Střely na branku:
    23:22
    Zásahy brankářů: 21:19
    Vyhraná vhazování: 33:21
    Hity: 4:6
    Trestné minuty: 8:14
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Spartaku Moskva, který svého soupeře porazil poměrem 4:1. Ve třetí třetině jsme sledovali vyrovnanou podívanou, Admiral Vladivostok se totiž pokoušel s nepříznivým výsledkem něco udělat. Domácím se ovšem soupeře dařilo dostávat mimo vyložené šance, naopak se Spartaku povedlo vstřelit ještě dvě branky a bylo z toho nakonec poměrně přesvědčivé vítězství, i když jednou skóroval také Admiral.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Menšikov se u mantinelu pokoušel vyvolat bitku, jenomže to mu neprošlo. Místo toho se domácí soustředili na pokračování ve hře a Nalimov měl další zákrok.
     
    58:10
    Puk se nyní dostal mimo hrací plochu a bude se tak znovu vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:47
    Přetlačovaná u zadního hrazení nakonec lépe dopadla pro domácí Spartak. Mamkin za brankou počkal na příchod nové formace.
    56:00 Rihards BUKARTS - 4:1
     
    56:00
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se dočkali také hosté! Admiral se po vhazování usadil kolem Krasikova a byla z toho nahrávka k levému kruhu, odkud zakončoval Vjačeslav Ušenin. Puk ovšem propadl za záda domácího brankáře, kde ho do sítě dorazil RIHARDS BUKARTS. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Libor Šulák.
     
    55:39
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ivan Drozdov – 2 min., sekání).
     
    55:13
    Na opačné straně se Obidin u mantinelu nedostal přes protihráče a následoval tak rychlý protiútok, při kterém měl daleko ke kotouči domácí Soloduhin.
     
    54:25
    Domácí si dali čas na rozehrávku. Posléze to znovu na sebe vzal Loktionov, po jehož nahrávce pálil z velké vzdálenosti hodně vysoko nad branku Chochlačov.
     
    53:15
    Admiral vzorně napadal rozehrávku soupeře, jenomže to nevedlo ani k zakončení. Oběma celkům se posléze povedlo bleskově vystřídat.
     
    52:22
    O nahrávku si posléze řekl domácí Soloduhin, který pouze nahazoval do pásma soupeře. Tam před Nalimovem vznikl menší zmatek.
     
    51:47
    Hostující Bukarts nabral na pravém křídle slušnou rychlost, nakonec se mu povedlo trefit pouze beton brankáře.
    50:17 Tim HEED - 4:0
     
    50:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Domácí obránce TIM HEED si dokázal narazit se svým spoluhráčem a poté z dálky pálil směrem na hostující branku. Nalimov měl sice čistý výhled, přesto se mu tento pokus nepovedlo zneškodnit. Asistence: Jori Lehterä.
     
    50:04
    Z vlastního pásma se o rozjetí další útočné akce staral domácí Lehtera, který byl u mantinelu nakonec zastaven, avšak dle sudího to bylo čistým způsobem.
     
    49:46
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vitalij Menšikov – 2 min., sekání).

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. Chochlačov (Nikišin), 31. Pettersson (Širokov, Bryncev), 50. Lehterä (Širokov, Jeřábek), 51. Heed (Lehterä) – 56. Rihards Bukarts (Vj. Ušenin, Šulák)


    Spartak Moskva: Krasikov (Dansk) – Jeřábek, Heed, D. Višněvskij (A), Bryncev, Mamkin, Ručkin, Nikišin – Pettersson, Lehterä, Širokov (C) – Chochlačov, Loktionov, Kugryšev – Avcin, Šaškov, Soloduchin (A) – Baranov, Drozdov, Ponomarjov – D. Kvartalnov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Menšikov, Matuškin, Šulák, Mozík, Metalnikov, Fazylzjanov, Palivko, Ťuťunnikov – Kestner, Sajustov (A), Lugin (C) – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin (A), Rihards Bukarts – Verba, Makarenko, A. Ševčenko – Manukjan, Obidin, A. Garejev.

    Rozhodčí: Ansons, Odins – Antonov, Šeljanin
    ocianews.com