Magnitogorsk – Ufa 2:7 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 0:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Úterý 07.09.2021, 18:30 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:34 Taylor BECK - 3:4
     
    57:34
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Kritická chvíle pro domácí, kteří v oslabení inkasují a toho času už tolik nezbývá. Hosté si v útočné třetině šikovně předali puk a taženou střelou pod horní tyč se blýskl TAYLOR BECK. Asistence: Adam Almqvist a Lukas Bengtsson.
     
    51:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Máme znova srovnáno. André Petersson přesnou přihrávkou přes hranici brankoviště našel na levé tyči nepokrytého MAXIMA ŠALUNOVA, který puk sklepl za záda Rybára. Asistence: André Petersson.
     
    42:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení! KIRILL VORONIN nabral rychlost po přihrávce Taylora Becka a v blízkosti brankáře Lokomotivu si přehodil puk na forhend a otřel jej o výstroj Pasqualeho, od něhož se kotouč svezl za brankovou čáru. Asistence: Jakub Krejčík a Taylor Beck.
    30:05 Pavel KRASKOVSKIJ - 2:2
     
    30:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! PAVEL KRASKOVSKIJ si sjel z levého křídla do střelecké pozice a přesnou trefou zápěstím rozvlnil síť za zády Rybára. Asistence: Rušan Rafikov a Denis Alexejev.
    26:50 Rušan RAFIKOV - 1:2
     
    26:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nyní se prosazují také domácí. Boucher posunul kotouč RUŠANU RAFIKOVOVI, který přesně zamířil a trefil místo u vzdálenější levé tyče. Asistence: Reid Boucher.
    13:52 Ilja ŠINKEVIČ - 0:2
     
    13:52
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský Minsk je svou aktivitou odměněn druhou brankou. Jakub Krejčík po přihrávce z pravého rohu vytáhl kotouč na střed modré čáry, odkud pálil přesně k pravé tyčce ILJA ŠINKEVIČ. Pasquale měl s velkou pravděpodobností zakrytý výhled. Asistence: Jakub Krejčík.
    05:38 Taylor BECK - 0:1
     
    05:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Další skvělou kombinací se hosté už dostávají do vedení. Bengtsson prostrčil puk na Kempeho, který adresoval přesnou přihrávku k levé tyči, kde byl připraven zakončující TAYLOR BECK. Asistence: Mario Kempe a Lukas Bengtsson.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 27. Rafikov (Boucher), 31. Kraskovskij (Rafikov, De. Alexejev), 52. Šalunov (A. Petersson) – 6. T. Beck (M. Kempe, L. Bengtsson), 14. Šinkevič (J. Krejčík), 43. K. Voronin (J. Krejčík, T. Beck), 58. T. Beck (Almqvist, L. Bengtsson)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko, Rafikov, Barancev, M. Osipov, Jelesin, Misjul, Naumenko, Čerepanov – Boucher, Kraskovskij, Korškov – A. Petersson, Šalunov, De. Alexejev – Ge. Ivanov, Iljenko, Berjozkin – Sagadějev, J. Averin, Kudrjavcev.
    HC Dinamo Minsk: Rybár (Kolosov) – Korobov, L. Bengtsson, Jerjomenko, Almqvist, J. Krejčík, Šinkevič, Děrjabin, Denisov – K. Voronin, M. Kempe, T. Beck – Varfolomejev, Tedenby, Graovac – R. Gorbunov, Alistrov, Bujnickij – Suvorov, Děmkov, Usov.

    Rozhodčí: Bondar, Kuljov – Bersenjov, Judin
    thejrc.org