Třinec – Motor ČB 4:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 2:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 1:0 (kon.)
Kladno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:0 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 10.09.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:43
    Je ohlášená poslední komerční přestávka utkání a spolu s ní míří na trestnou lavici David Musil (TRI) za sekání. Jedna z posledních šancí Motoru zkorigovat výsledek utkání.
     
    45:20
    Oceláři budou mít k dispozici početní převahu poté, co se Martin Hanzl (CEB) provinil sekáním.
     
    42:56
    Střelec třetího gólu Třince Marko Daňo (TRI) je dalším vyloučeným hráčem. Je vykázán k menšímu trestu za nedovolené bránění.
     
    33:41
    Třinečtí svírali hráče Motoru před jejich brankovištěm, Růžička s Marcinkem se dostali až do bezprostřední blízkosti Hrachoviny. Následoval v domácím provedením prakticky totožný faul, jaký udělal před chvílí Piskáček. Milan Doudera (TRI) trefil od modré Vondrku, který snadno získal puk a mohl jet sám na Mazance. Doudera jej zastavil podrážením.
     
    32:54
    Vyloučen je Jan Piskáček (CEB). Hostující obránce se snažil ohrozit třineckou brankou přihrávkou nebo střelou od modré, ale puk se mu zasekl, čehož chtěl okamžitě využít Kofroň. Českobudějovický obránce raději faulem (podrážení) domácí hráče zastavil. Přesilovka bude k vidění po komerční přestávce.
     
    29:01
    Hra se přesunula do útočného pásma Třince, kde se faulem provinili domácí. Za faul loktem je vyloučen na dvě minuty Marko Daňo (TRI). Druhá početní převaha hostů v zápase.
     
    19:16
    Následně v rohu podrazil Roman Vráblík (CEB) Marka Daňa a je z toho první přesilovka Třince.
     
    11:34
    Po buly v útočném pásmu Třince tady máme první vyloučení sezóny na třineckém ledě. Na dvě minuty za hákování jde Erik Hrňa (TRI), provinil se faulem na Kristofersi Bindulisovi.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 5. Martin Růžička (A. Nestrašil), 10. Chmielewski (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 42. Daňo (Marinčin, Marcinko), 46. Hrňa (M. Doudera, Martin Růžička)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Kundrátek, D. Musil, M. Doudera, Marinčin, M. Adámek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Daňo – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Kofroň, Miloš Roman, Hrehorčák – Dravecký (A).
    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Piskáček (A), Bučko, Vráblík, Bindulis, Štich, Slováček, Štencel – J. Ondráček, Pech (A), Gulaš (C) – Venkrbec, D. Voženílek, Karabáček – Abdul, Toman, Valský – Vondrka, M. Hanzl, M. Beránek.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Gergely, Hlavatý

    Diváci: 2619
    thejrc.org