K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (po pr.)
Motor ČB – Kladno 7:5 (kon.) | Plzeň – Třinec 3:2 (kon.) | Litvínov – Liberec 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 12.09.2021, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:19 Tomáš MARCINKO - 3:2
     
    52:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže za 21 vteřin je znovu všechno jinak a Oceláři jsou zpátky v kontaktu! TOMÁŠ MARCINKO vyplaval po pasu Romana z rohu hřiště sám před Furchem, potáhl si kotouč na bekhend a prostřelil plzeňského gólmana. Asistence: Miloš Roman.
    51:58 Peter ČEREŠŇÁK - 3:1
     
    51:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic dávají Západočeši třetí gól, který jim určitě přidá na klidu! Útočili sice Oceláři, Budík dokonce přišel o hokejku, ale ta hrála za něj i na ledě. Ležící hůl přerušila třineckou kombinaci a do protiakce vyrazili domácí. Bulíř zakončil slabě jen do betonu Mazance, který však vyrazil kotouč přesně na hůl PETERA ČEREŠŇÁKA. Plzeňský obránce nevypustil útočnou akci a raduje se ze snadného gólu z dorážky. Asistence: Michal Bulíř a Martin Lang.
    26:42 Matyáš KANTNER - 2:1
     
    26:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže vyrovnaný stav trval pouze 13 sekund, blesková odpověď Západočechů! Také Plzeň se trefuje po přihrávce zpoza branky, odkud Blomstrand našel osamoceného MATYÁŠE KANTNERA, který zakončil z první k pravé tyčce. Mazanec byl bez šance. Asistence: Ludwig Blomstrand.
    26:29 Erik HRŇA - 1:1
     
    26:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic Oceláři srovnávají! ERIK HRŇA dostal nabito na levý kruh přihrávkou zpoza branky a ranou z první překvapil Furcha! Asistence: Tomáš Marcinko a David Musil.
    13:40 Martinš DZIERKALS - 1:0
     
    13:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají přesilovku a dávají první gól v sezóně! Suchý zavezl puk zpět do útočného pásma a předal ho na levou stranu MARTINŠOVI DZIERKALSOVI. Jeho první střela byla zablokována, ale lotyšský útočník se zblízka dostal k dorážce a po ledě propálil Mazance. Asistence: Filip Suchý.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 14. Dzierkals (Suchý), 27. Kantner (Blomstrand), 52. Čerešňák (Bulíř, M. Lang) – 27. Hrňa (Marcinko, D. Musil), 53. Marcinko (Miloš Roman)


    HC Škoda Plzeň: D. Furch (Pavlát) – Budík, Čerešňák (A), Graňák, J. Kindl (C), V. Lang, Kvasnička, L. Kaňák – Dzierkals, Mertl (A), Schleiss – Suchý, Bulíř, M. Lang – Blomstrand, Přikryl, Kantner – Malát, Soukup, Kuťák.
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – D. Musil, Kundrátek, Marinčin, M. Doudera, Jaroměřský, M. Adámek – A. Nestrašil, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Dravecký (A), Marcinko, Hrňa – Daňo, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Miloš Roman, Kofroň – Christov.

    Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Lučan, Kis

    Diváci: 3926
    thejrc.org